اتفاقا نبش قبر هم شده، اون یارو که بهت پیام کاربری میداد نگاه کردم از سال 2006 اینجا بود شیش هفت سال پست نداده تا اینی که برای تو فرستاد!! برو گزارشش کن بن بشه برگرده به همون خواب زمستونی که داشتپرشین تولز خیلی وقته مرده یکی نیست خاکش کنه
اتفاقا نبش قبر هم شده، اون یارو که بهت پیام کاربری میداد نگاه کردم از سال 2006 اینجا بود شیش هفت سال پست نداده تا اینی که برای تو فرستاد!! برو گزارشش کن بن بشه برگرده به همون خواب زمستونی که داشتپرشین تولز خیلی وقته مرده یکی نیست خاکش کنه
هه چه جالب. رئیسی یه روز از خواب بیدار شد، کاری نداشت انجام بده حوصلش سر رفته بود. تنهایی پاشد رفت زندانی ها رو اعدام کرد. عجب.حالا خودتو عصابانی نکن بیا رای بده که اگر رئیسی در آومد همه رو اعدام می کنه قبل از دوره بعدی انتخابات
یعنی هیچ بشری به پای ***مالی تتلو نمیرسه.این تتلو عمری ... مالی کرد به هیچ جا نرسید
*** مالی ایرانی کرن به از *** مالی اجنبی کردنیعنی هیچ بشری به پای ***مالی تتلو نمیرسه.
بی تربیت شدیا:general710::general710:یعنی هیچ بشری به پای ***مالی تتلو نمیرسه.
Upسیستم همکاری در فروش کسی سراغ داره که خمیر دندون ذغالی داشته باشه؟ من برای این مورد صفحه یک گوگل بودم به لطفا حذف محصول توسط پایگان رتبه کار افت کرد
هر تاپیکی که پاک میشه علتش و شخص پاک کننده ش معلومهتاپیک کد های تخفیف نت افراز
اول از بخش وبمستری انتقالش دادن به بخش بازارچه دیدن همچنان از گوگل پایین نمیره
بعد گفتن کی به کیه پاکش میکنیم راحت
وبمسترها که چه عرض کنم، کلا چند تا انگشت شمار وبمستر توی این تاپیک بیشتر فعالیت نمیکنن، مابقی هم مثه من آماتور در به در دنبال آموزش وتجربه های گرانبهاوبمسترها امتحان دارند؟
نیستید؟
الان من جزء کدوم دسته هستم؟وبمسترها که چه عرض کنم، کلا چند تا انگشت شمار وبمستر توی این تاپیک بیشتر فعالیت نمیکنن، مابقی هم مثه من آماتور در به در دنبال آموزش وتجربه های گرانبها
بقیه وبمسترها هم بعضی اوقات زیرآبی میان اینجا مطالب رو میخونن و میرن
گزینه هیچکدامش کو؟الان من جزء کدوم دسته هستم؟
الف) وبسمتر:general206:
ب) چسمتر
ج) زیر آبی:general512:
د) بیکار:general412:
ه) آماتور:general709:
و) سوء استفاده گر از دانش دیگران:general605:
ز) اسپمر:general106:
نگذاشتمگزینه هیچکدامش کو؟
هر کی بتونه این مسئله را حل کنه جایزه میدم.دوستان من میخوام یک wildcard مثل این sub.domain.com.* روی یک پوشه خاص مثلا public_html/folder/inc توی دایرکت ادمین تنظیم کنم .
این کار در سی پنل راحت انجام میشه اما در دایرکت ادمین نمیدونم چطور میشه انجامش داد .از اساتید کسی بلده؟
هر کی بتونه این مسئله را حل کنه جایزه میدم.
چرا داریم :general705:ما اینجا اسپمر نداریم.