fg2670
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 73
- لایکها
- 19
استفاده از قندر شکن جرمه! من هم که بچه +چرا عشقم نمیتونی؟ خب قند شکن استفاده کن
چنگیر هاست فقط پنل دامین ga. رو داره
استفاده از قندر شکن جرمه! من هم که بچه +چرا عشقم نمیتونی؟ خب قند شکن استفاده کن
چنگیر هاست فقط پنل دامین ga. رو داره
سلامسلام به همه
مشکلی با ویندوز 10 دارم و اونم اشغال سرخود پهنای باندم هست هرکاری میکنم نمیتونم جلوی دسترسی این پروسه به اینترنت رو بگیرم svchost(netsvcs)
آپدیت ویندوز رو غیرفعال کردم و هرکار دیگه ای که مربوط به آپدیت ویندوز بود رو انجام دادم از برنانه tinywall استفاده کردم ولی نحوه کار باهاشو رو خیلی وارد نیستم و هیچ تاثیری نداشت حتی وقتی روی حالت Block all هم میزارم بازم تأثیری روی هیچکدوم از برنامه ها نداشت.
از دوستان کسی میدونه چطوری میتونم جلوی دسترسی به اینترنت این پروسه رو بگیرم.
تا وقتی که از فیلترینگ براشون ایمیل نیاد کاری ندارن .اما اگه ایمیل بزنن باید سریع مسدود کنند وگرنه فیلترینگ خود هاستینگشون رو میزنه فیلتر میکنه.سلام
دوستان یه هاستینگ معرفی کنین با شیلترینگ مشکل نداشته باشه [emoji55]
فرستاده شده از Redmi 3Sِ من با Tapatalk
همه افزونه ها رو غیرفعال کن ببین درست میشه یا نه
کلا چه تغییری تو سایت اعمال کردی؟ فایل htaccess رو هم یه نگاه بنداز ببین دسترسی رو مسدود نکرده باشه
ممنون از دوستانی که جواب دادند به پشتیبانی نت افراز پیام دادم اینو جواب دادندسطح دسترسی فولدر رو بزار 777 و یه بار لوگ اوت و لوگین کن، بعد یه تست بزن.
بعضی قسمت ها رو ترجمه نکنند بهتر هست :|منظور از زیرسربرگ روی یوآست چی هست؟ هر کار میکنم درست نمیشه ارور میده
1 زیرسربرگ دنبال می شود توسط بیش از حداکثر توصیه شده از 300 کلمات است. زیرسربرگ دیگری وارد کنید.
فایل هات رو بنتقال روی یک هست دانلودممنون از دوستانی که جواب دادند به پشتیبانی نت افراز پیام دادم اینو جواب دادند
تا جایی که بررسی شد، در حال حاضر میزان آینود موجود در سرویس شما 281600 می باشد، لطفا در نظر داشته باشید که میزان آینود در نظر گرفته شده برای سرویس طلایی 256000
می باشد.
می خوام از نت افراز برم کسی هاست خوب سراغ داره
فضای مورد نیاز 20 گیگ
تمدید ماهیانه داشته باشه
تا ماهی 30 هزار تومان هم باشه خوبه
توی پوشه وب سرور یه فایل هست به اسم Web.Configدوستان
فایل هامو به سرور مجازی جدید انتقال دادم
حالا مثلا یکی یه فایل به نام
test.mkv دانلود میکنه
پسوندش میشه براش
test.mpg
چرا؟
چطوری حلش کنم
پوششو پیدا نکردم دقیقا میتونی بگی ادرسشوتوی پوشه وب سرور یه فایل هست به اسم Web.Config
اینو باید ادیتش کنی و فرمت هایی که میخوای رو بهش بدی
C:\Windows\System32\inetsrv\config.پوششو پیدا نکردم دقیقا میتونی بگی ادرسشو
ویندوز 2008 سرور هستش
lls کانفینگ شده
متن تعهدنامه رو روی یه کاغذ دفتر هم اگه بنویسی مشکلی ندارهسلام دوستان
من یه دامنه انتقال دادم رو پنل ایرنیک خودم حالا ازم مدارک میخواد
مدارک رو که براش میفرستم این جواب میاد
با تشکر از ارسال مدارک برای ثبت این دامنه،لطفا تعهدنامه ثبت دامنه را با امضای دستی و ذکر نام و تاریخ در کنار امضا مجددا ارسال نمایید. مرکز ثبت دامنه
یه سه چهار باری این پیام واسم اومده
امضا و تاریخ و نام رو با موبایل نوشتم ولی مثل کپی در اومده اونطوری نیست که گیر بده
حالا سوالم اینه که این تعهد نامه چجوری باید باشه تا تاییدش کنه؟
بعد اون دامنه که انتقال دادم تا چند وقت تو حالت انتقال هست؟ چون هنوز رو پنل خودم نیامده و فقط پرداختش رو انجام دادم و منتظر تایید مدارک هست
پول یه ملت پشتیبانشه ، میخوای این امکانات رو هم اضافه نکنه؟امکانِ تماس صوتی تلگرام اضافه شد !!
یعنی واتس آپ کلا میره کنار وقتی رسمی عرضه بشه!!
بعد هم تماس تصویری اضافه میکنن ،ایمو میره کنار !!
تلگرام فیلتر بشه راحت بشیم !!
امارگیر گوگل رو دیدم ، 70% کاربرای سایتم با موبایل دارن میان..پی سی ها عملا رفتن به انباری!!
با این حجم هاست اشتراکی اذیت میکنه.ممنون از دوستانی که جواب دادند به پشتیبانی نت افراز پیام دادم اینو جواب دادند
تا جایی که بررسی شد، در حال حاضر میزان آینود موجود در سرویس شما 281600 می باشد، لطفا در نظر داشته باشید که میزان آینود در نظر گرفته شده برای سرویس طلایی 256000
می باشد.
می خوام از نت افراز برم کسی هاست خوب سراغ داره
فضای مورد نیاز 20 گیگ
تمدید ماهیانه داشته باشه
تا ماهی 30 هزار تومان هم باشه خوبه
همکاری در فروش اجباری به داشتن نماد نداره. الکی دردسر برای خودت درست نکنسلام دوستان
یه سوال در مورد نماد
برای سایتی که همکاری در فروشه کلا. ( 4 5 تا همکاری در فروش مختلف )
اگه بخام نماد بگیرم میدن؟
چون محصول واسه خودم نیست باید ادرس خونه رو بدم
میدن به نظرتون نماد رو؟
نه اجبار که نیست اما احساس میکنم توو فروش میتونه تاثیر داشته باشههمکاری در فروش اجباری به داشتن نماد نداره. الکی دردسر برای خودت درست نکن