دوستان چطور می تونیم کاری کنیم که لینک وبسایت تو مرورگر داخلی تلگرام باز بشه؟
تو تنظیماتش گزینه ای هستش که لینک ها رو internal باز کنه یا نه
دوستان چطور می تونیم کاری کنیم که لینک وبسایت تو مرورگر داخلی تلگرام باز بشه؟
پیدا نکردم. کجاست؟تو تنظیماتش گزینه ای هستش که لینک ها رو internal باز کنه یا نه
پیدا نکردم. کجاست؟
تو تنظیمات کانال هستش یا خود کاربر؟
سلام.نرم افزاری هستش که سر ساعت معین اینترنت PC رو قطع بکنه ؟
سلام.
یه نرم افزار هست که سر ساعتی که بخواید خاموش میکنه سیستم رو.
اگه برای دانلود رایگان شبانه میخواید جواب میده همون.
خوب خود اینترنت دانلود منیجر هم قطع میکنه هم خاموش. چرا از همون استفاده نمیکنید ؟اره برای دانلود شبانه میخوام
نرم افزار هایی که خاموش میکنن ممکنه به سیستم اسیب بزنن به خاطر همین بهتره که یه چیزی باشه فقط اینترنت رو قطع کنه
می خوام تو کانال لینک هایی که ارسال می کنم، تو تلگرام کاربرا باز بشه.میخوای بقیه لینک هایی که شما میزاری رو بتونن داخل تلگرام باز کنن ؟
تنظیمات این کار دست شما نیستمی خوام تو کانال لینک هایی که ارسال می کنم، تو تلگرام کاربرا باز بشه.
من الان تو کانال ای استخدام هستم لینک ها تو تلگرام باز می شه.تنظیمات این کار دست شما نیست
هر کسی که تلگرام داره خودش برای خودش میتونه تنظیم کنه
مگه چه جور ویروس قوی داری؟! کسپرسکای کارکرد تمام سیستم رو مختل میکنه کامپیوتر هنگ میکنه. من که از آنتی ویروس های free ware - رایگان استفاده میکنم تا کرک شده یا پولیکسپراسکای اینترنت سکیوریتی
میخاستم بخرم ولی قیمتا خیلی متفاوته و گیج شدم
از ۵۰ تومن تا ۱۷۰ تومن قیمت گذاشتن
کدومش معتبره؟
اصلا نیاز به خرید هست یا نسخه رایگانش هم جواب میده ؟
تو چرا بن شده بودی؟مگه چه جور ویروس قوی داری؟! کسپرسکای کارکرد تمام سیستم رو مختل میکنه کامپیوتر هنگ میکنه. من که از آنتی ویروس های free ware - رایگان استفاده میکنم تا کرک شده یا پولی
اوایل زیاد جو گیر میشدم برای ویروس، فایر وال و... یه مدل آنتی ویروس نصب میکردم نیم گیگ فقط حجم فایل نصبیش بود الان به نرم افزار پیشفرض که خود مایکروسافت رایگان میزاره کفایت کردم - windows defender
بايد بولدش كني Bباید چجوری تو امضا لینک بزاری که ریز نشه ؟
من هر جوری میزارم ریز میشه
سوال من درباره windows defender و ... نبودمگه چه جور ویروس قوی داری؟! کسپرسکای کارکرد تمام سیستم رو مختل میکنه کامپیوتر هنگ میکنه. من که از آنتی ویروس های free ware - رایگان استفاده میکنم تا کرک شده یا پولی
اوایل زیاد جو گیر میشدم برای ویروس، فایر وال و... یه مدل آنتی ویروس نصب میکردم نیم گیگ فقط حجم فایل نصبیش بود الان به نرم افزار پیشفرض که خود مایکروسافت رایگان میزاره کفایت کردم - windows defender
یکی؟ چه کسی؟:general703:تو چرا بن شده بودی؟
من زیر پست یکی تو پاتوق اسپم دادم..واسه همون سه روز مارو از کار و زندگی انداختن!