migmig3000
Registered User
دوستان آمارگیر Histats هنوزم خوبه؟
من موندم رو چه حسابی رفتی این مدل رو خریدی؟!من یه دو ترابایتی وسترن دیجیتال المنت از دیجی خریدم..راضیم
بلامیسر دیجی کالا که کلا مطمئنه
بجز ملی دور بین المللی دسته دوم نرو که همه از دم پنالتی هستنددامین آی آر آزاد شده از نیک مشخص میشه، دامین آزاد شده غیر از آی آر از کجا پیدا میکنن؟؟
خیر در بعضی مواقع کد پاپ آپ میزاره روی آی پی های خاصدوستان آمارگیر Histats هنوزم خوبه؟
گوگل هم یکی مثل ماسلام دوستان ایا هاست در ایندکس صفحات در گوگل تاثیر داره؟
ممنون میشم یه جایگزین مناسب معرفی کنیدخیر در بعضی مواقع کد پاپ آپ میزاره روی آی پی های خاص
https://analytics.google.com/analytics/web/ممنون میشم یه جایگزین مناسب معرفی کنید
دوستان آمارگیر Histats هنوزم خوبه؟
باتشکر از شما افشین جان
حمید جان درامدت چطور است اینروزها؟باتشکر از شما افشین جان
فدایی داری داش علی ببر بابان
کجایی نیستی بابان جان
شما چراا همش بن میشی؟ مگه چیکار میکنی؟!!!من هنوز تو دوران یاهو مسنجرم، بعد این همه مدت که چت روم های یاهو مسنجر بسته شدن سرویس مشابه چی هست؟! جایی که مثل اون باشه کجاست؟
چی شد یه دفه یاهو به کله اومد زمین؟ (دنبال یه جاییم مثل اونجا که امکان کپی پست داشته باشه این مورد خیلی مهم بود)
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REMOTE_ADDR} ^(11\.22\.33\.44|21\.22\.23\.24|33\.32\.33\.34)$
RewriteRule ^/?$ /?redirect=1 [L,R=302]
داداش شوما دانش آموز هم بودی..همیشه نیمکت اول مینشستی؟اینجا پاتو کج و راست بزاری محدود میکنن همین کار ها را کردن که اینقدر افت کرده کم کم میشه بد تر از شاپ کیپر کلا تعطیل میشه داره میشه یه آرشیو قدیمی مونم چطور میان با تعرفه های قبلی آگهی میزارن اینجا، دیگه اصلا بازدهی نداره
امارفا هم خوبهممنون میشم یه جایگزین مناسب معرفی کنید
قالب آبان موزیک-موزیک یاب . خاص موزیک رو من بهتون پیشنهاد میکنمدوستان قالب سئو بالا تو مایه قالب های چهارده برای موزیک و فیلم چیزی دارین .
پ.خ کنین
ایمیل های تغییر رمز از طرف سایت هارو شمام دریافت کردین؟
همه بدبخت شدن رمز همه لیکیده :general503:
میشه لینک بدینامارفا هم خوبه
اره مگه چیه؟شما توی ایمیل بهش فحش ناموسی دادی ؟
داداچ کلا جز پی تی تو سایت دیگه ای عضو هستی؟فقط یه سایته که داره ازش ایمیل میاد..
جالبه که ایمیل داده داریم سیستم به روز میکنیم
داداش ساقیت کی بوده؟