Ehsan_king99
Registered User
منم هی رفرش میکردم دیدم همه نوشتن چرا قالب فلان
از شما بعیدهدر مورد این تورنت توضیح میدی چیه ؟
هیچوخ دنبالش نرفتم ببینم چیه فقد اسمشو شنیدم
احتمالا مشکل پیدا کردهقالب پی تی مشکل داره یا خودشون این طرحو زدن؟
با مودم سرعت دانلود بیشتر میده تا گوشی/ چون مودم فقط مخصوص اینترنت ساخته شده ولی گوشی نه و دلایل دیگر.با گوشی آره اکثرا همینه
بعد اینکه تفاوت میزاره و خودش محدود میکنه من خیلی تست کردم
برای مثال بسته یه ساعته میگیری مشکلی نداره ولی بسته 3 ساعته میگیری سرعتش داغون میشه
من با مودم 4g گاهی تا 20 مگ هم میرسه
ایرانسل من رذو نصب کن همه چی توش داره بسته هارو
مثلا این همه تو پیشنهادهای ویژه 20 گیگ هفته ای 24 ساعته گذاشته بود 5 تومن
من در مورد تورنت ی چیزایی میدونم..ولی هیچوقت نتونستم ازش استفاده کنمدر مورد این تورنت توضیح میدی چیه ؟
هیچوخ دنبالش نرفتم ببینم چیه فقد اسمشو شنیدم
اون دکمه Empty در قسمت پایین ادیتور، دقیقا واسه همین کاره!یعنی پارس پک ر*ده با این سرویس هاش و اون دایرکت ادمین مسخره
تو یه لحظه کل سایت به فنا رفت و برگشت.خیلی حواستون باشه وقتی دارید تو دایرکت ادمین فایلها رو جا بجا میکنید.
فایلو میریزی تو کلیپ برد میبری یه پوشه دیگه move میکنی،بعد میای یکی دیگه انتخاب میکنی میبری تو یه پوشه دیگه move میکنی اون فایل قبلی رو هم با این جدیده میاره ش اینور !! هر سری باید بری تو روت اون فایل clipboard.txt رو حذف کنی.
ما مردیم و یه هاستینگ درست حسابی گیرمون نیومد..... تاریخ باید از ما بنویسه و همگان گریه کنن
سایت من یه روز دان موند پشتیبان جواب نداد حالا تو خوبییعنی پارس پک ر*ده با این سرویس هاش و اون دایرکت ادمین مسخره
تو یه لحظه کل سایت به فنا رفت و برگشت.خیلی حواستون باشه وقتی دارید تو دایرکت ادمین فایلها رو جا بجا میکنید.
فایلو میریزی تو کلیپ برد میبری یه پوشه دیگه move میکنی،بعد میای یکی دیگه انتخاب میکنی میبری تو یه پوشه دیگه move میکنی اون فایل قبلی رو هم با این جدیده میاره ش اینور !! هر سری باید بری تو روت اون فایل clipboard.txt رو حذف کنی.
ما مردیم و یه هاستینگ درست حسابی گیرمون نیومد..... تاریخ باید از ما بنویسه و همگان گریه کنن
توجه نکردم بهش.همیشه سی پنل بوده هاست هام.اون دکمه Empty در قسمت پایین ادیتور، دقیقا واسه همین کاره!
وقتی روش کلیک میکنی، clipboard رو خالی میکنه
از شما بعیده
نرم افزارش مثه دانلود منیجره، نصبش میکنی و لینک های دانلود تورنتو داخلش میذاری و شروع میکنه به دانلود
لینک های تورنتو باید از سایت های تورنت بگیری، سایت های تورنت عمومی داریم و خصوصی
تورنت های خصوصی مثه ipt هستن (یه تورنت خصوصی همه موضوعه)
تورنت های عمومی مثه خدابیامرز mininova هستن
تورنت های تخصصی هم هستن که فقط یک موضوع رو به صورت خلی تخصصی کار میکنن مثه cartoonchaos که فقط روی انیمیشن های سریالی قدیمی کار میکنه
برای تهیه اکانت تورنت باید یکی رو پیدا کنی که خودش اکانت داره و فعالیتش هم خوبه که بتونه واست دعوت نامه بگیره
فروش دعوت نامه های تورنت مجاز نیست ولی اکثرا میفروشن میتونی راحت پیدا کنی
لینک های تورنت هر کدوم یه سرعتی دارن و بستگی داره کسی که فایل رو داره آپلود میکنه سرعتش چقدره،مثلا اگه شما یه سرور داشته باشی و فایل رو به وسیله سرور آپلود کنی، سرعت دانلود برای افرادی که دارن فایل رو میگیرن فوق العاده بالاست،هر فردی که فایل رو دانلود میکنه با توجه به قوانین تورنت موضفه که همون فایل رو برای چند روز برای افراد جدید آپلود کنه (تنظیمات داره میتونید محدود به حتی ۱ کیلوبایت کنید)
برای اینکه یک فایل با سرعت بالا رو پیدا کنید باید به تعداد افرادی که اون فایل رو در اختیار دارن توجه کنید که فکر مکنم بهش میگن seeder
قوانین هر سایت تورنت فرق داره ، به طور مثال در ipt شما در شروع فقط اجازه دانلود حدود ۳ گیگ رو دارید، بدون اینکه آپلودی داشت باشید و بعد از این مقدار هم اگه توجی به آپلود نداشته باشید بن میشید.
یکم عجله ای توضیح دادم، ولی مقاله های زیادی در مورد تورنت هست میتونید بخونید
آره یادته که اوایلش مودم گرفتم چقد ذوق داشتم :دیبا مودم سرعت دانلود بیشتر میده تا گوشی/ چون مودم فقط مخصوص اینترنت ساخته شده ولی گوشی نه و دلایل دیگر.
مثلا من مودمو میبرم توی کوه آنتن دهیش خیلی قوی تره تا گوشی/
بسته های نامحدود ساعتی ایرانسل. از ساعت 2 شب تا 4 صبح اصلا کیفیت لازم رو نداره..چون ملت همه بیدارن و تو این دو ساعت قشنگ پهنای باند رو اشغال کردند..
معمولا ساعت 5 صبح تا 6 پهنای باند خیلی خلوته و میتونین از حداکثر سرعت ممکن استفاده کنید.
و اینکه سرعت دانلود به پورت سروری که ازش دانلود میکنی هم ربط داره. بعضی سرور های ایران پورتشون 100 مگابیت هست یا ممکنه پورت سرور خیلی درگیر باشه
من در مورد تورنت ی چیزایی میدونم..ولی هیچوقت نتونستم ازش استفاده کنم
دارک وب بیشتر میدونم چیه
پ.ن: دارک وب فقط بیزنس پلن رو کم داره
میخوام نحوه ورود به دارک وب رو یادش بدم..اونجا رو هم به اسپم بکشه
خب دیگه بیا پایین از بالای منبرامیر شاهده @amir7310 همین 2 ماه پیش که برای اولین بار مودم ایرانسل گرفتم و سرعت رو تجربه کردم 2 روز تو تلگرام مخشو خورده بودم همش از سرعتم واسش میگفتم :دی
منم وقتی مودم tp-link خریدم کلی ذوق داشتم همین دو هفته پیش/ ADSL2+/ حدود 80 ت واسم در اومد..آره یادته که اوایلش مودم گرفتم چقد ذوق داشتم :دی
اینارو ول کن خودت چطوری عشقم ؟ 2 روزه تلگرام کم پیدایی
این اکانت تلگرام شیر زد به ما..رفتم ریستش کنم تا آموزش بنویسم به هوای 7 روز بودم..یهو دیدم کل اکانت مارو ب فنا داد..هرچی توی تلگرامم داشتم پرید:general509:باید به پاول ایمیل بزنم بگم ریستور کنه:general704:چه خبر از هم صحبت ؟ :دی
دیگه جک نگو من با فروشنده مودم رفق بودم :دیخب دیگه بیا پایین از بالای منبر
خدا شاهده واسه یه مودم 4g میخواست یون فروشنده رو پاره کنه
منم وقتی مودم tp-link خریدم کلی ذوق داشتم همین دو هفته پیش/ ADSL2+/ حدود 80 ت واسم در اومد..
الانم دارم از تنظیمات مودم پست در میارم منتشر میکنم تا پولش زنده بشه:general704::general704::general704:
من هستم..والا اون تلگرامی که تو داری..همین پیام میدی..میره اون ته
از ما بهترون رو گرفتی پین کردی و دقیقا سرعت جواب دادنت مثل پشتیانی ساماندهی و وب داده هست...
جواب هم میدی یه استیکر یا ااااااااااااااااااااا به همراه )) میذاری و میری
این اکانت تلگرام شیر زد به ما..رفتم ریستش کنم تا آموزش بنویسم به هوای 7 روز بودم..یهو دیدم کل اکانت مارو ب فنا داد..هرچی توی تلگرامم داشتم پرید:general509:باید به پاول ایمیل بزنم بگم ریستور کنه:general704:
سر همین ریست شدن اکانتم، اشتراک vip هم صحبت هم پرید.:general702:
این اکانت تلگرام شیر زد به ما..رفتم ریستش کنم تا آموزش بنویسم به هوای 7 روز بودم..یهو دیدم کل اکانت مارو ب فنا داد..هرچی توی تلگرامم داشتم پرید:general509:باید به پاول ایمیل بزنم بگم ریستور کنه:general704:
سر همین ریست شدن اکانتم، اشتراک vip هم صحبت هم پرید.:general702:
بگم؟ بگم؟دیگه جک نگو من با فروشنده مودم رفق بودم :دی
خب حاجی، مثل من تلگرام هاتو تفکیک کن..باوا این پین کردن بیشتر از 5 تا نمیشه پین کرد کانالو گروه هم که قاطی اینا میشه طرف پیام میده یهو میبینی یه فحش اومد همین دیشب پیامو ندیدم یهو دیدم پشت هم داره پیام میاد طرف میگه شکایت میکنم ازت پول گرفتی جواب نمیدی :| دیدم حدود 3 دقیقه هم نیست پیام داده شاکی شده !!!!
وجدانن vip داشتی ؟ :|
یه بنده خدایی میگفت..داداش مراعات کن..رفیقمه دیگه بیخیالش شدم..گفتم دوستان بجای مابه باران بگم ؟ میدونی بفهمه چیکارت میکنه ؟
بگم؟ بگم؟
بگم مودم 300 تومنی رو 100 خریدی بازم بگم؟
خب حاجی، مثل من تلگرام هاتو تفکیک کن..
یه تلگرام واسه شخصی
یه تلگرام فقط مخصوص گروه و کانال
یه تلگرام هم کاری
اینجوری این مشکلات به وجود نمیاد..خرجش هم یه سیمکارت 4 تومنی هست
اره دیگه vip نباشی فقط نره خر میاد واست:general509::general107:
از این vip من خیلی ها نون خوردن سندیکا وا کرده بودم:general704::general704::general704:
یه بنده خدایی میگفت..داداش مراعات کن..رفیقمه دیگه بیخیالش شدم..گفتم دوستان بجای ما
Hamsohbatrobotآقا آدرس این همصحبت رو به ما میدی، چند وقتیه دنبالشیم. :general709:
بگم؟ بگم؟
بگم مودم 300 تومنی رو 100 خریدی بازم بگم؟
خو ios مث اندروید نداره که بشه این کارارو کرد یه دونه تلگرام اونم رسمی میشه نصب کردخب حاجی، مثل من تلگرام هاتو تفکیک کن..
یه تلگرام واسه شخصی
یه تلگرام فقط مخصوص گروه و کانال
یه تلگرام هم کاری
اینجوری این مشکلات به وجود نمیاد..خرجش هم یه سیمکارت 4 تومنی هست
اره دیگه vip نباشی فقط نره خر میاد واست:general509::general107:
از این vip من خیلی ها نون خوردن سندیکا وا کرده بودم:general704::general704::general704:
خب نیتت خیر باشه نمیگه :دی آخی نازی شکست عشقی خوردی پس 2 روزه نیستی : ))))یه بنده خدایی میگفت..داداش مراعات کن..رفیقمه دیگه بیخیالش شدم..گفتم دوستان بجای ما
یه بنده خدایی میگفت بیا یه دستی بزنیم ب طرف ازش 100 بخریمخو 160 دیگه قیمت همین بود :دی
جون بیزنس پلن داری میدی دستمون؟:general505:خو ios مث اندروید نداره که بشه این کارارو کرد یه دونه تلگرام اونم رسمی میشه نصب کرد
یه بار دیگه عسکشو بفرست. خوشگل بود .می پسندم :general307::general307:<= به یاد ورلد15 کبیر)خب نیتت خیر باشه نمیگه :دی آخی نازی شکست عشقی خوردی پس 2 روزه نیستی : ))))
راجب دارک وب توضیح بده من با تور هم میرم چیز خاصی پیدا نمیکنمبا مودم سرعت دانلود بیشتر میده تا گوشی/ چون مودم فقط مخصوص اینترنت ساخته شده ولی گوشی نه و دلایل دیگر.
مثلا من مودمو میبرم توی کوه آنتن دهیش خیلی قوی تره تا گوشی/
بسته های نامحدود ساعتی ایرانسل. از ساعت 2 شب تا 4 صبح اصلا کیفیت لازم رو نداره..چون ملت همه بیدارن و تو این دو ساعت قشنگ پهنای باند رو اشغال کردند..
معمولا ساعت 5 صبح تا 6 پهنای باند خیلی خلوته و میتونین از حداکثر سرعت ممکن استفاده کنید.
و اینکه سرعت دانلود به پورت سروری که ازش دانلود میکنی هم ربط داره. بعضی سرور های ایران پورتشون 100 مگابیت هست یا ممکنه پورت سرور خیلی درگیر باشه
من در مورد تورنت ی چیزایی میدونم..ولی هیچوقت نتونستم ازش استفاده کنم
دارک وب بیشتر میدونم چیه
پ.ن: دارک وب فقط بیزنس پلن رو کم داره
میخوام نحوه ورود به دارک وب رو یادش بدم..اونجا رو هم به اسپم بکشه