همش اثرات این سیستم لعنتیه..
منم 6 میخوابم تا 1
واسه بنر خبرت میکنم بالا رو خالی کرد
یه جایی بده که تو چش موبایلی ها باشه
همش اثرات این سیستم لعنتیه..
منم 6 میخوابم تا 1
واسه بنر خبرت میکنم بالا رو خالی کرد
یه جایی بده که تو چش موبایلی ها باشه
اره همون بالایی ها خوب بودن اون سه تا بنر کشیدهبا موبایل چک کن...هر جایی خوب بود بنظرت بگو همونو اوکی کنم..
بنر های هدر و پست ثابت توی دید هستن..سایدبار میوفته بعد مطالب
من بنر جی روید رو گذاشتم..با اینکه دومی هست..ولی 100 تا کلیک میخوره روزی..تازه بنر png هست و ثابته
میتونم بنر اول بذارم..اره همون بالایی ها خوب بودن اون سه تا بنر کشیده
قیمت ریپورتاژ و تبلیغ تو کانال ؟میتونم بنر اول بذارم..
بنر سومی هم حذف کنم نمایشی رو
فقط مجاز باشه چون تو سیم ثانیه زیر آب میزنن
یه روز هم تست بذار..راضی بودی اجاره کن
کانال ندارم:general703:قیمت ریپورتاژ و تبلیغ تو کانال ؟
من یه دامنه خریدم فیلتر بود بیست تا پست خوب و فیلترینگ پسند گذاشتم بعد درخواست دادم رفع فیلتر شدهمین الان اس ام اس اومد که با رفع فیلتر موافقت مشروط شده، الان باید چه کار هایی انجام بدم، یه وبلاگ خالیه نمیدونم دقیقا باید چی کار کنم. الان زده مشروط یعنی من باید چی کار کنم؟ ممنون میشم اگه یه نفر جواب بده
خب باید ارتباط بزنی بگی هیچی توش نیست ولی حتی اگه چیزی هم توش بود با توجه به اینکه وبلاگ پاک کن بره رفع میکنن سریعهمین الان اس ام اس اومد که با رفع فیلتر موافقت مشروط شده، الان باید چه کار هایی انجام بدم، یه وبلاگ خالیه نمیدونم دقیقا باید چی کار کنم. الان زده مشروط یعنی من باید چی کار کنم؟ ممنون میشم اگه یه نفر جواب بده
اگه فقط مشکل از اون پست باشه پس مشکلی نیست احتمالا رفع میکنن اونم دیگه برای یه وبلاگ انقدر گیر فکر نکنم بدنهمین الان چند تا پست ارزشی رفع فیلتر پسند گذاشتم پیغام اومد که لینک های مجرمانه ردیف یک نوشته بود نبایستی ریدایرکت کنید! همین لینکی در کار نبود بجای لینک این رو نوشته بود من هم زدم تایید حذف محتوا. الان هم حیرونم که چی؟! لینکی برای حذف بود که حذف کنم الان فقط همین چند تا پست ارزشی هست و دیگر هیچ
دقیقا اسم فایل functions.php هست
و همونطور که مهدی گفت، بعد از تگ <?php قرار بده
کد قبلی رو که دادم رو حذف کن و اینو جاش بزار:
این کدو یه تست بزن و نتیجه رو بگو (ضمنا، این کد برای حذف عدد عرض و عدد طول در هنگام ایجاد پست جدید هست! و البته برای عکس های که از قسمت افزودن رسانه اضافه میکنی به ادیتور)PHP:function ct_remove_image_size( $html ) { $html = preg_replace( '/(width|height)="\d*"\s?/', "", $html ); return $html; } add_filter( 'post_thumbnail_html', 'ct_remove_image_size', 10 ); add_filter( 'image_send_to_editor', 'ct_remove_image_size', 10 );
(مثل کد قبلی، داخل functions.php و بعد از تگ <?php )
دو حرفی مگه میشه ثبت کرد؟ :general210:من هم پی تی دارم :
http://PT.blogfa.com
دوستان کسی با صباویژن کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی میخواستم بگم یادم رفت...این یارو اومد فحش داد تو تاپیک یادم رفت :|
من دو روز گذاشتم روزی پنجاه هزارتا نمایش برام زد اما فقط دو تا کلیک شمرد!!!دوستان کسی با صباویژن کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی میخواستم بگم یادم رفت...این یارو اومد فحش داد تو تاپیک یادم رفت :|
من دو روز گذاشتم روزی پنجاه هزارتا نمایش برام زد اما فقط دو تا کلیک شمرد!!!