دوزتان چجوری میشه با این سیستم کار کرد؟؟ تعرفه ش چجوریاست؟ برای اون تبلیغات لینک دانلود میگم پرداخت و ایناش به چه صورته؟
http://www.clicksgear.com
عموما cpm هستن
پول به ازای نمایش
دوزتان چجوری میشه با این سیستم کار کرد؟؟ تعرفه ش چجوریاست؟ برای اون تبلیغات لینک دانلود میگم پرداخت و ایناش به چه صورته؟
http://www.clicksgear.com
خود گوگل ویروس وارد کامپیوتر کرد!!چقدر سيستمت ويروس ميگيره؟! مگه چيكار ميكني؟!
چیه این ؟دارم سقوط میکنم !!! چه خبره که آمار عضویت انقد داره میاد پایین ؟
فرومچیه این ؟
معمولا به خاطر کنکور آمار پایین تر میاد
اسپم آزاد بزار خودم میام آبادش میکنمدارم سقوط میکنم !!! چه خبره که آمار عضویت انقد داره میاد پایین ؟
کاربرام اکثرا کنکورین.معمولا به خاطر کنکور آمار پایین تر میاد
همینطور در ایام تعطیلی رسمی که این ماه زیاد داشتیم
و به علاوه ی اینکه کاربران به سمت شبکه های اجتماعی کشیده شدن و این هم بی تاثیر نیست
سلام.دوستان یه فوتبال دستی ارزون قیمت میخوام زیر 200ت
لطفا پیشنهاد بدین اگه اطلاعی دارین
حتما تماس تلفنی بگیرید باهاشون ، راهنمایی میکننیه کالا از دیجی کالا مشکلی داشت کد پیگیری و ... صادر کردن ولی بعد یک هفته هنوز خبری نشده
چقدر طول میکشه معمولا ؟
دوست عزیزم یک لایسنس یک ساله نود 32 مگه چنده اینقدر خودت اذیت میکنی؟یه ویروس قوی افتاده به جون سیستم, داره خودش رو تکثیر میکنه! اویرا نمیتونه حذفش کنه فقط بلوکش کرده حذفش میکنه دوباره پیداش میشه
یه آنتی ویروس قوی معرفی کنید که مشکل سریال نداشته باشه, سریالش راحت پیدا و فعال بشه. سرعت کامپیوتر هم پایین نیاد هر زور هم آپدیت نخواد
من حدود 2 سال نود 32 اورجینال دارم واقعا عالیویروس یاب اورجینال الان چی خوبه خرید کنیم ؟
کاسپر ، نود ویا .... ؟
ایست کلا یه چیز ساده و ضعیف هست مشکل اینه که avira نتونست حریفش بشه فکر نکنم نود32 هم بتونه حذفش کنهدوست عزیزم یک لایسنس یک ساله نود 32 مگه چنده اینقدر خودت اذیت میکنی؟
شما نود رو ساده و ضعیف میدونید ؟!ایست کلا یه چیز ساده و ضعیف هست مشکل اینه که avira نتونست حریفش بشه فکر نکنم نود32 هم بتونه حذفش کنه
از اینترنت اصلا نخرید , من از یکی از معتبر ترین فروشگاه های فروش سیستم تو شهر خودمون خریدم که بسته بندی داشتقیمت چنده ؟
هر جا یک قیمتی زده
شما از کجا خریدی ؟
شما نود رو ساده و ضعیف میدونید ؟!
مشکل از نود نیست مشکل از اینه که شما لایسنس اورجینال خود شرکت استفاده نکردید من تا بحال مشکلی با نود نداشتم با این که فعالیت شدیدی تو نت دارم