بازم متن حساب میشهاین مورد دومی لینک شده. اینجا خودکار لینک میشه .بعضی جاها خودکار لینک نمیشه اصلا نمیشه لینک گذاشت . در اون شرایط چی؟! آدرس کامل ولی فقط تکس ساده و لینک نشده
لینک اونه که قابل کلیک کردن باشه هر حالت دیگه ایی متن حساب میشه
بازم متن حساب میشهاین مورد دومی لینک شده. اینجا خودکار لینک میشه .بعضی جاها خودکار لینک نمیشه اصلا نمیشه لینک گذاشت . در اون شرایط چی؟! آدرس کامل ولی فقط تکس ساده و لینک نشده
دلیل اینکه بعضی جاها خودکار لینک نمیشه اینه که میان URL رو داخل یه تگ دیگه میذارن مثلا اینطوری :این مورد دومی لینک شده. اینجا خودکار لینک میشه .بعضی جاها خودکار لینک نمیشه اصلا نمیشه لینک گذاشت . در اون شرایط چی؟! آدرس کامل ولی فقط تکس ساده و لینک نشده
help meدوستان این ارور هایی که ضمیمه کردم خودشون ساخته مین. برای رفعشون باید چه کار کرد؟
یه مدت نیستی به پی تی خیانت میکنی چرا:general704:
چه جوری میشه متن های تکراری را داخل ورد یا نوت پد پیدا کرد؟ مثلا لیست چند تا سایت که لینک تکراری داخلش نباشه
کنترل + f8چه جوری میشه متن های تکراری را داخل ورد یا نوت پد پیدا کرد؟ مثلا لیست چند تا سایت که لینک تکراری داخلش نباشه
پاسخ شما به وفور توی این تاپیک داده شدهhelp me
نونوایی شلوغ شده:general507:یه مدت نیستی به پی تی خیانت میکنی چرا
مگه ویکی اصلا چک میکنن؟من یه مقاله رو زیر و رو کردم کسی کارش نداشت:general505:اینجا کسی تونستی بکلینک سایت تجاری/تبلیغاتی از ویکی پدیا بگیره و دائمی باشه؟ من که هر چی میزارم با اینکه منبع مطلب هست مدیرش میاد یه هفته بعد بخاطر ماهیت تجاری بودن سایت حذفش میکنه ولی خود مطلب و لینکی که میزارم اصلا تبلیغاتی نیست :'( هر جا برم رو پیشونی من نوشتن اسپمر، به دلم مونده یه دونه بکلینک از ویکی پدیا
مشکل رو رفع نکرده بزنم فیکس؟ خب برمیگرده دوبارهپاسخ شما به وفور توی این تاپیک داده شده
باید فیکس شون کنی
ریز به ریزش را چک میکنن یه هفته نشد دو هفته نشد دو ماه بعد ولی آخرش مدیر مطلب را حذف میکنهمگه ویکی اصلا چک میکنن؟من یه مقاله رو زیر و رو کردم کسی کارش نداشت:general505:
:general105_Oمشکل رو رفع نکرده بزنم فیکس؟ خب برمیگرده دوباره
ویکی پدیا خیلی وقت هست در راستای! مبارزه با اسپم نظارت خیلی بیشتری می کنهاینجا کسی تونستی بکلینک سایت تجاری/تبلیغاتی از ویکی پدیا بگیره و دائمی باشه؟ من که هر چی میزارم با اینکه منبع مطلب هست مدیرش میاد یه هفته بعد بخاطر ماهیت تجاری بودن سایت حذفش میکنه ولی خود مطلب و لینکی که میزارم اصلا تبلیغاتی نیست :'( هر جا برم رو پیشونی من نوشتن اسپمر، به دلم مونده یه دونه بکلینک از ویکی پدیا
نون روغنی بزن طرفدار زیاد دارهنونوایی شلوغ شده:general507:
شما کلا بزن محتویات یه صفحه رو حذف کن کاریت ندارنمگه ویکی اصلا چک میکنن؟من یه مقاله رو زیر و رو کردم کسی کارش نداشت:general505: