saeidweb
Registered User
فردا میگن پاشو بیا مالیات بده. فروش اگر خوبه فروشگاهتو راه بنداز خودت ارسال کن اونوقت مالیاتم بده.نه اجبار که نیست اما احساس میکنم توو فروش میتونه تاثیر داشته باشه
دردسرش چی میتونه باشه؟ جزء 35 تومنی که میگیرن؟
فردا میگن پاشو بیا مالیات بده. فروش اگر خوبه فروشگاهتو راه بنداز خودت ارسال کن اونوقت مالیاتم بده.نه اجبار که نیست اما احساس میکنم توو فروش میتونه تاثیر داشته باشه
دردسرش چی میتونه باشه؟ جزء 35 تومنی که میگیرن؟
امکانِ تماس صوتی تلگرام اضافه شد !!
یعنی واتس آپ کلا میره کنار وقتی رسمی عرضه بشه!!
بعد هم تماس تصویری اضافه میکنن ،ایمو میره کنار !!
تلگرام فیلتر بشه راحت بشیم !!
امارگیر گوگل رو دیدم ، 70% کاربرای سایتم با موبایل دارن میان..پی سی ها عملا رفتن به انباری!!
خب ماهم پا نمیشیم. :دی : ))))))فردا میگن پاشو بیا مالیات بده. فروش اگر خوبه فروشگاهتو راه بنداز خودت ارسال کن اونوقت مالیاتم بده.
پرونده درست میشه برات مالیات و جریمه میبرن.خب ماهم پا نمیشیم. :دی : ))))))
57 درصد موبایلِ.اونایی که فروشگاه دارن اقا بیشتر بازدید فروشگاه از موبایل هست یا دسکتاپ؟ امار دارید؟
الان این مالیات روو کاره؟ یا بعدا میخاد اجرا شه؟پرونده درست میشه برات مالیات و جریمه میبرن.
اقا اگه بیشتر بازدید فروشگاهت از موبایله اصلا نماد تاثیری نداره چون بعید میدونم اصلا دیده بشه.
ببین بیشتر بازدیدت موبایله یا دسکتاپ یه امار بده.
گفتن از سال 96 اجرا میشهالان این مالیات روو کاره؟ یا بعدا میخاد اجرا شه؟
فروشگاه چون طرف میخواد کامل بررسی کنه یه درصدی از مردم با دسکتاپ میان ، اما میبینی بازم بیشتر بازدید با موبایل وارد میشن جالبه.اگر میشد فهمید بیشتر سفارشاتی که ثبت میشه از موبایله یا دسکتاپ جالبتر بود.57 درصد موبایلِ.
میشه گفت تقریبا نصف به نصف
خیلی!اگه صفحه ای از سایت فیل بشه و پیوندشو عوض کنم. چقدر احتمال داره به دلیل دور زدن غیلترینج دامنه اصلی رو بزنن؟
احتمالش زیاده.اگر سایتت بیزنس اصلیت هست و برات مهمه حتما ساماندهی ثبت کن اگر اخطار اومد صفحه را حذف کن. دور زدن مال سایتهای اسپمه.اگه صفحه ای از سایت فیل بشه و پیوندشو عوض کنم. چقدر احتمال داره به دلیل دور زدن غیلترینج دامنه اصلی رو بزنن؟
خیلی!
شوخی ندارن...
الانم که جدیدا چند تا کارمند شخمی آوردن
سایت رفیقمو هی باز میکنن و هی میبندن
ما میریم بهش تبریک میگیم که باز شده سایتش..میبینی باز فردا میبندنش
ساماندهی که ثبته متاسفانه : )))احتمالش زیاده.اگر سایتت بیزنس اصلیت هست و برات مهمه حتما ساماندهی ثبت کن اگر اخطار اومد صفحه را حذف کن. دور زدن مال سایتهای اسپمه.
والا ایرانخودرو هم کمی نمیاره از سایپاشبیه اونی که رفت سایپا گفت این ماشین خیلی سر و صدا داره ، گفتن صدای ضبط رو بیشتر کن
علیکمسلام دوستان
چطوری تو امضا پرشین تولز میشه لینک گذاشت ؟ هرکاری میکنم نمیتونم لینک بذارم
ممنون
یک ماه دیگه میشهسلام دوستان
چطوری تو امضا پرشین تولز میشه لینک گذاشت ؟ هرکاری میکنم نمیتونم لینک بذارم
ممنون