hamidjanbozorgi
Registered User
دوستان برای سایت تازه تاسیس (سایت محتوا محور) SSL پیشنهاد می کنید؟
چند وقتی هست که هی گوگل وبمستر ارور ایمیل میده میگه باید SSL بزنیم، بنظرم شماهم چون تازه تاسیس هستی حتما با SSL شروع کن
دوستان برای سایت تازه تاسیس (سایت محتوا محور) SSL پیشنهاد می کنید؟
هاست های اشتراکی اینطوریه بیشترشون.دوستان این سرعت دانلود خیلی پایین نیست بنظرتون ؟
مشاهده پیوست 1030229
سایت یکی از بچه ها رو دیدم حداکثرش روی 327 میلی ثانیه بود
از SSL بیت پایین استفاده کن مثلا 256bit نگیر, 128 به پاییننمیشه گفت چون باعث کاهش سرعتم میشه اگه قالبتون در وضعیت خوبی هست سرعتش خوبه میتونید استفاده کنید ولی برای سایت سنگین به نظر من فرقی نداره چون سرعتو پایین میاره مقداری .
جنس شیشه عینک چیه؟من خودم از عینک anti reflex استفاده میکنم ، خیلی تاثیر به سزایی داره ،
عینک فروشی های معتبر فقط جنس خوب این شیشه رو دارند ،
اگر بتونید هزینه کنید blue cut خیلی خوبه ولی 1% به صورت نامحصوص زرد تر نشون میده ولی کلا دیگه هیچ اشعه ای رو انتقال نمیده به چشم
بچه ها این یعنی چی
افزونهYoast SEO قادر به آوردن وضعیت indexability سایت شما از Ryte نیست.
آخه یه سری کلمات هستن که اصلا قابل ترجمه نیستن مثه همین کلمهدست مترجمش درد نکنه
تمام این هارو میشه روون ترجمه کرد به شرط اینکه مترجم ببخشید ...گشاد نباشه !آخه یه سری کلمات هستن که اصلا قابل ترجمه نیستن مثه همین کلمه
سایت Ryte کارش اینه که قابلیت ایندکس توسط موتور های جستجو رو در سایت شما بررسی میکنه
یعنی اینکه میگه شما دسترسی روبات ها رو محدود کردی یا خیر
معنی این کلمه هم تا حدودی میشه : ایندکس پذیری (که خود ایندکس دوباره انگلیسیه)
جنس شیشه عینک چیه؟
چقدر خریدیش؟
الان شما انتی رفلکس استفاده می کنید یا بلوکات؟
یعنی بلوکات از انتی رفلکس بهتره؟
اخه می گن بلوکات بیشتر در حین رانندگی کاربرد داره؟
والله من زیاد اطلاعات زیادی ندارم اگه دارین ممنون می شم در داخل این تاپیک جواب بدید
https://forum.persiantools.com/tags/bxhth-ftu-dr-murd-yn-ant-rfls/
اون حمید ماهی صفت هستش ، این ماهی ندارهتو تلگرامم پر شده
حالا کی هست این صفت ؟
همون طرف که جک و اینا میگفت ؟
ممنوناون حمید ماهی صفت هستش ، این ماهی نداره
بنده خدا بچه که بوده پدر و مادرش طلاق میگیرن و بعدها وقتی ناپدریش با مادرش بدرفتاری میکنه، میره و طی یک بحث و دعوا و ... موجب میشه که ناپدریش از دنیا بره پ.
چون خواننده ی رپ نسبتا شناخته شده ای هم هستش دیگه همه در موردش پست گذاشتن
رپر ارزشی هست:general601:ممنون
والا ما که نمیشناختیمش ولی اگه واقعا قضیه همین باشه و سر همین کشته باشه طرفو پس دمش گرم
اسمش رپره ولی در اصل خالطورهاون حمید ماهی صفت هستش ، این ماهی نداره
بنده خدا بچه که بوده پدر و مادرش طلاق میگیرن و بعدها وقتی ناپدریش با مادرش بدرفتاری میکنه، میره و طی یک بحث و دعوا و ... موجب میشه که ناپدریش از دنیا بره پ.
چون خواننده ی رپ نسبتا شناخته شده ای هم هستش دیگه همه در موردش پست گذاشتن
ارزشی یعنی چی ؟رپر ارزشی هست:general601:
ارزشی یعنی چی ؟
البته این سرعت دانلود نیستدوستان این سرعت دانلود خیلی پایین نیست بنظرتون ؟
مشاهده پیوست 1030229
سایت یکی از بچه ها رو دیدم حداکثرش روی 327 میلی ثانیه بود
البته این سرعت دانلود نیست
سرعت پاسخگویی هاست به درخواست کاربر (یا ربات گوگل) هست
یعنی از اون لحظه ای که کاربر میزنه سایت رو باز کنه تا اون وقتی که هاست اطلاعات رو دریافت، پردازش و خروجی رو به کاربر ارسال کنه
هر چقدر این تایم پایین تر باشه، توی رتبه دهی و بازدید، تاثیر مثبت بسیاری داره
طبق عکس واسه شما، میانگینش زیر 1 ثانیه هست. معمولا عدد نرمالش همینه. ولی اگه اقدام به بهینه سازی کنید و زیر 300 میلی ثانیه برسونید، خیلی بهتر میشه. هم بازدیدتون افزایش پیدا میکنه و هم مصرف منابع بهینه تر میشه