چی شده مگه؟چه جوری باید از 3g ایرانسل شکایت کنم؟
موضوع چی چی یست؟
اسم شریفتون چیست شوما؟:general310:
چی شده مگه؟چه جوری باید از 3g ایرانسل شکایت کنم؟
در قانون جدید میشه بدون انصراف و... در حین تحصیل اقدام برای معافیت کرد اگر معاف شدی که خوش بحالت نشدی هم هیچی بعد از پایان تحصیل طبق قانون مشمول میشی
بخاطر اینچی شده مگه؟
موضوع چی چی یست؟
اسم شریفتون چیست شوما؟:general310:
از سرور های مختلف تست کردید ببینید..سرعت دانلودش فرق میکنه یا نه؟@amir7310
اون مودم رو سفارش دادم اومد اينترنت هم 4g شد سرعت بازكردن صفحه ها خيلي خوبه اما سرعت دانلود افتضاحه و 100 كيلوبايت بيشتر نميشه!
@amir7310
اون مودم رو سفارش دادم اومد اينترنت هم 4g شد سرعت بازكردن صفحه ها خيلي خوبه اما سرعت دانلود افتضاحه و 100 كيلوبايت بيشتر نميشه!
الان پشتيبانيشون هست وكاري ميتونه بكنه يا صبح بزنگم؟از سرور های مختلف تست کردید ببینید..سرعت دانلودش فرق میکنه یا نه؟
روی حالت 3g بذار ببین سرعتش چی میشه...
والا من سرعتم روی 4g حدود 5.300mb/s هست:general705:
یه 700 زنگ بزن بگو موشکلم اینه حتما میتونن درستش کنن..یکم داد و بیداد کن سرشون..شاید سرعت 10 مگبایت بر ثانیه هم واست اوکی کردن
سر موضوع سرعت زنگ زدم پشتیبانی isp گفتم سررعتم کمه ..گفت چنده سرعتت ..گفتم 200 کیلوبایت..ولی سرعتم 1.1mb/s بود هیچی دیگه آپلودمو گرد 1 مگ..سرعت دانلودمم شد 1.8:general307:
700 بیست و چهارساعته هست..الان پشتيبانيشون هست وكاري ميتونه بكنه يا صبح بزنگم؟
بسته هارو از سايت yello.ir ميخري يا خود سايت ايرانسل؟700 بیست و چهارساعته هست..
اره میتونن..خیلی کارا میتونن بکنن
برنامه ایرانسل من...بسته هارو از سايت yello.ir ميخري يا خود سايت ايرانسل؟
اوكي. زنگ زدم پشتيباني گفت الان همه خواب هستن ساعت 9 به بعد تماس بگير!!!برنامه ایرانسل من...
یا سایت خود ایرانسل..
من معمولا یه بسته 3 گیگ ماهیانه میگیرم..واسه توی روستا و کوه و دانشگاه و اینا
ولی چند باری دانلود زدم..
تو دو ساعت 30 گیگ دریافت داشتم
اول تنظیمات مودم و pc رو چک کن
نیاز به مودم نبود یه کابل usb کار همون مودم رو میکرد یعنی میتونستی اینترنت گوشی رو برای کامپیوتر اشتراک گذاری کنی، با اون پول مودم هم میتونستی بهترین adsl نامحدود بگیری حیف که برای ایرانسل چیزی خرج کنیاوكي. زنگ زدم پشتيباني گفت الان همه خواب هستن ساعت 9 به بعد تماس بگير!!!
74 سالمهعه
پول هم میدن عضو بشی؟
مجلس تصویب کرده..حالا نمیدونم میشه یا نه
منم بابام 4 سال جیپه بوده
:general710::general710:نا عامو..جدیدا تصویب شده
اوخی کوشولو..74 ای؟:general507::general507:
یه روز بلند شو برو **** وظیفه سوال کن..منم قراره یه روز با بابام برم ببینم چی میشه..بلکه معافمون کنن..بریم عسلویه کار کنیم
قبلا اینکارو کرده بودم و از گوشی به عنوان مودم استفاده میکردم که گوشی ۵۰۰ تومنی به خاطر استفاده مداوم به عنوان مودم نابود شد!نیاز به مودم نبود یه کابل usb کار همون مودم رو میکرد یعنی میتونستی اینترنت گوشی رو برای کامپیوتر اشتراک گذاری کنی، با اون پول مودم هم میتونستی بهترین adsl نامحدود بگیری حیف که برای ایرانسل چیزی خرج کنی
74 سالمه
حالا اگه رفتی **** وظیفه پرسیدی یه خبر هم به ما بده بینیم چه کنیم . این طرح ها عملی که شد باید دست بکار شد وگرنه معلوم نیست تا چند ماه بعدش چی بشه