اگه از لحاظ شیلتریش میگی باید شیلترشکن اوکی کنی دیگهتماس صوتی تلگرام دسکتاپ هم اضافه شده. راهی برای دور زدنش هست؟
اگه از لحاظ شیلتریش میگی باید شیلترشکن اوکی کنی دیگهتماس صوتی تلگرام دسکتاپ هم اضافه شده. راهی برای دور زدنش هست؟
خب ظاهرا با فیلشکن هم نمیشه!اگه از لحاظ شیلتریش میگی باید شیلترشکن اوکی کنی دیگه
اینستاگرام مگه دسته ایرانه که پیج کسی رو از دسترس خارج کنهشرح در تصاویر
اونی که اینا رو نوشته یا خیلی احمقه یا سهمیه ساندیس داره :شرح در تصاویر
وردپرس یه لیست رسانه در دیتابیس دارهدوستان
به صورت دستی یه سری فایل باید بریزم توی فولدر upload وردپرس
اما وقتی این کارو میکنم از طریق وردپر تو فال ها رو ببینم و فقط فایل هایی رو پدا میکنم که از طریق خود وردپرس آپلود شدن
چیکار باید کنم که فایل هایی که به صور دستی توی فولدر آپلود ریختمو بتونم توی رسانه وردپرس ببینم
مشاهده پیوست 1012538
مشاهده پیوست 1012539
حالا این وسط چ ربطی به روحانی داره :|شرح در تصاویر
شایعه سازی نکن دوست عزیزشرح در تصاویر
سفارشت حتما برگشت خورده.پایگان برام موجودی زده منفی پنج هزار تومن!! یعنی یه چیزی هم باید بهشون بدم! این هم از مزد خوش خدمتی :'(
ممنونوردپرس یه لیست رسانه در دیتابیس داره
وقتی از خود وردپرس آپلود میکنید، فایل آپلود میشه و بعد یک رکورد جدید به لیست اضافه میشه
و هر وقت رسانه رو باز میکنید، وردپرس همون رکورد هایی که در دیتابیس ثبت شده رو میخونه و فایل هاشو لیست میکنه
وقتی از ftp آپلود میکنید، فقط مرحله آپلود فایل صورت میگیره و مرحله دوم انجام نمیشه. به همین دلیل این مشکل رخ میده و در حالت عادی، راه حل ای براش نیست. مگر اینکه با افزونه های گالری یا غیره، این مشکل رو حل کنید
ظاهرا این سایت بواسط افزونه، یک راه حل ای برای این موضوع ارائه داده:
https://www.lockedowndesign.com/ftp-uploads-are-not-visible-wp-media-library/
یادته طلایی رو نوشته بودی طلاعی؟اندر مفید بودن این۸۳۰۰ صفحه هرچی بگی کم گفتی..
راجب سوشیال نتورک زیاد بحث نمیشه اینجا(تا جایی که یادمه) پیشنهاد میدم اگه دوستان تجربه دارن و لایق میدونن بیان کنن
پرستیژو حفظ کن ))یادته طلایی رو نوشته بودی طلاعی؟
به به امیر های تم خودموناندر مفید بودن این۸۳۰۰ صفحه هرچی بگی کم گفتی..
راجب سوشیال نتورک زیاد بحث نمیشه اینجا(تا جایی که یادمه) پیشنهاد میدم اگه دوستان تجربه دارن و لایق میدونن بیان کنن
برو توی بخش "کسب درآمد ویژه کاربران عمومی" اونجا تاپیک ها و یوزر های زیادی در این مورد وجود دارهاینجا کسی از پیش بینی شوتبال تونسته چیزی در بیاره؟!
من یه بار کازینوش رفتم...50 تومن گذاشتم و بازی کردم..حدود 1.200 بردم. اما طمع کردم و آخرش همشو باختم که هیچ..50 تومنمم رفت:general503::general503:اینجا کسی از پیش بینی شوتبال تونسته چیزی در بیاره؟!
دکمه پلی زشت تر از این پیدا نکردن! تماشا نماشا بعدی هم حتما میشه جنگیزنما ! حیف این لینکی که بهش دادی، از این مورد خبری نبود کسی نمیشناختش چه جوری بعضی ها یه دفه اینقدر رشد میکنن؟!وبسایت تماشا
کپی خالص از آپارات
رتبه ۲۰ ایران
رقیب سرسخت آپارات
البته پلیری که آپارات استفاده میکنه شاید بشه گفت بهترین پلیر شناخته شده در سطح وبه
یعنی من موندم وبسایتی که این همه بازدید و درآمد داره باید طراحیش اینقد ساده و بیریخت باشه؟ یعنی دریغ از یذره خلاقیت