fg2670
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 73
- لایکها
- 19
همون فایده ای که برای کد نت افزار داره...این کد های بامیلو برای کسایی که کد رو پخش میکنن چه فایده ای داره
همون فایده ای که برای کد نت افزار داره...این کد های بامیلو برای کسایی که کد رو پخش میکنن چه فایده ای داره
سی پنل فکر کنم remote backup داره.سلام دوستان من می خوام از نت افراز برم به وب داده می خوام بکاپ بگیرم به خاطر پر شدن فضای inode نمیشه بکاپ گرفت چی کار کنم تا فضای inode
خالی بشه و بشه بکاپ گرفت
بکاپ روی دراپ باکس، گوگل درایو، اسکای درایو و... بگیرسلام دوستان من می خوام از نت افراز برم به وب داده می خوام بکاپ بگیرم به خاطر پر شدن فضای inode نمیشه بکاپ گرفت چی کار کنم تا فضای inode
خالی بشه و بشه بکاپ گرفت
من همون اول کار گفتم می خوام انتقال بدم هنوز جواب تیکتمو ندادندسی پنل فکر کنم remote backup داره.
ولی این دایرکت ادمین من ندیدم.
یه جا دیگه برای منم این اتفاق افتاد به پشتیبانی گفتم می خوام بک آپ بگیرم به این علت نمی شه.
دو روز فضای منو زیاد کرد...(البته نگفتم می خوام منتقل کنم!)
خب باید یه فایل zip داشته باشه که بریزه روی گوگل درایو و ...بکاپ روی دراپ باکس، گوگل درایو، اسکای درایو و... بگیر
گوگل درایو بالای 15 گیگ جا میگیره
شاید دی داس شدی داداش.دوستان وردپرسی یکی از سایتهای ما چند روزیه سی پی یوش چسبونده به آخر! و داره فشار شدید میاره و عملا سایت رو از دسترس خارج میکنه.
بازدید هم افزایشی نداشته و هرکاری از دستم برمیومد کردم. همه پلاگینهارو غیرفعال کردم و قالب رو عوض کردم و حتی پیوند یکتا رو تغییر دادم اما سی پی یو همش روی 100 هست و سایت به سختی بالا میاد:
مشاهده پیوست 1001377
اتفاقا هم log و هم awstats رو هم چک کردم مشکلی نبود.شاید دی داس شدی داداش.
تو log کنترل پنل آخرین صفحات بازدید شده را یه بررسی کن ببین چیز غیر عادی می بینی...
مثلا بازدید زیاد و پشت سر هم از یک IP و یا بازدید پشت سر هم از یک صفحه...
سایت رو به فیلترینگ گزارش کن و یه افزونه هست به اسم آی پی کانتری میتونی انتخاب کنی که فقط آی پی ایران بتونه وارد سایت بشه مثل سایت سافت 98دیوانه شدم
هیچ راهه درست و درمونی نیست از شر سایت های پروکسی که سایتم رو دارن کپی میکنن خلاص شم
نمیدونم چرا گیر دادن به یکی از سایت های من هر کاری میکنم باز شیوه جدید استفاده میکنن
لعنتی ها 30 تا 40 تا سایتن تو گوگل سایت منو بردن تو صفحه 6 و 7 لعنتی ها
آی پی و دامین و بلاک میکنم ولی یاز میپیچونن به شکل عجیبی اسکریپتشون داره v-*pn/v-*pn میزنه هر سری یه آی پی جدید میگیره وقتی آی پیشون رو بلاک میکنم:general508::general508::general508:
این مورد افزایش لود ناگهانی سایت خیلی برای من پیش اومدهدوستان وردپرسی یکی از سایتهای ما چند روزیه سی پی یوش چسبونده به آخر! و داره فشار شدید میاره و عملا سایت رو از دسترس خارج میکنه.
بازدید هم افزایشی نداشته و هرکاری از دستم برمیومد کردم. همه پلاگینهارو غیرفعال کردم و قالب رو عوض کردم و حتی پیوند یکتا رو تغییر دادم اما سی پی یو همش روی 100 هست و سایت به سختی بالا میاد:
مشاهده پیوست 1001377
چک کن اتک روی xmlrpc و اگر وب سرور اپاچی هست اتک user agent نباشه کدهای زیر را داخل htaccess قرار بده چک کن ببین حل میشه.دوستان وردپرسی یکی از سایتهای ما چند روزیه سی پی یوش چسبونده به آخر! و داره فشار شدید میاره و عملا سایت رو از دسترس خارج میکنه.
مشاهده پیوست 1001377
<FilesMatch "^(xmlrpc\.php)">
Order Deny,Allow
Deny from all
Allow from 127.0.0.1
</FilesMatch>
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^(WordPress|ApacheBench) [NC]
RewriteRule .* - [F,L]
</IfModule>
این پوشه وجود نداشت برای من.این مورد افزایش لود ناگهانی سایت خیلی برای من پیش اومده
در اکثر مواقع با پاک کردن پوشه cache توی پوشه wp-content مشکل حل میشه
بیشتر به خاطر ایجاد شدن یه لوپ پر مصرف یا بی انتها این مشکل به وجود میاد
اگه این مورد هم جواب نداد میتونی GZip و یه سری بهینه سازه دیگه رو توی سایتت فعال کنی
کدهارو گداشتم اما بازم لود روی 99 هست.چک کن اتک روی xmlrpc و اگر وب سرور اپاچی هست اتک user agent نباشه کدهای زیر را داخل htaccess قرار بده چک کن ببین حل میشه.
HTML:<FilesMatch "^(xmlrpc\.php)"> Order Deny,Allow Deny from all Allow from 127.0.0.1 </FilesMatch> <IfModule mod_rewrite.c> RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^(WordPress|ApacheBench) [NC] RewriteRule .* - [F,L] </IfModule>
یعنی جدی با gzip کار نکردید؟!! افزونه فستست وی پی کش نصب کن gzip فعال میکنه این مورد سرعت لود سایت رو افزایش میده حتما استفاده کن عالیهgzip چی هس
الان مشکل این هست که به خاطر لود بسیار شدید مدیریت وردپرس هم کلا بالا نمیاد.یعنی جدی با gzip کار نکردید؟!! افزونه فستست وی پی کش نصب کن gzip فعال میکنه این مورد سرعت لود سایت رو افزایش میده حتما استفاده کن عالیه
افزونه امنیت فراگیر وردپرس نصب کن تو قسمت لیست سیاه جلوی روبات های مشکوک رو بگیر حتما این مشکل حل میشه یا اینکه یه بدافزار وارد هاستت شده که باز هم با این افزونه درست میشهدوستان وردپرسی یکی از سایتهای ما چند روزیه سی پی یوش چسبونده به آخر! و داره فشار شدید میاره و عملا سایت رو از دسترس خارج میکنه.
مشاهده پیوست 1001377