سلام از دوستان کسی اکانت تریال ahrefs.com داره به ما قرض بده اجاره بده یا بفروشه ؟
یا کسی که بتونه برامون به صورت رایگان یا پولی بسازه ؟
یا کسی که بتونه برامون به صورت رایگان یا پولی بسازه ؟
از بانه اورده ؟من که یه بچه ها برام مودم td lte ایرانسل با 100 گیگ اینترنت 6 ماهه اورد 100 تومن :general307:
اشنا همینش خوبه:general404:از بانه اورده ؟
199900 تومنه
مبارکتون باشهاشنا همینش خوبه:general404:
ممنونممبارکتون باشه
ما مثل بعضیا نیستیم بگیم چون 199900 تومنه آشنا شما 100000 تومن داده پس آشنا شما میره وبکم سوسکی میده و ...
خيلي از هواپيمايي ها در فرودگاه ويزاكارت يا مستركارتي كه باهاش خريد كردي رو ازت ميخوان تا چك كنند.می تونی ویزا کارت مجازی بگیری و پرداخت رو باهاش انجام بدی. بچه های همین انجمن هم میفروشن
نه جدیدا بسته های جدید آورده، بهترینش 120 گیگ یه ساله 195 هزارتومن
رفقا سایت بانک ملت برای شما هم باز نمیشه؟
bankmellat.ir/default.aspx
سرویس کرد مارو امروز!
از حدود 3 ظهر هم سایت هم همراه بانک قطع هستن!!!همراه بانکش که موشکول داره
پاسارگاد عالیه.چند ساله بدون مشکل کار میکنه.از حدود 3 ظهر هم سایت هم همراه بانک قطع هستن!!!
همراه بانک جدید هم که واقعا افتضاح شده اصلا نمی تونم ازش استفاده کنم اینقدر آزاردهنده شده
ی انتقال می خوای بدی 10 بار تاییدیه و یوزر پسورد می خواد
باید برم چندتا بانک دیگه ببینم وضعیت همراه بانکشون چطوره
منم از همرا بانک قوامین استفاده می کنم بعضی وقت مشکل داره منم روز دوشنبه کلی کار انتقال داشتم که یهو دیدم قطع کرد ولی در کل پشتیبانی خوبی داره همراه بانکشاز حدود 3 ظهر هم سایت هم همراه بانک قطع هستن!!!
همراه بانک جدید هم که واقعا افتضاح شده اصلا نمی تونم ازش استفاده کنم اینقدر آزاردهنده شده
سامانه بام واسه بانک ملی، عالی هستاز حدود 3 ظهر هم سایت هم همراه بانک قطع هستن!!!
نه ساکن تهران نیستمدقیقا همین مشکل دارم..مخابرات میگه خالی نیست...
منزل که اصلا نت ندارم...
مجبور شدم مودم سیم کارتی بگیرم برای محل کار..
تهران هستید ؟