من یه کتاب کسب درآمد از اینترنت ترجمه کردم و می خوام توی یکی از سایت های فروش فایل برای فروش بذارم. دوستانی که توی این زمینه هستن لطفا پیام بدن. مطالب کتاب در مورد بازاریابی و شبکه های هرمی و کلا مطالب غیرقانونی نیست.
برای تبلیغات هم اگه کسی هست ممنون میشم اطلاع بده
درود
دوستان من تا حالا کنسول بازی نداشتم یعنی آخرین بار همون میکرو و سگا بود و سونی 1
واس همین چیزی نمیدونم
الآن رفتم تو بازارچه ببینم هست چیزی بگیرم کلا گیج شدم
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه مثلا ایکس باکس بهتره یا سونی ؟
این ریجن و این چیزا که میگن چی هستش ؟
بازیاشون چرا انقد گرونه ؟ هر بازی 120 تومن ؟
از من می شنوی هیچ وقت تو هزینه های تفریح صرفه جویی نکن. تا وقتی این سیستم برقراره اوضاع بهتر نمیشه، بخواد بهتر بشه هم به عمر من و شما قد نمیده! خیلی هنر کنیم اوضاع ثابت بمونه. بهتره تا فرصت تفریح هست استفاده کنی که فردا حسرتش رو نخوری و لااقل دوسه تا خاطرۀ خوش داشته باشی
ببین به چه جور بازی هایی بیشتر علاقه داری، بعد بررسی کن این بازی ها رو چه کنسولی بهتر اجرا میشن، همون رو بخر. با این هوای آلوده، شیر وایتکسی، آبلیموهای اسیدی، روغن پالم، آب معدنی آلوده، آبمیوه های صنعتی، سوسیس کالباسی که معلوم نیست با چی درست میشه و ... خیلیامون به 50 سالگی هم نمیرسیم. تا سالم و سرپا هستی باید تفریح کنی
خودم امسال تا حالا شاید بالای 20 تومن درآورده باشم ولی الان ته حسابم 600 تومن بیشتر نیست. هر چی گیرم میاد رو همون موقع خرج میکنم
ریجن یا منطقه جغرافیایی هم مهمه. رو هر کنسول فقط بازی های ریجن خودش رو میشه بازی کرد، مثلا شما کنسولی که می خری ریجن آمریکا باشه، فقط می تونی بازی هایی که مخصوص ریجن آمریکا هستن رو بازی کنی. باید ببینی بازی های کدوم ریجن برات بهتر هستن که کنسول مخصوص همون ریجن رو بگیری
بازی ها هم معمولا تو بازۀ 60-50 دلار هستن که با هزینه های جانبیشون همینقدر در میاد. مطمئن نیستم ولی اگه خودت بتونی دانلود کنی و پولش رو با گیفت کارت بدی برات ارزونتر درمیاد.
ایشون میتونه بیاد محصولش رو تبلیغ کنه
من که سرم کلاه رفته و پولم خورده شده نمیتونم تجربه خودم رو اشتراک بذارم؟
چرا باید همیشه طرفداری بشه
بحث طرفداری نیست. اگه قرار باشه همچین رویه ای عادی بشه، هر کسی تا با یه نفر دیگه به مشکل خورد می خواد بیاد تجربه خودش رو اشتراک بذاره!
اینجور مشکلات باید از راه درستش حل بشه، مگه نه دیر یا زود همین بلا سر شما هم میاد. راه درستش هم صحبت کردن و اگه به نتیجه نرسید اقدام قانونی و شکایته!
الان شما فرض کن اون تاپیک رو زدی، فکر می کنی طرف میاد به دست و پات میفته و التماس می کنه؟ نه! برعکس خیلی راحت میره با یه اکانت دیگه میاد و شما همین راه ارتباطی هم که باهاش داری رو از دست میدی! دسی دسی بهش فرصت میدی خودشو گم و گور کنه! خیلی از فروشنده های معتبر اینجا با مدارک جعلی یا مدارک افراد دیگه معتبر شدن و راحت می تونن با یه یوزر و مدرک دیگه دوباره برگردن!
ضمن اینکه بعضی از کلمات هم بار حقوقی دارن! شما تا وقتی نتونی توی دادگاه یه نفر رو به کلاهبرداری محکوم قطعی کنی و جرمش ثابت نشه، نمی تونی بهش بگی کلاهبردار! این میشه تهمت و اون طرف می تونه ازت بابت این حرف شکایت کنه! این کار اگه توی فضای مجازی هم اتفاق افتاده باشه که جرم مضاعف محسوب میشه