در واقع ما به دیپ وب دسترسی پیدا میکنیم دارک وب یه لایه پایین تره.راجب دارک وب توضیح بدهمن با تور هم میرم چیز خاصی پیدا نمیکنم
دو دقیقه اسپم نده برو فیلتر شکن دانلود کن :/فرض کنید یه عبارت که نمیدونم چیه(نامشخص) داخل یه سایت در دامنه فیلترینگ به آدرس شناخته شده و مشخص لینک شده حالا روی گوگل چی سرچ کنم تا بتونم در نتایج اون سایت ببینمش؟ - چون فیلتره نمیتونم وارد بشم و چون نمیدونم چه عبارتی لینک شده نمیتونم سرچ کنم فقط آدرس لینک را میدونم، حالا از کجا بفهمم که لینک من داخل سایت فیلتر شده هست یا نه؟
چیزنشکل مشکل ساز میشه بیشترشون هم ویروسی هستندو دقیقه اسپم نده برو فیلتر شکن دانلود کن :/
https://eform.irancell.ir/Portal/home/?142470/ایرانسل-بسته-های-اینترنت-همراهآقا دانلود دارم زیاد...ایرانسل طرح شبانه نداره ؟
https://eform.irancell.ir/Portal/home/?142470/ایرانسل-بسته-های-اینترنت-همراه
اینجا بگرد بسته های خوبی پیدا میشه
با کدوم طرحش؟ لطفا اسم دقیق طرحشو بگوشبانه هاش به درد نخوره
گفتم به داداشم بگیره...
یه هفته 2 تا 7 صبح بگیره
شبی 20 گیگ داره میگیره ...گوشیش cat6 هست و از دو تا دکل آنتن میگیره و سرعتش بالاست..
از این مودمای سه تا هزاری ایرانسل از کجا میشه تهیه کرد؟بگم؟ بگم؟
بگم مودم 300 تومنی رو 100 خریدیبازم بگم؟
خب حاجی، مثل من تلگرام هاتو تفکیک کن..
یه تلگرام واسه شخصی
یه تلگرام فقط مخصوص گروه و کانال
یه تلگرام هم کاری
اینجوری این مشکلات به وجود نمیاد..خرجش هم یه سیمکارت 4 تومنی هست
اره دیگه vip نباشی فقط نره خر میاد واست:general509::general107:
از این vip من خیلی ها نون خوردنسندیکا وا کرده بودم:general704::general704::general704:
یه بنده خدایی میگفت..داداش مراعات کن..رفیقمه
دیگه بیخیالش شدم..گفتم دوستان بجای ما
![]()
نمایندگی های ایرانسل هم میفروشن.از این مودمای سه تا هزاری ایرانسل از کجا میشه تهیه کرد؟
خونه تلفن ثابت نداره؟ نه که نشه تهیه کرد، مخابرات میگه پورت مورت خالی نداریم و باید یه دونه خالی بشه و تا اون موقع شما باید بری تو صف، حالا صف چقدر طویله؟ اندازه یه طویله
این ایرانسل هم به قابلیت دعوت از دوستان داشت یه رو نت رایگان میداد اونم کرده روزی یک گیگ.نمایندگی های ایرانسل هم میفروشن.
ولی مودم ایرانسل فقط سیمکارت ایرانسلو ساپورت میکنه..بدیش اینه
باید یه مودم 4g معمولی بگیری تا همه سیمکارت هارو ساپورت کنه
میدونی چه بلایی سر سرورای ایرانسل اومد سر نامحدود بودنش ؟این ایرانسل هم به قابلیت دعوت از دوستان داشت یه رو نت رایگان میداد اونم کرده روزی یک گیگ.
آخه یکی نیست بگه من با گیگ میتونم فیلم ۱۲ گیگی دانلود کنم؟
خدا رو خوش میاد برم ۴۸۰ p دانلود کنم؟
سیم کارت اولی ها رو جدیدا ایرانسل به سایتش اضافه کرده؟
باید همینکار رو بکنم، همیشه ۱۰۰ گیگ شش ماهه میگیرم و خب وقتی آدم یهو به یه منبع زیاد از حجم میرسه نمیتونه خودشو کنترل کنه و یهو میبینه ۱۰ گیگ بیشتر ته حسابش نمونده.میدونی چه بلایی سر سرورای ایرانسل اومد سر نامحدود بودنش ؟
اومد یه مدت بعدش سرعت رو محدود کرد دید صدای کاربرا در اومد
بعدش کرد 1 گیگ
خب تو چرا ساعتی نمیزنی ؟ به یه دونه یه ساعته هم میتونی 12 گیگ بگیری 2 تومن