مگه افزونه خبرخوان/اسپمر/فید خوان به تاریخ پست اهمیت میده؟!!! محتوای تازه که بیاد کپی میزنه کاری به تاریخی که وردپرس درج کرده نداره, هیچ تاثیری ندارهموقع ارسال تاریخ پست رو یکی دو روز قبل تر میزدم
مگه افزونه خبرخوان/اسپمر/فید خوان به تاریخ پست اهمیت میده؟!!! محتوای تازه که بیاد کپی میزنه کاری به تاریخی که وردپرس درج کرده نداره, هیچ تاثیری ندارهموقع ارسال تاریخ پست رو یکی دو روز قبل تر میزدم
آرهدوستان براي شما هم همكاري در فروش تك شاپ فيلتر شده؟!!!
takshop91.biz
دامنه us بساز تا تایید کنن. معلوم نیست کی رفع فیلتر بشه.دوستان براي شما هم همكاري در فروش تك شاپ فيلتر شده؟!!!
takshop91.biz
تو وردپرس؟دوستان یه راهنمای فوری یمخام
قصد دارم بیش از 1000 لینک که به اینصورته: adress.ir رو به adress.com تغییر بدم. دستی تغییر دادن زمان مبره. راهی هست بشه فورا اینکارو انجام داد؟
اره وردپرس. آدرس ها، لینک ها لینک های خروجی هستن.تو وردپرس؟
افزونه وردپرس داره.اره وردپرس. آدرس ها، لینک ها لینک های خروجی هستن.
دات آس یعنی ضد فیلتره؟!!!دامنه us بساز تا تایید کنن. معلوم نیست کی رفع فیلتر بشه.
نه. اما هنوز قسمت نشده اونو فیلتر کنندات آس یعنی ضد فیلتره؟!!!
بهنرین سایت در این زمینه پاپ آپ می می باشد.پاپکده هم قوانین جدید وضع کرده باید پاپ اپ تو سایت باشه تا وقتی واریز کنند!!! واریزی هاشون هم که الحمدلله یه هفته ای طول میکشه هیچی دیگه داره میشه مثل کلیک یاب که بنر رو برمیداشتی پرداختی میرفت هوا!
پاپ اپ می هم امتحان کردم اما وضعیت بدتره چون شمارش ها real-time نیستن و آخر شب محاسبه میشن دقیقا سازوکارشون مشخص نیست :-/بهنرین سایت در این زمینه پاپ آپ می می باشد.
منظورش اين دامنشون هست:دات آس یعنی ضد فیلتره؟!!!
شمارشش رو میتونید چک کنید و ببینید.فقط مبلغ ساعت 12 شب محاسبه و به حساب کاربریت اضافه میشهپاپ اپ می هم امتحان کردم اما وضعیت بدتره چون شمارش ها real-time نیستن و آخر شب محاسبه میشن دقیقا سازوکارشون مشخص نیست :-/
نه کدها موجوده توی هاست خودتون اما کد شدن و اگر هم کد "خاص!" گذاشته باشن چون سورس، کد شده قابل تشخیص نیست و عملا هر کد مخربی رو می تونن قرار بدن برای سواستفاده های بعدیدوستان اين طراحهاي سايت كه سي ام اس اختصاصي به صورت كد شده ارائه ميدن . اين كدها از كجا خونده ميشه؟ از سايت خودشون؟
اين كدها مگه نبايد بالاخره از يه جايي خونده بشه؟ هاست من از كجا تشخيص ميده اين كدها چي هستن و چطوري بايد اجرا بشن؟نه کدها موجوده توی هاست خودتون اما کد شدن و اگر هم کد "خاص!" گذاشته باشن چون سورس، کد شده قابل تشخیص نیست و عملا هر کد مخربی رو می تونن قرار بدن برای سواستفاده های بعدی
شخصا هرگز سراغ چنین سیستم هایی نمیرم