عنوان سایت رو به چیزی که میخواد تغیر بده. کش وردپرس پاک کن. ورفای بزن تا تایید بشهآقایون تو سایت ساماندهی به مشکل خوردم . 4 تا رای داره که سایتت رو تاییدفنی بکنی .
از هر راهی میرم سایت رو نمیتونه تایید کنه.
عاجز شدیم.
مشاهده پیوست 1006969
عنوان سایت رو به چیزی که میخواد تغیر بده. کش وردپرس پاک کن. ورفای بزن تا تایید بشهآقایون تو سایت ساماندهی به مشکل خوردم . 4 تا رای داره که سایتت رو تاییدفنی بکنی .
از هر راهی میرم سایت رو نمیتونه تایید کنه.
عاجز شدیم.
مشاهده پیوست 1006969
اخه زور داره هزارتا سایت دقیقن مثل تو باشن هیچی نکنن اون وسط تورو بدون علت فیل.تر کنن.برای من دوبار بدون اخطار فیلتر کردن زیاد خودت را درگیر نکن یا برو دنبال رفع یا اون راه دوم که خودت میدونی را انجام بده
وبلاگ بلاگفا بوده .... احتمالا صاحبش بیشتر با www لینک داده ... نزدیک 2000 تا بک لینک داره1- برای اینه که طرف رو یکی از اینا قفل نکرده و سایتش با هر دو تا باز می شه.
ولی همه جا سایت خودشو با یکی از این حالت ها معرفی و تبلیغ و لینک سازی کرده.
به خاطر همین یکی PA ایش بیشتر از اون یکی است.
2- هر کدوم که بیشتره!
گوگل فقط google.com نیست. 99.99% شما به هر علتی من جمله فعال بودن چیلتر شکن وصل شدین به یکی از دامین های دیگه گوگلامروز گوگل چی شده آیکونشو به عکس قبایل آفریقایی عوض کرده؟! اینقدر مهم بودن؟!
تموم شده بود اما بعد که تیکت زدم تایید دستی ۳۰ روزه کردن و گفتن نه فیلتر شدنت ربطی به تایید و ساماندهی نداشته!
از طرفی بدون هیچ اخطاری فیلتر شده
نکنه هاست دانلودت روش بوده ؟ درکت میکنم.چه بلایی بر سر ویندوز سرور های 2008 و 2012 اومد.هوووووف.کلی سرور قربانی این ویروس شدن و تمامی فایل هاشون مثه من پرید.بیش از 1200 فایلم نابود شد:general208::general208::general208:
همش کار NSA بوده که به فلاکت کشیده وی پی اس های 2008 و 2012 روچه بلایی بر سر ویندوز سرور های 2008 و 2012 اومد.هوووووف.کلی سرور قربانی این ویروس شدن و تمامی فایل هاشون مثه من پرید.بیش از 1200 فایلم نابود شد:general208::general208::general208:
اخبار سینما مثلسایتت در چه زمینه ای هستش؟
حذف لینک ها از نتایج گوگل طبیعیه، مشکل مطالب اختصاصی نیستخواستم روو 3 تا کلمه که توو صفحه دوم گوگل هستن کار کنم و بیارمشون صفحه اول. از زدن پست اختصاصی شروع کردم و توو پستها به کلمه مدنظر لینکی که توو صفحه دوم بود رو میدادم. بعد از دو روز متوجه شدم لینک ها از نتایج حذف شدن!!! البته روو دو تا از کلمه ها کار کرده بودم، جفتشون حذف شدن اما اون یکی که هنوز شروع به کار نکردم هنوز هست!
اینجاست که میگن اختصاصی دوزارم نمی ارزه. درود بر خبرخوان ها :|
http://www.webhostingtalk.ir/سلام دوستان...
جایی میشناسید وی پی اس 10/12 t داشته باشه؟
یه فروم برا نقد بررسی هاست وی پی اس و... هست! اسمش رو کسی میدونه؟یادم رفته
اینا فصلی یهو گیر میدن به یه موضوع منم خودم سایت فیلم داشتم
چه بلایی بر سر ویندوز سرور های 2008 و 2012 اومد.هوووووف.کلی سرور قربانی این ویروس شدن و تمامی فایل هاشون مثه من پرید.بیش از 1200 فایلم نابود شد:general208::general208::general208:
من يه دو سه ساليه از اينجا دارم راضي هستم ومشكلي نبوده:سلام دوستان...
جایی میشناسید وی پی اس 10/12 t داشته باشه؟
یه فروم برا نقد بررسی هاست وی پی اس و... هست! اسمش رو کسی میدونه؟یادم رفته