اقا ممنون بابت راهنمایی :general601:داداش یه نصیحت یا هرچیزی اسمشو میزاری بهت کنم
خود منو یادته ؟ 24 ساعته تو نت بودم حالا اینجا یا بقیه جاها
الان چی شدم ؟
الان حتی 10 دقیقه هم ممنوع شده بشینم پشت کام چون چشمام نابود شده
حاظرم هر کاری کنم تا برگردم اون روزی که چشام درست بود
سعی کن نکنی این کارو چون به جز پشیمونی چیزی نداره :»)
در مورد چشمات هم یا برو چشم پزشکی بگو برای قطره آرتلاک بنویسه ( اشک مصنوعی و بازسازی چشم و اشکش هست )
یا خودت برو داروخونه
من آرتلاک نمیگیرم چون هم اشکش قلیظه هم گرونتره فک کنم هر کدومش 1600 تومن باشه
من ایرانیشو میگیرم از اینا : اسمش سینالونه
اون خارجیه اسمش آرتلاکه
مشاهده پیوست 1027417
این ارانیشه زیاد فرقی نداره ولی ارزونتره مثلا اگه روز 10 تا مصرف کنی به صرفه تره نسبت به آرتللاک خارجی
ولی در کل پیشنهادم بهت از منی که این راهو اومدم و پشیمونم اینه که نزار خدای نکرده آسیبی به چشمات برسه که جبران نشدنی هست ....
قدر چیزیو که سالمرو همین الان بدون
چشماتون الان مشکلی نداره ؟من قبلا یه بلایی سر چشمام اوردم.
مجبور شدن دو سال کلا نت و کامپیوتر رو تعطیل کنم...
به نتیجه ای که رسیدم این بود که رمز داغون کردن چشم استفاده زیاد مداوم بدون وقفه و نداشتن استراحت بینش است و از همه مهمتر کم خوابیدن است.
کلا پشتیبانیش دیر جواب میده .اين وب داده پشتيبانيش روزاي تعطيل تعطيله؟!
ساعت 8 تيكت زديم الان ساعت 2 هست هنوز جواب ندادن! سايتمون هم روي هواست!
تا اونجایی که می دونم دیجی کالا سیستم حمل و نقل اختصاصی خودشون رو دارن 2/3 سالهاقایان چطور می تونم یه نمایندگی ارسال در شهر خودم از فروشگاه های اینترنتی متعبر مثل دیجی یا بامیلو بگیرم؟
ایا امکان پذیر هست؟
مشکل چشمت چی بود دقیقا ؟داداش یه نصیحت یا هرچیزی اسمشو میزاری بهت کنم
خود منو یادته ؟ 24 ساعته تو نت بودم حالا اینجا یا بقیه جاها
الان چی شدم ؟
الان حتی 10 دقیقه هم ممنوع شده بشینم پشت کام چون چشمام نابود شده
حاظرم هر کاری کنم تا برگردم اون روزی که چشام درست بود
سعی کن نکنی این کارو چون به جز پشیمونی چیزی نداره :»)
در مورد چشمات هم یا برو چشم پزشکی بگو برای قطره آرتلاک بنویسه ( اشک مصنوعی و بازسازی چشم و اشکش هست )
یا خودت برو داروخونه
من آرتلاک نمیگیرم چون هم اشکش قلیظه هم گرونتره فک کنم هر کدومش 1600 تومن باشه
من ایرانیشو میگیرم از اینا : اسمش سینالونه
اون خارجیه اسمش آرتلاکه
مشاهده پیوست 1027417
این ارانیشه زیاد فرقی نداره ولی ارزونتره مثلا اگه روز 10 تا مصرف کنی به صرفه تره نسبت به آرتللاک خارجی
ولی در کل پیشنهادم بهت از منی که این راهو اومدم و پشیمونم اینه که نزار خدای نکرده آسیبی به چشمات برسه که جبران نشدنی هست ....
قدر چیزیو که سالمرو همین الان بدون
دقیق یادم نیست اسم علمیش چی بود ولی چند ماهی همش اذیت میکرد و خشک میشد دیگه پشت فرمون اذیت میکرد چند سری هم جریمه شدم آخر مجبوری رفتم دکتر بیمارستان فارابیمشکل چشمت چی بود دقیقا ؟
دقیق یادم نیست اسم علمیش چی بود ولی چند ماهی همش اذیت میکرد و خشک میشد دیگه پشت فرمون اذیت میکرد چند سری هم جریمه شدم آخر مجبوری رفتم دکتر بیمارستان فارابی
دکتر که رفتم پیشش تا چشمامو دید ( انقد وضعش خراب بود که مثل کورا راه میرفتم ) اولش فحش داد گفت اینجا شاید روزی هزارتا مریض میاد اکثرا سن بالا و کم سواد هستن ایرادی نداره چیزی نمیگم بهشون ولی توی بی شعور که سواد داری چرا این کارو با خودت کردی
حتی نزاشت اون روز برگردم و سریع گفت باید عمل بشی 1 ساعت هم 1 ساعته و سریع فرستاد مشاوره های قبل عملو کردم و همون روز عمل شدم
بعدشم که گفت یه بار دیگه پشت کام بشینی و مشکلی پیش بیاد دیگه اجازه نمیدم بیای پیش من : ))
الان که ویزیت میرم بعضی موقه ها سوال میکنم ازش میگه یه سری اشعه ها هستن که مشکلی برای چشم ندارن ولی عمر چشم رو کم میکنن و اگر زیاد و مداوم مثلا پشت کام باشی همین مشکل رو به وجود مکیاره که دیگه اشک ترشح نمیکنه و اشک هم ترشح نشه دیگه دقیقا مثل یه آدم کور میشی !
لعنت به این کام و موبایل که گند زد به زندگیای قشنگ و ....
دکتر در مورد مصرف نفازولین چیزی نگفت؟دقیق یادم نیست اسم علمیش چی بود ولی چند ماهی همش اذیت میکرد و خشک میشد دیگه پشت فرمون اذیت میکرد چند سری هم جریمه شدم آخر مجبوری رفتم دکتر بیمارستان فارابی
دکتر که رفتم پیشش تا چشمامو دید ( انقد وضعش خراب بود که مثل کورا راه میرفتم ) اولش فحش داد گفت اینجا شاید روزی هزارتا مریض میاد اکثرا سن بالا و کم سواد هستن ایرادی نداره چیزی نمیگم بهشون ولی توی بی شعور که سواد داری چرا این کارو با خودت کردی
حتی نزاشت اون روز برگردم و سریع گفت باید عمل بشی 1 ساعت هم 1 ساعته و سریع فرستاد مشاوره های قبل عملو کردم و همون روز عمل شدم
بعدشم که گفت یه بار دیگه پشت کام بشینی و مشکلی پیش بیاد دیگه اجازه نمیدم بیای پیش من : ))
الان که ویزیت میرم بعضی موقه ها سوال میکنم ازش میگه یه سری اشعه ها هستن که مشکلی برای چشم ندارن ولی عمر چشم رو کم میکنن و اگر زیاد و مداوم مثلا پشت کام باشی همین مشکل رو به وجود مکیاره که دیگه اشک ترشح نمیکنه و اشک هم ترشح نشه دیگه دقیقا مثل یه آدم کور میشی !
لعنت به این کام و موبایل که گند زد به زندگیای قشنگ و ....
با این که این قضیه برام 8 سال پیش اتفاق افتاد.چشماتون الان مشکلی نداره ؟
عجیبه که از ظهر تا حالا جوابتو ندادندوستان كسي از مديريت وب داده ايميلي چيزي نداره؟
پشتيبانيشون كلا تعطيل شده و كسي جواب نميده!
یادته ممبر افتخاری فیلترینگ بودی احسان خان؟شانسیه اگه گیر بدن که جریمه میکنن . به لطف تلگرام اینجور سایت ها زیاد مثل قبل تو چشم نیست .
آره قبلا براي من هم اينطوري بود اما از ديروز سايتمون رو ساسپند كردن و جوابگو نيستن.عجیبه که از ظهر تا حالا جوابتو ندادن
من تیکت که میزنم دیگه خیلی طول بکشه 2 3 ساعت بعد جواب میدن
چه مشکلی برات پیش اومده؟ بگو شاید تونستیم حلش کنیم
همین وبلاگدهی وردپرس رو ساس کردن؟آره قبلا براي من هم اينطوري بود اما از ديروز سايتمون رو ساسپند كردن و جوابگو نيستن.
آره به جز اون 4 تا 5 تا يوزر ديگمون رو هم ساسپند كردن.همین وبلاگدهی وردپرس رو ساس کردن؟
مگه چقدر فشار به سرور میاره؟
کدوم پلنش رو خریدی؟