اگه مطالبت ایندکس میشه پس بلاک نشدی
خوب دلیل این که بعد از 3 ماه و مطالب حرفه ای، روزانه یکی دوتا بیشتر از گوگل نمیاد توی سایت چی میتونه باشه؟
اگه مطالبت ایندکس میشه پس بلاک نشدی
مگه مجید انلاین هنوزم هست ؟
5سال پیش یک سوال پرسیدم اخرین بار پارسال رفتم توش دیدم هنوزم ج ندادن (بایگانی هم نشده بود)
خوب دلیل این که بعد از 3 ماه و مطالب حرفه ای، روزانه یکی دوتا بیشتر از گوگل نمیاد توی سایت چی میتونه باشه؟
کپی پیست هم کنی باید کم کم 100تا باید..
ادرستو بزار
ببین فرهاد خیلی دلیل وجود داره واسه همچین چیزی لزومآ که نباید بلاک شده باشه. آدرس رو پ خ کنخوب دلیل این که بعد از 3 ماه و مطالب حرفه ای، روزانه یکی دوتا بیشتر از گوگل نمیاد توی سایت چی میتونه باشه؟
مگه مجید آنلاین پولیه؟!
آره پی تی ام دوست دارم واسه همینه تو این دو ماه هر روز دارم سر میزنم...
نه انکار واریز میکنن امروز ساعت 2 از طرف بانک برام اس ام اس اومد که همون مبلغ اومده بود به حسابم که انگار واریز کردند:blush:
این آهنگ های مبتذل چیه می خونی.. :دی
ببین فرهاد خیلی دلیل وجود داره واسه همچین چیزی لزومآ که نباید بلاک شده باشه. آدرس رو پ خ کن
والله احسان جان تا حالا خیلی سایت داشتم اما هیچ کدوم مثل این یکی نبوده نمیدونم جریانش چیه، امروز خواستم بدم میهن سئو که مدیر میهن سئو گفت که سایت بلوک شده برای همین به شک افتادم که این کارو بکنم یا نه
پ خ دادم
والله احسان جان تا حالا خیلی سایت داشتم اما هیچ کدوم مثل این یکی نبوده نمیدونم جریانش چیه، امروز خواستم بدم میهن سئو که مدیر میهن سئو گفت که سایت بلوک شده برای همین به شک افتادم که این کارو بکنم یا نه
پ خ دادم
تمام کارهایی که میهن سئو میخواد برات انجام بده یکی از دوستان هست انجام میده با نازلترین قیمت :دی
آره دمشون گرم ساعت 2 ریختند پول رو. نه تو پنلشون هنوز چیزی درج نکردن واسه واریز.اومد واقعا؟! تو پنل مینویسه؟! ما بانکمون از این دره پی تی هاس،حساب خالی هم بشه اس ام اس نمیده :دی
راستش جواد جان به نظر من اینایی که میان میگن میهن سئو بده و کارش بده، فقط دارن میهن سئو رو خراب می کنن، وگرنه شما یه سایت به من نشون بده که میهن سئو اون رو سئو کرده باشه و بازدیدش عالی نیاشه
هدف اصلا تخریب میهن سئو نیس ، چند نمونه سایت هم خواستی معرفی میکنم که یا آمارشون رشدی نداشته و یا حتی بلاک شده !
شما میری نمونه کاراشو میبینی ، درصورتی که خیلی از کارهاشون رو درج نکردن و اونایی رو زدن که بازدهی بالایی داشته .
اینا حرفه سیّد،کارایی که میهن سئو انجام میده خیلی واضحه،اگه میخوای 400 تومن بدی برای سئو کنه،من ازت 200 میگیرم از اون بهتر سئو میکنم،بعدم چون داری بهش 400 میدی هرچی میگه انجام میدی،واسه همینه آمارت رشد میکنهراستش جواد جان به نظر من اینایی که میان میگن میهن سئو بده و کارش بده، فقط دارن میهن سئو رو خراب می کنن، وگرنه شما یه سایت به من نشون بده که میهن سئو اون رو سئو کرده باشه و بازدیدش عالی نیاشه
ماله من ملّیه ،هنوز چیزی نریختن همین الان نیگا کردم اگه تو پنل تغییری دیدی بگو،چون تنها راه فهمیدنم اونجاس =((آره دمشون گرم ساعت 2 ریختند پول رو. نه تو پنلشون هنوز چیزی درج نکردن واسه واریز.
خوب برو از یک بانک درست حسابی حساب باز کن :دی
بانک فقط سامان و پارسیان
پ.ن: من به شخصه هیچ نسبتی با رئیس بانک سامان یا پارسیان ندارم :دی
هدف اصلا تخریب میهن سئو نیس ، چند نمونه سایت هم خواستی معرفی میکنم که یا آمارشون رشدی نداشته و یا حتی بلاک شده !
شما میری نمونه کاراشو میبینی ، درصورتی که خیلی از کارهاشون رو درج نکردن و اونایی رو زدن که بازدهی بالایی داشته .
ای خدااااااا آخه چرا من باید گیر این آدم های نفهم بیافتم...
تذکر اومده از ساماندهی
نظر به انتشار مواردي در آن پايگاه که به استناد بند 'ز2 ' فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 ،قانون جرايم رايانه اي انتشار آن جرم محسوب مي گردد، لازم است به قيد فوريت نسبت به رفع اثر محتواي مجرمانه اقدام و مشي مذکور اصلاح گردد.
نمونه اي از موارد محتواي مجرمانه مشاهده شده در آن پايگاه به شرح ذيل است :ضمناً گزارش اجراي دستور فوق را به همين نشاني ارسال کنيد.
:grrr:
ای خدااااااا آخه چرا من باید گیر این آدم های نفهم بیافتم...
تذکر اومده از ساماندهی
نظر به انتشار مواردي در آن پايگاه که به استناد بند 'ز2 ' فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 ،قانون جرايم رايانه اي انتشار آن جرم محسوب مي گردد، لازم است به قيد فوريت نسبت به رفع اثر محتواي مجرمانه اقدام و مشي مذکور اصلاح گردد.
نمونه اي از موارد محتواي مجرمانه مشاهده شده در آن پايگاه به شرح ذيل است :ضمناً گزارش اجراي دستور فوق را به همين نشاني ارسال کنيد.
:grrr:
اینا حرفه سیّد،کارایی که میهن سئو انجام میده خیلی واضحه،اگه میخوای 400 تومن بدی برای سئو کنه،من ازت 200 میگیرم از اون بهتر سئو میکنم،بعدم چون داری بهش 400 میدی هرچی میگه انجام میدی،واسه همینه آمارت رشد میکنه
وگرنه یکی بیاد بگه من دارم فلان کار رو انجام میدم،چون اسم میهن سئو رو نداره شما بهش اعتماد نمیکنی و هر کاری که میگه انجام نمیدی :دی واسه همیشه این سوء تفاهم پیش میاد،کاری که اونا انجام میدن رو کُد های سایتت 40% ـه کاره،60% باید خودت تلاش کنی!
خوب شما چرا تصاویر مستجهن استفاده می کنید :دی
این ایمیل ها به ایمیل خود شما میاد یا به ایمیل سایت؟