Web-Master
Registered User
- نوشتهها
- 9,899
- لایکها
- 8,483
تقصیر خودته
میدونی که به این چیزا گیر میدن ...
به خدا اصلا فکرش رو هم نمیکردم به این عکس گیر بدن
تا الان 6 تا تذکر خوردم الکی الکی، همشون بی خود بودن
تقصیر خودته
میدونی که به این چیزا گیر میدن ...
سید یارو یه سایت زده یه هفته نیست اومده بالا روزی صد و خورده ای گوگل ورودی داره چون میهن سئو، سئو کرده براش، این رو چی می گی؟
خوب شما چرا تصاویر مستجهن استفاده می کنید :دی
این ایمیل ها به ایمیل خود شما اومد یا به ایمیل سایت؟
سید یارو یه سایت زده یه هفته نیست اومده بالا روزی صد و خورده ای گوگل ورودی داره چون میهن سئو، سئو کرده براش، این رو چی می گی؟
سئو درصدیش مربوط به کاراییه که خود شما توی پستات و کلا توی سایتت انجام میدی و درصدیش به کاراییه که سئوکار روی سایتت انجام میده.
شما مطالب اون سایتی که بعد از یه هفته تاسیس شده و روزی چندصدتا ورودی داره رو بررسی کردید؟ یا فقط به اسم میهن سئو توی فوترش نگاه میکنی؟؟!!
اگه شما بخوای به همون بازدید برسی من تظمینش رو بهت میدم که بعد از یه هفته به همون آمار برسونمت اما باید نوع مطلب رو درنظر داشته باشی
اگه منظورت رحیم هست من سایتش رو میبینم هر روز،خیلی خوب و سئو شده پست میده البته تنظیمات هم خوب انجام شده،در کل منم گفتم تنظیمات،خوده مدیر خیلی مهمه!
ببین فرهاد جان بحث راجع به این موضوع به نتیجه ای نمی رسه تا زمانی که خودت هم به این نتیجه برسی.سید یارو یه سایت زده یه هفته نیست اومده بالا روزی صد و خورده ای گوگل ورودی داره چون میهن سئو، سئو کرده براش، این رو چی می گی؟
ماله من ملّیه ،هنوز چیزی نریختن همین الان نیگا کردم اگه تو پنل تغییری دیدی بگو،چون تنها راه فهمیدنم اونجاس =((
فرهاد پی امی نیومده ها :-؟
ای خدااااااا آخه چرا من باید گیر این آدم های نفهم بیافتم...
تذکر اومده از ساماندهی
نظر به انتشار مواردي در آن پايگاه که به استناد بند 'ز2 ' فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 ،قانون جرايم رايانه اي انتشار آن جرم محسوب مي گردد، لازم است به قيد فوريت نسبت به رفع اثر محتواي مجرمانه اقدام و مشي مذکور اصلاح گردد.
نمونه اي از موارد محتواي مجرمانه مشاهده شده در آن پايگاه به شرح ذيل است :ضمناً گزارش اجراي دستور فوق را به همين نشاني ارسال کنيد.
:grrr:
برای من پی ام داده ، دارم جوابشو میدم.
کمتر بزن جواد جون :دی ببین کدوم پست رو کوت کرده :دی
oh
فکر کردم با منه : )))))))
البته الان به من هم پ.خ داد سایتش رو نیگا کردم،با 19700 تا ایندکس ورودی کم داره،البته قالب هم سئو نبود،فکر کنم تنظیمات رو باید انجام شه و اینکه بک لینک بخره.
oh
فکر کردم با منه : )))))))
البته الان به من هم پ.خ داد سایتش رو نیگا کردم،با 19700 تا ایندکس ورودی کم داره،البته قالب هم سئو نبود،فکر کنم تنظیمات رو باید انجام شه و اینکه بک لینک بخره.
آره دیگه،یه سری فروم هاش مثله گفتگو آزادش باید حق عضویت بدی،از این VIP ها داره،مثله مستر مموتی خودمون.
دقیقا به همون موضوع مهم اشاره کردی>>> این تعداد ایندکس ها ماله سایتی که قبلا روی این دامین بوده البته ماله سایت جدید هم ایندکس داره؛ اما در کل وقتی من این دامین رو خریدم حدود 20 هزارتا ایندکس داشت
نمیدونم چرا این میهن سئو هی میگه که بلوک شده خیلی هم با یقین میگه
بده برهدوستان یه سوال به نظرتون
migmig.ir
چقدر قیمت میخوره؟
طرف فقط دامنه رو میخواد و رنک 3 داره و 1 هزار تا مطلب که طرف گفته اصلا نمیخواد فقط دامنه رو میخواد، 100 هم میده
به نظرتون بدم بره؟
اره براش توضیح دادم ، فایل روبوتسش و سایتمپش ایراد داره ! این یعنی فاجعه ! اهمیت مطالب روی 20 درصد بود! تازه مطالب اصلا متای توضیحات نداره ، متای کیورد که به جای خود!