• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
رو کدوم پلنی من دوتا هاست دارم ازش یکی رو ساسپند کردن 2 ساعته نه تلفن جواب میدن نه تیکت باید عوض کنیم هاستو شورشو در اوردن .
یه سی پنل حرفه ای دارم ازشون خواستم ماه قبل هم یکی دیگه بگیرم ولی الان باید خدا رو شکر کرد که نگرفتم

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
زین پس به جای استفاده از واژه وب داده از وب گاج ده استفاده نماییم.

پ.ن: سایت منم ساسپند کردن. چون پولشو نریخته بودم:D

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یه سی پنل حرفه ای دارم ازشون خواستم ماه قبل هم یکی دیگه بگیرم ولی الان باید خدا رو شکر کرد که نگرفتم
منم همینو دارم پلن 1 گیگشو الان هیچ هاستینگی تو مملکت درست نیست نت افرازم سه تا پلن گزاشته میگه فقط این . سرعت پاسخ گویشم پایین اومده

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
منم همینو دارم پلن 1 گیگشو الان هیچ هاستینگی تو مملکت درست نیست نت افرازم سه تا پلن گزاشته میگه فقط این . سرعت پاسخ گویشم پایین اومده
تازه اونایی هم که مثلا خوبن و تعریف زیاد میشه ازشون انگار سر گردنه هستن تا میتونن پول میگیرن ...

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
تازه اونایی هم که مثلا خوبن و تعریف زیاد میشه ازشون انگار سر گردنه هستن تا میتونن پول میگیرن ...
کی الان خوبه تو ایران اخه . هاست دی ال ام پول درست حسابی میگیره که سرویس خوب میده سه برابر پول میگیره . نت افرازم پلن درست حسابی نداره 15 گیگ فظا میده ولی دوتا افزونه نصب میکنی میگه فشار اوردی خوب 1 گیگ بده منابع و ببر بالا .

Last edited:

hidaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
شاخص اعتماد در WOT چه جوری بالا ببریم؟ اصلا چی هست این وتو که سایت های تحلیل کننده ارور میدن
زیاد مهم نیست این شاخص
باید تولبارش رو نصب کنی توی مرورگر تو استور های مرورگر ها پیدا میشه احتمالا

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
الان تیکت رو جواب دادن میگن مشکلی نبود و اصلا نمیدونیم چرا ساسپند شده سایتتون !!!!!!! o_Oo_Oo_O

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
الان تیکت رو جواب دادن میگن مشکلی نبود و اصلا نمیدونیم چرا ساسپند شده سایتتون !!!!!!! o_Oo_Oo_O
جواب منم الان دادن انگار یه پشتیبان دارن میگه الان مشکلی نیست . انگار نه انگار 2 ساعت دان بوده :confused:

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
جواب منم الان دادن انگار یه پشتیبان دارن میگه الان مشکلی نیست . انگار نه انگار 2 ساعت دان بوده :confused:
من نوشتم براشون این بار اینجوری جواب دادن و بالاخره فهمیدن که واقعا مشکلی بود ... :
سلام .
مجدد از شما عذرخواهی میکنم
بله ظاهرا در آخرین آپدیتی که در سی پنل اتفاق افتاده بوده مشکلاتی بر روی سرور ایجاد شده
مشکل رفع شده و انشاالله دیگر شاهد چنین مشکلی نخواهیم بود
ممنونم از همکاری شما .

با احترام.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ا
من نوشتم براشون این بار اینجوری جواب دادن و بالاخره فهمیدن که واقعا مشکلی بود ... :
سلام .
مجدد از شما عذرخواهی میکنم
بله ظاهرا در آخرین آپدیتی که در سی پنل اتفاق افتاده بوده مشکلاتی بر روی سرور ایجاد شده
مشکل رفع شده و انشاالله دیگر شاهد چنین مشکلی نخواهیم بود
ممنونم از همکاری شما .

با احترام.
اسم پشتببان رضاست؟ کلا من چن ماهه تیکت میدم همین اقا جواب میده

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
ا

اسم پشتببان رضاست؟ کلا من چن ماهه تیکت میدم همین اقا جواب میده
اسمی که اونجا میزنه رضاست در هر صورت بالاخره گفتن مشکل هستش ولی خب مشکل نابودکننده بود انشالله مشکلی پیش نیاره ...

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اسمی که اونجا میزنه رضاست در هر صورت بالاخره گفتن مشکل هستش ولی خب مشکل نابودکننده بود انشالله مشکلی پیش نیاره ...
این مدل مشکلا زیاد پیش میاد تو این سایت قبلا چنتا پشتیبان داشن الان فقط اون اقا جواب میده

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
@saeid700 @club4fun
اون روزی که من سایت جی رویدمو منتقل کردم وب داده و مسئول فنیش نتونست یه بک آپ ساده رو روی سرور ریستور کنه. به عمق فاجعه پی بردم.

ولی هاستش واسه تست خوب بود..من سایت زیاد تست کردم روش..محدودیت نداره مثل بقیه جاها

روی میهن وب هاست میخواستم یه ips نصب کنم واسه یکی از نازنینان، هر مرحله میرفتم جلو یه ارور میداد:D هی باید تیکت میدادم تا محدودیت بردارن:confused:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
@saeid700 @club4fun
اون روزی که من سایت جی رویدمو منتقل کردم وب داده و مسئول فنیش نتونست یه بک آپ ساده رو روی سرور ریستور کنه. به عمق فاجعه پی بردم.

ولی هاستش واسه تست خوب بود..من سایت زیاد تست کردم روش..محدودیت نداره مثل بقیه جاها

روی میهن وب هاست میخواستم یه ips نصب کنم واسه یکی از نازنینان، هر مرحله میرفتم جلو یه ارور میداد:D هی باید تیکت میدادم تا محدودیت بردارن:confused:
منم اون مشکلو داشتم که خودم فهمیدم دلیلش اپدیت نبودن پی اچ پی ادمین بود. تازه الان اون محدودیت که میگی الان ما داریم پشتیبان کل سایتم یه نفره

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
منم اون مشکلو داشتم که خودم فهمیدم دلیلش اپدیت نبودن پی اچ پی ادمین بود. تازه الان اون محدودیت که میگی الان ما داریم پشتیبان کل سایتم یه نفره

باز این خوبه.

من اول از تهران هاست سرویس گرفته بودم واسه سایت تازه تاسیسم.
دو سه روز خوب بود. بعدش دیدم یهو ساسپندم کردن. تیکت دادم چی شده که سایتمو بستید؟ دیدم تا دو روز اصلا تیکتمو جواب ندادن.بعدش روز سوم مجبور شدم زنگ بزنم..
زنگ زدم یه خانومه برداشت. گفتم سایتمو بستید!! به چه علت..من چیزیو نقض نکردم!
با کمال ناباوری خانومه گفت منابع سرور بیش از حد مصرف کردید:confused: گفتم باشه. فقط دو دقیقه سی پنل رو باز کن من سایتمو ببرم..گفت من اجازه ندارم!!!!! باید از مدیر اجازه بگیرم. گفتم باش..بگیر زودتر تا منتقل کنم..اصلا مصرف نمیکنم تا منابع سرورتون اذیت بشه:general701:
بعد نیم ساعت دیدم باز نشد.دوباره زنگ زدم گفت الان باز میکنم ..خلاصه سایت رو باز کرد و منم همانند یوز پلنگ ایرانی سریع گرخیدم اومدم وب داده:D (به قول معروف، از گیر گرگ در اومدیم افتادیم گیر شیر:eek:)

ولی هنوز که هنوزه این سوال فکرمو مشغول کرده ............. هاستی که من در تهران هاست داشتم! کلود هاستینگ بود. واسه همه ی موارد هم منابع تعیین کرده بودن. یعنی 2 گیگ رم داشتم که حتی 500مگش بیشتر مصرف نمیشد. هیچ وقت هم سایتم بخاطر منابع داون نشد!!! (ارور 500)

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ماشاالله همه ام رو وب داده ان خخخ
نمی‌دونم چجوریه خود به خود ساسپند میشه دیگه تو سی پنل هم نمیره و بعد از دو ساعت درست میشه.
من بعد از چند ماه برای بار اول که اینطوری شد بکاپ گرفتم فلنگو بستم.
آبرو ریزی شد چند تا از یوزرام فک کردن پول نداشتم هاست تمدید کنم :D

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
باز این خوبه.

من اول از تهران هاست سرویس گرفته بودم واسه سایت تازه تاسیسم.
دو سه روز خوب بود. بعدش دیدم یهو ساسپندم کردن. تیکت دادم چی شده که سایتمو بستید؟ دیدم تا دو روز اصلا تیکتمو جواب ندادن.بعدش روز سوم مجبور شدم زنگ بزنم..
زنگ زدم یه خانومه برداشت. گفتم سایتمو بستید!! به چه علت..من چیزیو نقض نکردم!
با کمال ناباوری خانومه گفت منابع سرور بیش از حد مصرف کردید:confused: گفتم باشه. فقط دو دقیقه سی پنل رو باز کن من سایتمو ببرم..گفت من اجازه ندارم!!!!! باید از مدیر اجازه بگیرم. گفتم باش..بگیر زودتر تا منتقل کنم..اصلا مصرف نمیکنم تا منابع سرورتون اذیت بشه:general701:
بعد نیم ساعت دیدم باز نشد.دوباره زنگ زدم گفت الان باز میکنم ..خلاصه سایت رو باز کرد و منم همانند یوز پلنگ ایرانی سریع گرخیدم اومدم وب داده:D (به قول معروف، از گیر گرگ در اومدیم افتادیم گیر شیر:eek:)

ولی هنوز که هنوزه این سوال فکرمو مشغول کرده ............. هاستی که من در تهران هاست داشتم! کلود هاستینگ بود. واسه همه ی موارد هم منابع تعیین کرده بودن. یعنی 2 گیگ رم داشتم که حتی 500مگش بیشتر مصرف نمیشد. هیچ وقت هم سایتم بخاطر منابع داون نشد!!! (ارور 500)
همون هاست دی ال بمون صداشم در نیار وضعیف همه جا خرابه ادون دامین نمی زاره هاست دی ال ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ماشاالله همه ام رو وب داده ان خخخ
نمی‌دونم چجوریه خود به خود ساسپند میشه دیگه تو سی پنل هم نمیره و بعد از دو ساعت درست میشه.
من بعد از چند ماه برای بار اول که اینطوری شد بکاپ گرفتم فلنگو بستم.
آبرو ریزی شد چند تا از یوزرام فک کردن پول نداشتم هاست تمدید کنم :D
ولا بخدا اونقد اینجا تعریف کردن رفتیم پوکید کلا از کجا هاست گرفتی ؟

بالا