عبارتی که داخل سایت سرچ میشه حتی اگر وجود نداشته باشه, روی گوگل ایندکس میشه؟!
بعضا
اصل سئو اینه که صفحات کم و محتوی مفید داشته باشی
ولی اکثرا این موردها برای سایت های ایرانی فعلا ثابت نشده
عبارتی که داخل سایت سرچ میشه حتی اگر وجود نداشته باشه, روی گوگل ایندکس میشه؟!
اگر امکان داره چند را از این راه هایی که میگید رو لطف کنید نشون من بدیداین که همون rss news هست خیلی راحته از فید میزنه
کدهای زیادی هست که اگر خواست از فیدت بزنه یه متن دیگه جای مطلبت رو بده بهش
به همین راحتی میتونی سایتشو نابود کنی !
تو پست قبل هم گفتم اینارو جلوشونو نگیری بهتره به جاش راه های دیگه که به نفع سایتت هست رو استفاده کن ازش
از چه افزونه ی سئویی استفاده میکنی؟اگر امکان داره چند را از این راه هایی که میگید رو لطف کنید نشون من بدید
من نمی دونم چکارش کنم
Yoast SEOاز چه افزونه ی سئویی استفاده میکنی؟
برای توزیح ببشتر، من دیدم که تو بعضی از سایت های خارجی لینک سرچ شده و بکلینک الکسا حساب شده!!! یعنی داخلشون چیزی سرچ بشه انگار که محتوای جدید ساخته شده ایندکس میشه بکلینک هم حساب میشه!بعضا
اصل سئو اینه که صفحات کم و محتوی مفید داشته باشی
ولی اکثرا این موردها برای سایت های ایرانی فعلا ثابت نشده
برای توزیح ببشتر، من دیدم که تو بعضی از سایت های خارجی لینک سرچ شده و بکلینک الکسا حساب شده!!! یعنی داخلشون چیزی سرچ بشه انگار که محتوای جدید ساخته شده ایندکس میشه بکلینک هم حساب میشه!
کشتی خودتو با این بک لینکبرای توزیح ببشتر، من دیدم که تو بعضی از سایت های خارجی لینک سرچ شده و بکلینک الکسا حساب شده!!! یعنی داخلشون چیزی سرچ بشه انگار که محتوای جدید ساخته شده ایندکس میشه بکلینک هم حساب میشه!
شوربختانه همه چیز به بکلینک ختم میشه, نمودار الکسای سایت تاروت رنگی را ببین, یه سایت فال گیریه!! کمتر از 3 روز به 300 هزار آی پی و رنک 68 ایران رسیده!کشتی خودتو با این بک لینک
داداش گلم فدات شم قربونت بشم این چیزارو ول کن
تو 10000 تا بک لینک تو خود گوگل هم داشته باشی ولی سایتت مورد پسند من کاربر نباشه فایده نداره
به جای اینکه وختتو هدر بدی دنبال این چیزا باشی برو رو سایتت کار کن
یعنی الان ای نسایت با بک لینک اومده بالا ؟شوربختانه همه چیز به بکلینک ختم میشه, نمودار الکسای سایت تاروت رنگی را ببین, یه سایت فال گیریه!! کمتر از 3 روز به 300 هزار آی پی و رنک 68 ایران رسیده!
اون هایی که بدون بکلینک بالا اومدن مطالبشون رقابتی نبوده و تعداد پست هاشون هم زیاد هست
از کجا دیدی 300 هزار IP داره؟شوربختانه همه چیز به بکلینک ختم میشه, نمودار الکسای سایت تاروت رنگی را ببین, یه سایت فال گیریه!! کمتر از 3 روز به 300 هزار آی پی و رنک 68 ایران رسیده!
اون هایی که بدون بکلینک بالا اومدن مطالبشون رقابتی نبوده و تعداد پست هاشون هم زیاد هست
نه برای من هم واریز نداشتهدوستان کسی با ادتیوب کار می کنه؟!
10 روزه امروز و فردا می کنه.
می گه ادرو پول نداده.
برای شما هم واریز نداشته این ماه؟
رشد یک شبه و سقوط یک شبهشوربختانه همه چیز به بکلینک ختم میشه, نمودار الکسای سایت تاروت رنگی را ببین, یه سایت فال گیریه!! کمتر از 3 روز به 300 هزار آی پی و رنک 68 ایران رسیده!
شما باید حداقل از هر 10 تا بازدید 3تا کلیک براورد کنی که فک کنم عدد خوبی باشه البته متنوع بودن بنر ها می تون کلیک ها بیشتری هم بخورهبرای اینکه تبلیغات کلیکی روزی ده تا کلیک بخوره بنظرتون چند تا بازدید نیازه؟ میخوام یه برآورد کلی دستم بیاد
https://www.themes24x7.comسایت theme24 net ترکیده
یه سایت معتبر شبیه این بالایی نداریم؟ اکثر کد مخرب توی قالبا گذاشت یا قالب یه جاییش ایراد داره یا بک لینک جاساز کردن و ...
@l3est
@EmpireWorld
و مابقی دوستان
از هر 10 بازديد 3 تا كليك؟!!!! اگه از هر 1000 تا بازديد 3 تا كليك بخوره بايد كلاشو بندازه بالا!شما باید حداقل از هر 10 تا بازدید 3تا کلیک براورد کنی که فک کنم عدد خوبی باشه البته متنوع بودن بنر ها می تون کلیک ها بیشتری هم بخوره
آمارشو بگير ببين در بيشترين حالت ماهي چقدر ميده؟!میبینم که برو بچ همه امضاهاشونو اجاره دادن