EmpireWorld
همکار بازنشسته
آره خوبهاین خوبه؟
User-agent: *
Allow: /
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /wp-includes/
Disallow: /wp-content/cache/
Disallow: /cgi-bin/
Disallow: /feed/
Disallow: /trackback
Disallow: /xmlrpc.php
آره خوبهاین خوبه؟
User-agent: *
Allow: /
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /wp-includes/
Disallow: /wp-content/cache/
Disallow: /cgi-bin/
Disallow: /feed/
Disallow: /trackback
Disallow: /xmlrpc.php
اگه سرکیسه رو شل کنی و با دوتا آدم اینکاره کار کنی این مشکلات پیش نمیادما چطوری با این پشتیبانی نسیم نت رفتار کنیم که بخوان کار ما رو راه بندازن
برداشتن کد ها رو با سورس گاردین اینکد کردن نه سفارش طراحی قبول میکنن و راهنمایی میکنن چطوری باید کار رو انجام بدیم
اگه سرکیسه رو شل کنی و با دوتا آدم اینکاره کار کنی این مشکلات پیش نمیاد
احتمالا سرورت چند ساعت از دسترس خارج بوده، خودش درست میشه مگه اینکه مشکل دیگه ای باشه
دوستان این ارور قرمز برای چیه؟؟اون زرد رو تیکت زدم گفتن بخاطر نیم سرور هست تا 48 ساعت ست میشه اما الان که چک کردم Server connectivity از سبز به قرمز تبدیل شده.فچ هم مشکلی نداری هر آدرسی میزنم راحت فچ میشه
مشکل توی اتصال به سرور سایتت هست
دوستان این ارور قرمز برای چیه؟؟اون زرد رو تیکت زدم گفتن بخاطر نیم سرور هست تا 48 ساعت ست میشه اما الان که چک کردم Server connectivity از سبز به قرمز تبدیل شده.فچ هم مشکلی نداری هر آدرسی میزنم راحت فچ میشه
کش مرورگر پاک کن دوباره تست کنسلام به دوستان گرامی کسی میدونه این چه مشکلی هست تمام مطالب و عکس ها اینطوری شدن حتی لوگو و بنر ها هم اینطوری شدند
مشکل حل شد دوستان سطح دسترسی پوشه آپلود رو تغییر دادمکش مرورگر پاک کن دوباره تست کن
فونتشو دانلود کن !عکس ترول خالی کجا گیر میاد؟! هر چی انگلیسی و فارسی سرچ کردم چیزی گیرم نیومد! بخصول ترول ایرانی، کله بزرگوار خالی یا به عبارتی ترول خام کجا گیر میاد؟
سلام خوبی؟اوضاع بازدید سایتها چطوره الان؟
اصلا تو کتم نمیره قضیه افت بازدید با عید.سلام خوبی؟
عیدت پیشاپیش مبارک
بازدید ها جالب نیست متاسفانه..افت کرده!
همه بیرونن یا دور میزنن یا دارن خرید میکنناصلا تو کتم نمیره قضیه افت بازدید با عید.
اصولا ملت بیکار میشن. مگه چقدر میرن مسافرت...
باید دسترسی به نت بیشتر باشه.
نظرت چیه؟