- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 1,906
چه دامینی ؟قیمت دامین ملی سه کارکتری گذاشتم 12 تومن باز هم کسی نمیخره!! فکر کنم مفت هم بزارم کسی نمیخواد!
شاید کاربرد برای کسی نداره باید یه توضیح کامل براش بزاری شاید طالبش رو پیدا کردقیمت دامین ملی سه کارکتری گذاشتم 12 تومن باز هم کسی نمیخره!! فکر کنم مفت هم بزارم کسی نمیخواد!
یادش بخیر من یه دامنه ۳کاراکتری تا ۲ سال پیش داشتم به اسم pxeقیمت دامین ملی سه کارکتری گذاشتم 12 تومن باز هم کسی نمیخره!! فکر کنم مفت هم بزارم کسی نمیخواد!
L2C لرن تو کامپیوتر هم معنی میده یه دونه بکلینک الکسا هم بیشتر نداره دامین نوبت دهی آنلاین هم هست که یکی دو ساله کسی مفت نمیخره دامین برند خوب هم دارم دلم نمیاد بفروشم گذاشتم برا خودم دیچه دامینی ؟
عدد اینا داشته باشه ارزش نداره
دقیقا همینطوریه، هیچ جای دیگه اینطوری به هم نمیپرن هیج جای دیگه نگاه به ساعت و ثانیه نمیندازن، مثلا بقیه سال ها از جمله سال میلادی اینطور به تایم نگاه نمیکنن اون هم اینقدر دقیق! بنظر من تایم فیک هست الکیه. روی تلویزیون یه شبکه زودتر از بقیه عید رو اعلام کرد!! بقیه هم عقربه شون خراب بود با اخلاف اعلام کردن. خودم دیدم ، اینا همش چرتهسال نو و درد نوروز و کوفت مبارک و زهرمار
.
.
.
.
.
فحش ها وبمسترها در حال حاضر در سراسر کشور به خاطر کاهش بازدید شدید :general503:
بزار تو حال خودم باشم.دقیقا همینطوریه، هیچ جای دیگه اینطوری به هم نمیپرن هیج جای دیگه نگاه به ساعت و ثانیه نمیندازن، مثلا بقیه سال ها از جمله سال میلادی اینطور به تایم نگاه نمیکنن اون هم اینقدر دقیق! بنظر من تایم فیک هست الکیه. روی تلویزیون یه شبکه زودتر از بقیه عید رو اعلام کرد!! بقیه هم عقربه شون خراب بود با اخلاف اعلام کردن. خودم دیدم ، اینا همش چرته
اتفاقا تقویم جلالی نه تنها چرت نیست بلکه دقیقترین تقویم دنیاست که از خیلی وقت پیش شروع فصل بهار رو براساس موقعیت زمین توی فضا محاسبه می کرده. الان شما توی گوگل سرچ کنی first day of spring 2017 یا Equinox (به معنای اعتدال بهاری یا پاییزی) همین زمان سال تحویل رو نشون میدهدقیقا همینطوریه، هیچ جای دیگه اینطوری به هم نمیپرن هیج جای دیگه نگاه به ساعت و ثانیه نمیندازن، مثلا بقیه سال ها از جمله سال میلادی اینطور به تایم نگاه نمیکنن اون هم اینقدر دقیق! بنظر من تایم فیک هست الکیه. روی تلویزیون یه شبکه زودتر از بقیه عید رو اعلام کرد!! بقیه هم عقربه شون خراب بود با اخلاف اعلام کردن. خودم دیدم ، اینا همش چرته