• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سید یارو یه سایت زده یه هفته نیست اومده بالا روزی صد و خورده ای گوگل ورودی داره چون میهن سئو، سئو کرده براش، این رو چی می گی؟

اگه منظورت رحیم هست من سایتش رو میبینم هر روز،خیلی خوب و سئو شده پست میده :) البته تنظیمات هم خوب انجام شده،در کل منم گفتم تنظیمات،خوده مدیر خیلی مهمه!

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خوب شما چرا تصاویر مستجهن استفاده می کنید :دی
این ایمیل ها به ایمیل خود شما اومد یا به ایمیل سایت؟

به خدا به هر چیزی گیر میدادن قبول داشتم به جز این:eek:
به ایمیلی میاد که توی پنل ساماندهی ثبت کردی

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سید یارو یه سایت زده یه هفته نیست اومده بالا روزی صد و خورده ای گوگل ورودی داره چون میهن سئو، سئو کرده براش، این رو چی می گی؟

سئو درصدیش مربوط به کاراییه که خود شما توی پستات و کلا توی سایتت انجام میدی و درصدیش به کاراییه که سئوکار روی سایتت انجام میده.

شما مطالب اون سایتی که بعد از یه هفته تاسیس شده و روزی چندصدتا ورودی داره رو بررسی کردید؟ یا فقط به اسم میهن سئو توی فوترش نگاه میکنی؟؟!!

اگه شما بخوای به همون بازدید برسی من تظمینش رو بهت میدم که بعد از یه هفته به همون آمار برسونمت اما باید نوع مطلب رو درنظر داشته باشی ;)

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سئو درصدیش مربوط به کاراییه که خود شما توی پستات و کلا توی سایتت انجام میدی و درصدیش به کاراییه که سئوکار روی سایتت انجام میده.

شما مطالب اون سایتی که بعد از یه هفته تاسیس شده و روزی چندصدتا ورودی داره رو بررسی کردید؟ یا فقط به اسم میهن سئو توی فوترش نگاه میکنی؟؟!!

اگه شما بخوای به همون بازدید برسی من تظمینش رو بهت میدم که بعد از یه هفته به همون آمار برسونمت اما باید نوع مطلب رو درنظر داشته باشی ;)

راستش تا حالا به مطالبش دقت نکردم و به همون اسم میهن سئو دقت کردم فقط، من ادرس رو برای شما پ خ کردم ببینید که واقعا پست ها مشکلی دارن یا نه؟

اگه منظورت رحیم هست من سایتش رو میبینم هر روز،خیلی خوب و سئو شده پست میده البته تنظیمات هم خوب انجام شده،در کل منم گفتم تنظیمات،خوده مدیر خیلی مهمه!

نه کلا منظورم سایت اون نیست، خیلی از سایت ها همینطوری هستن که گفتم

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
ببین فرهاد جان بحث راجع به این موضوع به نتیجه ای نمی رسه تا زمانی که خودت هم به این نتیجه برسی.
میهن سئو کار خیلی خاصی انجام نمیده یعنی شاید 70 درصد کار مدیر هست و مطالب سایت و به قول خودت کسی که سایت زده و 1 هفته و صد تا گوگل داره مطالبی رو میزنه که گوگل بگیره و هر مطلبی رو نمیزنه. و میهن سئو فقط یک سری تغییرات جزئی رو توی قالب و تنظیمات پلاگین ها انجام میده و معجزه نمی کنه مطمئنآ

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
ماله من ملّیه ،هنوز چیزی نریختن :( همین الان نیگا کردم :( اگه تو پنل تغییری دیدی بگو،چون تنها راه فهمیدنم اونجاس =((

بانک ملی باغ است :دی نوع آوری که بانک ملی داره در خدماتش واقعآ تحسین بر انگیزه:D
باشه اگه چیزی زدن رو پنل بهت میگم

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
ای خدااااااا آخه چرا من باید گیر این آدم های نفهم بیافتم...
تذکر اومده از ساماندهی
نظر به انتشار مواردي در آن پايگاه که به استناد بند 'ز2 ' فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 ،قانون جرايم رايانه اي انتشار آن جرم محسوب مي گردد، لازم است به قيد فوريت نسبت به رفع اثر محتواي مجرمانه اقدام و مشي مذکور اصلاح گردد.
نمونه اي از موارد محتواي مجرمانه مشاهده شده در آن پايگاه به شرح ذيل است :
ضمناً گزارش اجراي دستور فوق را به همين نشاني ارسال کنيد.
:grrr:

ببخشید عکست در چه مورد بود ؟

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
برای من پی ام داده ، دارم جوابشو میدم.

کمتر بزن جواد جون :دی ببین کدوم پست رو کوت کرده :دی

oh

فکر کردم با منه : )))))))

البته الان به من هم پ.خ داد سایتش رو نیگا کردم،با 19700 تا ایندکس ورودی کم داره،البته قالب هم سئو نبود،فکر کنم تنظیمات رو باید انجام شه و اینکه بک لینک بخره.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
oh

البته الان به من هم پ.خ داد سایتش رو نیگا کردم،با 19700 تا ایندکس ورودی کم داره،البته قالب هم سئو نبود،فکر کنم تنظیمات رو باید انجام شه و اینکه بک لینک بخره.

اره براش توضیح دادم ، فایل روبوتسش و سایتمپش ایراد داره ! این یعنی فاجعه ! اهمیت مطالب روی 20 درصد بود! تازه مطالب اصلا متای توضیحات نداره ، متای کیورد که به جای خود!

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
oh

دقیقا به همون موضوع مهم اشاره کردی>>> این تعداد ایندکس ها ماله سایتی که قبلا روی این دامین بوده البته ماله سایت جدید هم ایندکس داره؛ اما در کل وقتی من این دامین رو خریدم حدود 20 هزارتا ایندکس داشت
نمیدونم چرا این میهن سئو هی میگه که بلوک شده خیلی هم با یقین میگه

street design

Registered User
لایک‌ها
555
آره دیگه،یه سری فروم هاش مثله گفتگو آزادش باید حق عضویت بدی،از این VIP ها داره،مثله مستر مموتی خودمون.

من دقت نکرده بودم به گفتگو آزادش
شاید واسه اینکه اصلا به دردم نمی خوره....

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
دقیقا به همون موضوع مهم اشاره کردی>>> این تعداد ایندکس ها ماله سایتی که قبلا روی این دامین بوده البته ماله سایت جدید هم ایندکس داره؛ اما در کل وقتی من این دامین رو خریدم حدود 20 هزارتا ایندکس داشت
نمیدونم چرا این میهن سئو هی میگه که بلوک شده خیلی هم با یقین میگه

از نشونه های بلوکه شدن اینه که ورودی گوگلت صفر میشه و مطالب ایندکس نمیشه ! البته نشونه های دیگه ای هم داره ...

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان یه سوال به نظرتون
migmig.ir
چقدر قیمت میخوره؟
طرف فقط دامنه رو میخواد و رنک 3 داره و 1 هزار تا مطلب که طرف گفته اصلا نمیخواد فقط دامنه رو میخواد، 100 هم میده:D
به نظرتون بدم بره؟

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان یه سوال به نظرتون
migmig.ir
چقدر قیمت میخوره؟
طرف فقط دامنه رو میخواد و رنک 3 داره و 1 هزار تا مطلب که طرف گفته اصلا نمیخواد فقط دامنه رو میخواد، 100 هم میده:D
به نظرتون بدم بره؟
بده بره
قیمت خیلی خوبی میگه به نظر من

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
کلا هیچ سئوکاری هیچ کار خاصی انجام نمیده 2 نوع سئو داریم سئو جدید و سئو قدیمی
که در نوع قدیمی که همه چیز براساس قانون هست سئوکار انجام میده و قابل توجه هست
اما در سئوی نوین و جدید سئوکار کار خاصی نمیتونه برای شما بکنه چون شبکه های اجتماعی یا بازدید کننده ها رو نمیشه گوگل زد اونجاست که هرکی نشون میده چند مرده حلاجه

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
اره براش توضیح دادم ، فایل روبوتسش و سایتمپش ایراد داره ! این یعنی فاجعه ! اهمیت مطالب روی 20 درصد بود! تازه مطالب اصلا متای توضیحات نداره ، متای کیورد که به جای خود!

شما می تونید زحمت اینارو بکشید؟ هرچی هزینش باشه تقدیم می کنم خدمتتون

بالا