تیک سومی هم اومد؟! چه جوری؟همه کارا اوکی شده
به بدبختی اینقدر کدشو گذاشتمتیک سومی هم اومد؟! چه جوری؟
هنوز نشده, ارور کانفریم دامین داده یعنی دامین باید تایید بشه و هنوز ورفای نیستبه بدبختی اینقدر کدشو گذاشتم
فایلشو گذاشتم
اینقدر زدم رو بررسی که اخر خودش خسته شد تایید داد
حالا این عکس دیدی تایید شده همه چیش؟
اخه برای اولین بار اینطوری کردم تا حالا تجربه نداشتم
http://bfy.tw/AyGbاکانت تلگرام مسدود/ریپورت شده رو چه جوری باید آزاد کرد؟
راهکارش اینه که زبانش رو انگلیسی کنی و ارورش رو دقیقا توی گوگل سرچ کنیسلام
برای ورود به جیمیل با این ارور مواجه میشم :
در صورت تشخیص وجود یک مورد نقض خطمشی توسط Google، «حسابهای Google» معمولاً غیرفعال میشوند.
راهکار چیه ؟
میگم چرا کم شده بازدید این تاپیکم!!!
چه سیستمی؟کسی قالب ساده در حد این سراغ داره؟
سایتت چیه؟دوستان رفع فیلتر چند روزه جوابش میاد؟
و اینکه بهترین سایتی که هاست ایران میده و کیفیت و همه چیش خوبه چیه
سایت اموزشی مفید نیستشسایتت چیه؟
اگر آموزشی و مفید هست آدرسشو واسم بفرست تو این هفته در بیاد شاید تونستیم واست کاری کنیم
هاست ایران نگیر برای سایتت ولی بهترین ش از نظر من پارسپک
جمله ی قشنگیهTry to learn something about everything and everything about something . Thomas Huxley
سعی کنی یه چیزی رو درباره هرچیزی یاد بگیرید، و همه چیزو درباره یک چیز. (ترجمم ضعیفه ولی انگلیسیشو بهتر متوجه میشید )
فکر میکنم جمله بالا برای دوستانی که به وبمستری علاقه دارن ولی هنوز تکلیفشون با خودشون مشخص نیست (از جمله خودم) خیلی مفید باشه.
نه فیلتر شدن ارتباطی بااین چیزا نداره حتی ثبت م نکرده باشی سایتت مشکلی گزارشی چیزی نشه فیل تمیشهسایت اموزشی مفید نیستش
فیلمه
بعدا اینکه توی ساماندهی تاییده شمارم 180 روزش تموم بوده حواسم نبوده تمدید کنم به خاطر همین شاید یه پستی چیزی اشکال داشته زدن کل سایت فیلتر کردن
باید یه اطلاعیه به ایمیل یا پیامک بشه که فلان روز مهلت تمدید شماره همراه و تلفن دارید که ادم به خاطر یه چیز بسیار کوچیک اینقدر الکی کل سایتش برفنا نره