از اینترنت اصلا نخرید , من از یکی از معتبر ترین فروشگاه های فروش سیستم تو شهر خودمون خریدم که بسته بندی داشت
سه کاربره رو خریدم حدود 70 تومن
دوست عزیز
یکی اینکه کلا آنتی ویروس نود 32 بسیار آنتی ویروسه ضعیفی هست و دلیل عمومیت داشتنش بین مردم
ایران هم همینه. یعنی طرف با یه سیستم پینتیوم 3 میخواد آنتی ویروس هم داشته باشه برای همین هم میره سراغ سبک ترین آنتی ویروس دنیا. درسته که سبک بودن اینجا یه مزیته ولی وقتی این آنتی ویروس اینقدر ضعیف و کوچیکه که ویروس ها رو به درستی تشخیص نمیده این میشه یه معضل
دوم اینکه اگه شما فقط و فقط حجم دیتابیس کسپر رو با نود 32 مقایسه کنی کاملا تفاوت این دو تا رو احساس میکنی. من اصلا کاری به هوش مصنوعی و قابلیت تعمیر فایل و این چیزای کسپر ندارم فقط همین که تعداد ویروس هایی که میشناسه اینقدر نسبت به نود 32 زیاده تره همین خودش دلیلی هست بر برتریش. تازه اگه بخوام آپشن های کسپر رو برات بگم که دیگه همین الان میری نود 32 رو پاک میکنی
سوم هم اینکه لایسنس اورجینال درسته که خوبه و بدون دردسره ولی در کل تفاوتی بین این لایسنس و لایسنس تریال (تریال های مدت زمانی) توی تشخیص ویروس ها وجود نداره. دقت کن گفتم تریال نه کرک اونم از نوع زمانی نه اونایی که یه قسمت های برنامه رو غیر فعال میکنن. دلیل این حرف هم این هست که تقریبا تموم برنامه های خارجی به دو حالت فروخته میشن تریال و پرمیوم و همونطور که میدونیم سود یه شرکت توی فروختن نسخه پرمیوم یه برنامه هست حالا شما مثلا وقتی نسخه تریال یه برنامه رو نصب میکنی و از اون راضی نیسی آیا میری نسخه پرمیوم رو بخری؟ مسلما نه. پس بنابراین میشه گفت تو برنامه هایی که نسخه تریال اونها مدت دار هست تموم گزینه ها و آپشن ها مثل نسخه معمولیه و هیچ تفاوتی نداره چون اگه اینجا کم بذارن در حقیقت دارن به خودشون ضرر میزنن.
و در نهایت باید بگم آنتی ویروسی که وقتی اسم فلش دیسک رو عوض میکنی اخطار ویروس میده به نظرت خیلی خوبه؟ :general304:
میدونی چرا ارور میده؟ چون فایل Autorun.inf ساخته میشه و این آنتی ویروس اینقدر هوش مصنوعی خوبی داره که نمیفهمه هر فایل اتورانی ماله ویروس نیس. ماشالله هوش مصنوعی جلبک از این بالاتره :general404:
اینکه شما تو این مدت ویروس نگرفتی دلیلش حتما این نیس که آنتی ویروس داشتی. شاید حواستو بیشتر جمع کردی یا تو سایت های مخرب نرفتی
که البته الان هم دیگه مثه قدیم نیس که یارو تو وبلاگش کد مخرب میذاشت و همه میگرفتن. الان روبات های گوگل هم خودشون تا حدی بررسی میکنن و اگه سایت مخرب باشه یه پیام اخطار بهت میده بعضی وقتا هم که اصن نمیذاره وارد اون سایت بشی