ترجمه چه نوع مطلبی؟ با چه موضوعی؟
موضوع موبایل ، مطالب آموزشی و رفع مشکلات
ترجمه چه نوع مطلبی؟ با چه موضوعی؟
هیچ هاستی اینطور نیست حتی ممکنه سایت رو هم خود هاستینگ مسدود کنه!! یه دامین من که کاملا خالی بود روی آذرآنلاین تیکت زدم گفتم یه دامین خالی الکی فیلتره گفتن به ما مربوط نیست ما مسئولش نیستیمسلام
دوستان یه هاستینگ معرفی کنین با شیلترینگ مشکل نداشته باشه [emoji55]
فرستاده شده از Redmi 3Sِ من با Tapatalk
کلا یه بار سایتم فیلتر شده تا الان:general208: اونم روی میهن وب هاست بود اصلا هیچ کاری نکرد نه مسدود کرد نه گفت بردار ببر سایتتیه جا رو معرفی کنین [emoji20]
با هاستینگم بحثم شدم باید انتقال بدم
این مورد متاسفانه تو همه موارد این شکلی هست و ربطی به سایت های هاستینگ و... نداره مشکل از فرهنگ جامعه مون هستجریان این سایت های طراحی و هاستینگ و خدمات وبمستری خیلی جالبه
پشتیبانیشون در حد حالا خودت یه کاریش بکن و حوصله ندارم هستش
و فکر میکنن خب یه محصول رو به یه گاگولی فروختیم و یه پولی هم به جیب زدیم
ولی وقتی میبینن مثلا طرف یه ادمیه چارتا اشنا هم میشناسنش و خلاصه رو حرفش ممکنه ضرر بخورن سریع زنگ میزنن و پیگیر میشن و ...
درودسلام دوستان کسی میدونه علت این خطا چیه نمیتونم عکس بارگذاری کنم
هارد پر نشدهاگه جدیدا تغییری در کدهای وردپرس یا افزونه جدید نداشتین به احتمال بسیار بالا برمیگرده به سطح دسترسی فایلی که عکسا داخلش اپلود میشن اونو چک کنید.(شاید هارد پر شده باشه)
همه افزونه ها رو غیرفعال کن ببین درست میشه یا نهسلام دوستان کسی میدونه علت این خطا چیه نمیتونم عکس بارگذاری کنم
سطح دسترسی فولدر رو بزار 777 و یه بار لوگ اوت و لوگین کن، بعد یه تست بزن.هارد پر نشده
سطح دسترسی رو هم چک کردم درسته نمیدونم دیگه چی کار کنم هیچی نمیشه آپلود کرد
این مورد متاسفانه تو همه موارد این شکلی هست و ربطی به سایت های هاستینگ و... نداره مشکل از فرهنگ جامعه مون هست
با آنتی ویروس symantec . فایل پروسه بزار تو قسمت قرنطینه آنتی ویروسسلام به همه
مشکلی با ویندوز 10 دارم و اونم اشغال سرخود پهنای باندم هست هرکاری میکنم نمیتونم جلوی دسترسی این پروسه به اینترنت رو بگیرم svchost(netsvcs)
آپدیت ویندوز رو غیرفعال کردم و هرکار دیگه ای که مربوط به آپدیت ویندوز بود رو انجام دادم از برنانه tinywall استفاده کردم ولی نحوه کار باهاشو رو خیلی وارد نیستم و هیچ تاثیری نداشت حتی وقتی روی حالت Block all هم میزارم بازم تأثیری روی هیچکدوم از برنامه ها نداشت.
از دوستان کسی میدونه چطوری میتونم جلوی دسترسی به اینترنت این پروسه رو بگیرم.
چرا عشقم نمیتونی؟ خب قند شکن استفاده کنحالم خرابه نمیتونم وارد ریسلرکلاب بشم پشتیبانی هاست میگه به دلیل تحریم امکان ورود به پنل دامنه با آی پی ایران وجود ندارد، چطوره برای چنگیز هاست تحریم نیست برای من تحریمه؟!! از همه مهم تر مگه دامین چیه که تحریمش کردن؟!! وجدانا دامین هم ارزش تحریم کردن داره؟!