• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
چه سیستمی؟
وی پی، پیش فرض رو میشه تا حدی با ابزارک ها به این شکل کرد.
وردپرس
سایت اموزشی مفید نیستش
فیلمه
بعدا اینکه توی ساماندهی تاییده شمارم 180 روزش تموم بوده حواسم نبوده تمدید کنم به خاطر همین شاید یه پستی چیزی اشکال داشته زدن کل سایت فیلتر کردن
باید یه اطلاعیه به ایمیل یا پیامک بشه که فلان روز مهلت تمدید شماره همراه و تلفن دارید که ادم به خاطر یه چیز بسیار کوچیک اینقدر الکی کل سایتش برفنا نره
فیلم رو معمولا فیلتر می کنن ، گزارش هم می دن تا ی حدی و اگر موردی باشه بت می گن حذف کن
بنظر من ریدایرکت کن و دوباره سایتت رو ثبت کن

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
در عجبم چرا ایده مثل کافه بازار رو این میهن بلاگی ها پیاده نمیکنن ؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان طراح
@l3est
@EmpireWorld
@MOHAMMAD026_1
۲ تا سوال
  • بعضی سایت ها رو میبینم که وقتی یک صفحه لود میشه، تمامی تصاویر موجود در اون صفحه به یکباره لود نمیشن و در صورتی که کاربر اسکرول کنه و به تتصویر مورد نظر برسه لود میشه
    به این تکنیک چی میگن؟
  • تصاویر موجود در یک صفحه در صورتی که ۱۰۰درصد لود بشن نمایش داده میشن و از لود شدن تدریجی جلوگیری کردن و یه جورایی برای اینکه کاربر لود شدن تدریجی تصویر رو متوجه نشه یه لودینگ برای تصویر مورد نظر گذاشتن، این تکنیک اسمش چیه؟

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
دوستان طراح
@l3est
@EmpireWorld
@MOHAMMAD026_1
۲ تا سوال
  • بعضی سایت ها رو میبینم که وقتی یک صفحه لود میشه، تمامی تصاویر موجود در اون صفحه به یکباره لود نمیشن و در صورتی که کاربر اسکرول کنه و به تتصویر مورد نظر برسه لود میشه
    به این تکنیک چی میگن؟
  • تصاویر موجود در یک صفحه در صورتی که ۱۰۰درصد لود بشن نمایش داده میشن و از لود شدن تدریجی جلوگیری کردن و یه جورایی برای اینکه کاربر لود شدن تدریجی تصویر رو متوجه نشه یه لودینگ برای تصویر مورد نظر گذاشتن، این تکنیک اسمش چیه؟
اسم این تکنیک lazy load هستش:
https://www.appelsiini.net/projects/lazyload

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوستان طراح
@l3est
@EmpireWorld
@MOHAMMAD026_1
۲ تا سوال
    به این تکنیک چی میگن؟
اولی رو بهش میگن lazy load
برای استفاده ازش هم میتونی از پلاگین وردپرس یا پلاگین جی کوئری استفاده کنی
تکنیک دومی هم فقط برای تصاویر نیست و کلا یه spinner میذارن و تا موقعی که کل صفحه لود بشه کاربر فقط اون spinner رو میبینه
spinner هم پلاگین جی کوئری ازش هست و احتمالا پلاگین وردپرس هم ازش باشه

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
برای لود کردن قسمت های دیگه قالب ازین کد میتونی استفاده کنی :
PHP:
get_template_part( 'loop', 'index' );
که به ترتیب میگرده دنبال این فایل ها و هر کدوم اول باشه لود میکنه:
loop-index.php
loop.php
توضیحات بیشتر
کد رو اینطوری میذارم کار میکنه .اما اگه خودم بهش چیزی اضافه کنم سایت سفید میشه:general509::oops:
PHP:
<?php
if ( is_user_logged_in() ) {
    echo 'Welcome, registered user!';
} else {
    echo 'Welcome, visitor!';
}
?>

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
کد رو اینطوری میذارم کار میکنه .اما اگه خودم بهش چیزی اضافه کنم سایت سفید میشه:general509::oops:
PHP:
<?php
if ( is_user_logged_in() ) {
    echo 'Welcome, registered user!';
} else {
    echo 'Welcome, visitor!';
}
?>
میخوای چی بهش اضافه کنی؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام دوستان
سایتی رایگان برای کپشن های روی تصاویر میشناسید
مثه این

upload_2017-4-2_18-48-11.png

با این تفاوت که از آیکن و لینک هم استفاده کرده باشه و از انیمیشن هم برا hover استفاده کرده باشه
یه چیزی مثه این ولی حرفه ای تر
http://www.jqueryscript.net/demo/Awesome-Image-Grid-Hover-Effects-with-jQuery-CSS3/
https://www.w3schools.com/howto/howto_css_image_overlay.asp

@l3est » یادمه یه صفحه ۲ سال پیش معرفی کرده بودی که حدود ۴۰ ۵۰ تایی ازین طرح ها توش بود ولی هرچی گشتم پیدا نکردم :(

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
خیلی وقته که لینک های جدیدی که میگیرم گوگل هنوز شناسایی نکرده تمام لینک های منو یه دونه نشون میده فقط یه دونه بکلینک دارم روی گوگل وبمستر!!! ولی خودم میدونم که چند هزار تا هستن، چی کار کنم که گوگل آپدیت کنه؟
مشکل گوگل چیه؟

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
دوستان واسه ارسال خبرنامه , راه بهتری از پلاگین نیست؟ سرویس ارسال ایمیل خوب میشناسین؟ حدود 200 300 ایمیل در هفته!

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
@EmpireWorld
افزونه سئو رو عوض کردم..بعد اینجوری شده عناوینم!
اسم سایت بدون خط تیره یا چیزی چسبیده..باید چیکار کنم درست بشه؟

پ.ن:نوشته های زیر نتایج گوگل هستش
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میانبر های صفحه کلید برنامه نقاشی (Paint) در ویندوز ترفندها - ترفند و ...
tarfandha.net/میانبر-های-برنامه-نقاشی/
Translate this page
14 mins ago - امروز تصمیم داریم میانبر های صفحه کلید برنامه نقاشی (Paint) در ویندوز را خدمت طرفداران و کاربران این برنامه آموزش دهیم.در ادامه همراه سایت ترفندها ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوستان واسه ارسال خبرنامه , راه بهتری از پلاگین نیست؟ سرویس ارسال ایمیل خوب میشناسین؟ حدود 200 300 ایمیل در هفته!
mailchimp یکی از بهترین هاست، فکر میکنم قبلا که باهاش کار میکردم برای عضو شدن کاربر دیگه درسر verify مثه یاهو نداشت و کاربر سریع عضو میشد (البته الانو نمیدونم)
پلن رایگانش ماهانه ۲هزار نفر میتونن توی خبر نامت عضو شن و ماهانه به ۱۲ هزار نفر هم میتونی ایمیل ارسال کنی
فکر میکنم پلاگین رایگان وردپرسشم باشه
فرق پلن رایگان با پولی، به جز محدودیت توی ارسال ایمیل، محدودیت برای درست کردم فرم هم داری

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
@EmpireWorld
افزونه سئو رو عوض کردم..بعد اینجوری شده عناوینم!
اسم سایت بدون خط تیره یا چیزی چسبیده..باید چیکار کنم درست بشه؟

پ.ن:نوشته های زیر نتایج گوگل هستش
میانبر های صفحه کلید برنامه نقاشی (Paint) در ویندوز ترفندها - ترفند و ...
tarfandha.net/میانبر-های-برنامه-نقاشی/
Translate this page
14 mins ago - امروز تصمیم داریم میانبر های صفحه کلید برنامه نقاشی (Paint) در ویندوز را خدمت طرفداران و کاربران این برنامه آموزش دهیم.در ادامه همراه سایت ترفندها ...

سلام
خوبی؟
جواب پخ رو خوندی؟

بالا