afshin313
Registered User
جا هستمیگفتن منابع خالی نداریم!
نمیدونم والا شانسیه..یه موقع دیدی سرویس دادن..یه موقع هم ندادن
سیاست کاریه
جا هستمیگفتن منابع خالی نداریم!
نمیدونم والیا...جا هست
سیاست کاریه
کلا هاست دی ال به خاطر کیفیتش خیلی حساسه روی سایت های که میزبانی میکنهمیگفتن منابع خالی نداریم!
تقریبا زیادهدوستان برای ۱۱ هزار آی پی روزانه ۸گیگابایت مصرف پهنای باند عادیه یا زیاده؟[emoji52][emoji52]
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
خیلی زیاده!دوستان برای ۱۱ هزار آی پی روزانه ۸گیگابایت مصرف پهنای باند عادیه یا زیاده؟[emoji52][emoji52]
بنظرم select رو نبند!
عکس ک زیاده.۱۴۰۰تا پست هست که هر کدوم ۴ تا ۵ تا عکس دارن البته حجمشون رو کم کردم گزاشتم.خیلی زیاده!
احتمالا عکس ها زیاد هستند یا ممکنه فایل های js و css زیادی داشته باشید
توی آمارگیر هاست، دقیقتر مشخص میشه
بنظرم select رو نبند!
خیلی رو مخ هست. بعضی اوقات لازمه مثلا یه آدرس از داخل مطلب یا یه قسمت از متن کپی بشه. (مخصوصا اینکه سایتت جنبه آموزشی داره و خیلی پیش میاد که یه آدرس یا یه قسمت از متن رو کپی و به جای دیگری انتقال داده بشه. مثلا آدرس یه کلید در windows registry)
نمیبدنم..کلی کد و از این چیزا گذاشتیمبنظرم select رو نبند!
خیلی رو مخ هست. بعضی اوقات لازمه مثلا یه آدرس از داخل مطلب یا یه قسمت از متن کپی بشه. (مخصوصا اینکه سایتت جنبه آموزشی داره و خیلی پیش میاد که یه آدرس یا یه قسمت از متن رو کپی و به جای دیگری انتقال داده بشه. مثلا آدرس یه کلید در windows registry)
عکس ک زیاده.۱۴۰۰تا پست هست که هر کدوم ۴ تا ۵ تا عکس دارن البته حجمشون رو کم کردم گزاشتم.
راه حلی نداره؟
یه راه اش اینه که از تکنیک lazy load images استفاده کنیعکس ک زیاده.۱۴۰۰تا پست هست که هر کدوم ۴ تا ۵ تا عکس دارن البته حجمشون رو کم کردم گزاشتم.
راه حلی نداره؟
بستگی به مطالب سایت دارهدوستان برای ۱۱ هزار آی پی روزانه ۸گیگابایت مصرف پهنای باند عادیه یا زیاده؟[emoji52][emoji52]
برای شکایت از طریق پلیس فتا ،اول باید بریم دادسرا یا خود دفتر پلیس ؟
داداش چرا گیر دادی به این قسمت نمایش بک لینک های گوگل؟گوگل کلافم کرده چند ماهه که تعداد بکلینک ها رو آپدیت نکرده میزنه کلا یکی! چی کارش کنم؟!
برای همین پرسیدم, میخوام بکلینک بخرم میترسم شناسایی نکنه چون فهمیدم هنگ میکنه یه بار میخواستم چنج آدرس کنم همش هنگ میکرد آخرش هم درست نشدداداش چرا گیر دادی به این قسمت نمایش بک لینک های گوگل؟
این آپدیت هم بشه، همه بک لینک هات رو نشون نمی ده.
بهش توجه نکن چون گوگل بک لینک هات رو شناسایی می کنه و اثر می ده. اگرچه اونجا نشون نده...
NetWorxدوستان نرم افزاری هستش که بشه باهاش پهنای باند رو مدیرت کرد ؟
مثلا نشون بده فلان نرم افزار داره چقدر اینترنت مصرف میکنه و کم و زیادش کرد و درصد بقیه رو بیشتر کرد ؟
آره میشه. از طریق دستکاری مسیر دامین توی مخزن DNSسوال دوم م اینه که می شه بدون مسدود کردن IP یک دامنه https رو فیلتر کرد؟
نمایش هم نده اگه بک لینک با کیفیت باشه تاثیرش رو میزارهگوگل کلافم کرده چند ماهه که تعداد بکلینک ها رو آپدیت نکرده میزنه کلا یکی! چی کارش کنم؟!