• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
خوب دلیل این که بعد از 3 ماه و مطالب حرفه ای، روزانه یکی دوتا بیشتر از گوگل نمیاد توی سایت چی میتونه باشه؟
ببین فرهاد خیلی دلیل وجود داره واسه همچین چیزی لزومآ که نباید بلاک شده باشه. آدرس رو پ خ کن

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
مگه مجید آنلاین پولیه؟!

آره پی تی ام دوست دارم واسه همینه تو این دو ماه هر روز دارم سر میزنم...

آره دیگه،یه سری فروم هاش مثله گفتگو آزادش باید حق عضویت بدی،از این VIP ها داره،مثله مستر مموتی خودمون.
نه انکار واریز میکنن امروز ساعت 2 از طرف بانک برام اس ام اس اومد که همون مبلغ اومده بود به حسابم که انگار واریز کردند:blush:
این آهنگ های مبتذل چیه می خونی.. :دی

اومد واقعا؟! تو پنل مینویسه؟! ما بانکمون از این دره پی تی هاس،حساب خالی هم بشه اس ام اس نمیده :دی

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
ببین فرهاد خیلی دلیل وجود داره واسه همچین چیزی لزومآ که نباید بلاک شده باشه. آدرس رو پ خ کن

والله احسان جان تا حالا خیلی سایت داشتم اما هیچ کدوم مثل این یکی نبوده نمیدونم جریانش چیه، امروز خواستم بدم میهن سئو که مدیر میهن سئو گفت که سایت بلوک شده برای همین به شک افتادم که این کارو بکنم یا نه
پ خ دادم

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
والله احسان جان تا حالا خیلی سایت داشتم اما هیچ کدوم مثل این یکی نبوده نمیدونم جریانش چیه، امروز خواستم بدم میهن سئو که مدیر میهن سئو گفت که سایت بلوک شده برای همین به شک افتادم که این کارو بکنم یا نه
پ خ دادم

تمام کارهایی که میهن سئو میخواد برات انجام بده یکی از دوستان هست انجام میده با نازلترین قیمت :دی

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
پ خ دادم

برو تو گوگل وبمسترتو یه نگاه کن ! احتمالا یه اخطار داپلی گرفتی اگر تگ زیاد زدی یا کپی زیاد اشتی !

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
تمام کارهایی که میهن سئو میخواد برات انجام بده یکی از دوستان هست انجام میده با نازلترین قیمت :دی

راستش جواد جان به نظر من اینایی که میان میگن میهن سئو بده و کارش بده، فقط دارن میهن سئو رو خراب می کنن، وگرنه شما یه سایت به من نشون بده که میهن سئو اون رو سئو کرده باشه و بازدیدش عالی نیاشه

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
اومد واقعا؟! تو پنل مینویسه؟! ما بانکمون از این دره پی تی هاس،حساب خالی هم بشه اس ام اس نمیده :دی
آره دمشون گرم ساعت 2 ریختند پول رو. نه تو پنلشون هنوز چیزی درج نکردن واسه واریز.
خوب برو از یک بانک درست حسابی حساب باز کن :دی
بانک فقط سامان و پارسیان:D
پ.ن: من به شخصه هیچ نسبتی با رئیس بانک سامان یا پارسیان ندارم :دی

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
راستش جواد جان به نظر من اینایی که میان میگن میهن سئو بده و کارش بده، فقط دارن میهن سئو رو خراب می کنن، وگرنه شما یه سایت به من نشون بده که میهن سئو اون رو سئو کرده باشه و بازدیدش عالی نیاشه

هدف اصلا تخریب میهن سئو نیس ، چند نمونه سایت هم خواستی معرفی میکنم که یا آمارشون رشدی نداشته و یا حتی بلاک شده !

شما میری نمونه کاراشو میبینی ، درصورتی که خیلی از کارهاشون رو درج نکردن و اونایی رو زدن که بازدهی بالایی داشته .

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
هدف اصلا تخریب میهن سئو نیس ، چند نمونه سایت هم خواستی معرفی میکنم که یا آمارشون رشدی نداشته و یا حتی بلاک شده !

شما میری نمونه کاراشو میبینی ، درصورتی که خیلی از کارهاشون رو درج نکردن و اونایی رو زدن که بازدهی بالایی داشته .

تاییییییییییییییییییییید :دی
حرف منطقی داره میزنه پویا.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
ای خدااااااا آخه چرا من باید گیر این آدم های نفهم بیافتم...
تذکر اومده از ساماندهی
نظر به انتشار مواردي در آن پايگاه که به استناد بند 'ز2 ' فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 ،قانون جرايم رايانه اي انتشار آن جرم محسوب مي گردد، لازم است به قيد فوريت نسبت به رفع اثر محتواي مجرمانه اقدام و مشي مذکور اصلاح گردد.
نمونه اي از موارد محتواي مجرمانه مشاهده شده در آن پايگاه به شرح ذيل است :
ضمناً گزارش اجراي دستور فوق را به همين نشاني ارسال کنيد.
:grrr:

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
اینا حرفه سیّد،کارایی که میهن سئو انجام میده خیلی واضحه،اگه میخوای 400 تومن بدی برای سئو کنه،من ازت 200 میگیرم از اون بهتر سئو میکنم،بعدم چون داری بهش 400 میدی هرچی میگه انجام میدی،واسه همینه آمارت رشد میکنه :)
وگرنه یکی بیاد بگه من دارم فلان کار رو انجام میدم،چون اسم میهن سئو رو نداره شما بهش اعتماد نمیکنی و هر کاری که میگه انجام نمیدی :دی واسه همیشه این سوء تفاهم پیش میاد،کاری که اونا انجام میدن رو کُد های سایتت 40% ـه کاره،60% باید خودت تلاش کنی!
آره دمشون گرم ساعت 2 ریختند پول رو. نه تو پنلشون هنوز چیزی درج نکردن واسه واریز.
خوب برو از یک بانک درست حسابی حساب باز کن :دی
بانک فقط سامان و پارسیان:D
پ.ن: من به شخصه هیچ نسبتی با رئیس بانک سامان یا پارسیان ندارم :دی
ماله من ملّیه ،هنوز چیزی نریختن :( همین الان نیگا کردم :( اگه تو پنل تغییری دیدی بگو،چون تنها راه فهمیدنم اونجاس =((

شدیدا تایید میشه.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
تذکر اومده از ساماندهی
نظر به انتشار مواردي در آن پايگاه که به استناد بند 'ز2 ' فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 ،قانون جرايم رايانه اي انتشار آن جرم محسوب مي گردد، لازم است به قيد فوريت نسبت به رفع اثر محتواي مجرمانه اقدام و مشي مذکور اصلاح گردد.

تقصیر خودته
میدونی که به این چیزا گیر میدن ...

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
تذکر اومده از ساماندهی

خوب شما چرا تصاویر مستجهن استفاده می کنید :دی
این ایمیل ها به ایمیل خود شما اومد یا به ایمیل سایت؟

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
اینا حرفه سیّد،کارایی که میهن سئو انجام میده خیلی واضحه،اگه میخوای 400 تومن بدی برای سئو کنه،من ازت 200 میگیرم از اون بهتر سئو میکنم،بعدم چون داری بهش 400 میدی هرچی میگه انجام میدی،واسه همینه آمارت رشد میکنه
وگرنه یکی بیاد بگه من دارم فلان کار رو انجام میدم،چون اسم میهن سئو رو نداره شما بهش اعتماد نمیکنی و هر کاری که میگه انجام نمیدی :دی واسه همیشه این سوء تفاهم پیش میاد،کاری که اونا انجام میدن رو کُد های سایتت 40% ـه کاره،60% باید خودت تلاش کنی!

سید یارو یه سایت زده یه هفته نیست اومده بالا روزی صد و خورده ای گوگل ورودی داره چون میهن سئو، سئو کرده براش، این رو چی می گی؟

بالا