وبلاگت هم رو هواست کهسلام ممنون..
جواب دادم ک:general209:چند روز پیش
وبلاگت هم رو هواست کهسلام ممنون..
جواب دادم ک:general209:چند روز پیش
خوب شد یادم انداختی...هاستش تموم شد دیگ وقت نکردم اوکیش کنم..وبلاگت هم رو هواست که
اول از اینجا تنظیمات پیشرفته ش رو باز کن@EmpireWorld
افزونه سئو رو عوض کردم..بعد اینجوری شده عناوینم!
اسم سایت بدون خط تیره یا چیزی چسبیده..باید چیکار کنم درست بشه؟
پ.ن:نوشته های زیر نتایج گوگل هستش
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میانبر های صفحه کلید برنامه نقاشی (Paint) در ویندوز ترفندها - ترفند و ...
tarfandha.net/میانبر-های-برنامه-نقاشی/
Translate this page
14 mins ago - امروز تصمیم داریم میانبر های صفحه کلید برنامه نقاشی (Paint) در ویندوز را خدمت طرفداران و کاربران این برنامه آموزش دهیم.در ادامه همراه سایت ترفندها ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلامسلام دوستان
سایتی رایگان برای کپشن های روی تصاویر میشناسید
مثه این
مشاهده پیوست 1003773
با این تفاوت که از آیکن و لینک هم استفاده کرده باشه و از انیمیشن هم برا hover استفاده کرده باشه
یه چیزی مثه این ولی حرفه ای تر
http://www.jqueryscript.net/demo/Awesome-Image-Grid-Hover-Effects-with-jQuery-CSS3/
https://www.w3schools.com/howto/howto_css_image_overlay.asp
@l3est » یادمه یه صفحه ۲ سال پیش معرفی کرده بودی که حدود ۴۰ ۵۰ تایی ازین طرح ها توش بود ولی هرچی گشتم پیدا نکردم
با تك شاپ هم كار كن بد نيستش.این پایگان مزخرف الان یک ماهه که هیچ سفارشی ارسال نکرده همگی معلق جواب پیام و زنگ هم نمیدن یوزرش اینجا گشت و گذار نداره یقه طرف رو بگیریم؟
لینکش چیه؟ سرچ کردم هزار تا تک شاپ اومدبا تك شاپ هم كار كن بد نيستش.
takshop91.biz/partner/index.phpلینکش چیه؟ سرچ کردم هزار تا تک شاپ اومد
این پایگان مزخرف الان یک ماهه که هیچ سفارشی ارسال نکرده همگی معلق جواب پیام و زنگ هم نمیدن یوزرش اینجا گشت و گذار نداره یقه طرف رو بگیریم؟
الان توی گوگل وبمستر قسمت Security Issues رفتم پیغام بدافرز و نرم افزاری که داده بود نیست و این اومدهدوستان دو روز پیش گوگل وبمستر پیام داد که دو تا ویروس داره سایت که لینک برنامه کینگ روت بود.من پاک کردم و به گوگل جواب دادم.الان این پیغام اومده.چی میگه باید چه کنم؟
ار اس اس چیشد؟خوب شد یادم انداختی...هاستش تموم شد دیگ وقت نکردم اوکیش کنم..
ار اس اس چیشد؟
ترا من چشم در راهم
شباهنگام
که می گیرند در شاخ RSS سایه ها رنگ سیاهی
وزان دلخستگانت تخم اندوهی فراهم
ترا من چشم در راهم.
دیگه یه خطر بزرگی بود که جلوشو گرفتم!!!@amir7310
خیلی ضایع است دیگه حتی کپی رو بدون هیچکاری همینجوری با ماوس انتخاب کردن گذاشتن خخخ کپی کردنم بلد نیستن :general710:
مشاهده پیوست 1003935
<?php
function publish_later_on_feed($where) {
global $wpdb;
if (is_feed()) {
$now = gmdate('Y-m-d H:i:s');
$wait = '30000';
$device = 'day';
$where.=" AND TIMESTAMPDIFF($device, $wpdb->posts.post_date_gmt, '$now') > $wait ";
}
return $where;
}
add_filter('posts_where', 'publish_later_on_feed');
?>