• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
باز این خوبه.

من اول از تهران هاست سرویس گرفته بودم واسه سایت تازه تاسیسم.
دو سه روز خوب بود. بعدش دیدم یهو ساسپندم کردن. تیکت دادم چی شده که سایتمو بستید؟ دیدم تا دو روز اصلا تیکتمو جواب ندادن.بعدش روز سوم مجبور شدم زنگ بزنم..
زنگ زدم یه خانومه برداشت. گفتم سایتمو بستید!! به چه علت..من چیزیو نقض نکردم!
با کمال ناباوری خانومه گفت منابع سرور بیش از حد مصرف کردید:confused: گفتم باشه. فقط دو دقیقه سی پنل رو باز کن من سایتمو ببرم..گفت من اجازه ندارم!!!!! باید از مدیر اجازه بگیرم. گفتم باش..بگیر زودتر تا منتقل کنم..اصلا مصرف نمیکنم تا منابع سرورتون اذیت بشه:general701:
بعد نیم ساعت دیدم باز نشد.دوباره زنگ زدم گفت الان باز میکنم ..خلاصه سایت رو باز کرد و منم همانند یوز پلنگ ایرانی سریع گرخیدم اومدم وب داده:D (به قول معروف، از گیر گرگ در اومدیم افتادیم گیر شیر:eek:)

ولی هنوز که هنوزه این سوال فکرمو مشغول کرده ............. هاستی که من در تهران هاست داشتم! کلود هاستینگ بود. واسه همه ی موارد هم منابع تعیین کرده بودن. یعنی 2 گیگ رم داشتم که حتی 500مگش بیشتر مصرف نمیشد. هیچ وقت هم سایتم بخاطر منابع داون نشد!!! (ارور 500)
کلود کجا بود بابا حرف مفت میزنن.پارس پک هم که انقد ادعا داره کلود نیس فقط از کلود لینوکس استفاده میکنند که منابع توش کپسوله شده و اختصاصیه وگرنه اینکه بگی ابریه و اطلاعات همزمان رو چند تا سرور نگهداری میشه نه اینطور نیست.بکاپ هم به زور میگیرن

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
@saeid700 @club4fun
اون روزی که من سایت جی رویدمو منتقل کردم وب داده و مسئول فنیش نتونست یه بک آپ ساده رو روی سرور ریستور کنه. به عمق فاجعه پی بردم.

ولی هاستش واسه تست خوب بود..من سایت زیاد تست کردم روش..محدودیت نداره مثل بقیه جاها

روی میهن وب هاست میخواستم یه ips نصب کنم واسه یکی از نازنینان، هر مرحله میرفتم جلو یه ارور میداد:D هی باید تیکت میدادم تا محدودیت بردارن:confused:
اولش که دیگه در این حد نبودن قشنگ اوکی کردن همه چی رو الان 1 ماهی میشه این مشکلات به وجود اومده البته این اولین باره برای من ساسپند کردش تا حالا مشکل نداشتم باهشون در این حد ولی تو زمینه هاستینگ 2 ساعت ساسپند شدن خیلی شرایط رو وخیم میکنه ...

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اونجام میگن تند تند میگن ارتقا بده .
من منابع زیاد گرفتم،۱۵ گیگ فضا ۶ گیگ رم و ۴ هسته CPU
سایتم رو ips4 اینم با اکثر هاستینگ ها مشکل داره هر هاستینگی نمیتونم برم.
هاست دی ال هم خیلی گرون میوفته این منابع رو بخوام ازش بخرم.میره تو ماهی ۴۰۰-۵۰۰

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
همه دوستان توجه کنید که سریعا وب داده رو تخلیه کنید . و هرگز سایتتونو نیارین روش امروز بی دلیل 2 ساعت سایت و ساسپند کردن پشتیبانی ام کلا نه تلفنی نه تیکت جواب هیچ کس رو نمیدن . کیفیتشون بشدت پایین اومده . الان کی جواب گویه خسارت منه ؟ قبلا اینم خود به خود اس اس ال فعال کرده بود دو روز کشید جواب تیکت بدن
والا سرور مجازی و هاست بک آپ ما روش هست باید یه فکر کنم تا کلا نابود نشده:general112:

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
میخواستم سر تعریفای شما برم وب داده خوب شد نرفتم :D

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
من
اونجام میگن تند تند میگن ارتقا بده .
الان چند وقته هر چند وقت یک بار سی پی یو میچسبه به 100 و سایت بزور لود میشه یک هسته اضافه میکنم خوب میشه از دوباره دو سه هفته بعد اینجور میشه.از 4 هسته رسیدم به 9 هسته:general404:

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
میخواستم سر تعریفای شما برم وب داده خوب شد نرفتم :D
خدا رو شاکرم که سایتمو انتقال ندادم وب داده با این تعریف هایی که اینا می کردن گفتم خداوکیل حتما داره با هاست دی ال رقابت می کنه

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
من

الان چند وقته هر چند وقت یک بار سی پی یو میچسبه به 100 و سایت بزور لود میشه یک هسته اضافه میکنم خوب میشه از دوباره دو سه هفته بعد اینجور میشه.از 4 هسته رسیدم به 9 هسته:general404:
9 هسته خیلیه !!! مشکل از سایتته بگرد ریشه رو پیدا کن حل کن هسته اضافه کردن صورت مسئله پاک کردنه.
وردپرس داری ؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
قالب واقعا خیلی بد شده. حالا قالبو درست نمیکنین اون امتیاز و تعداد تشکر و پست زیر اواتارو بر گردونید .
@ehsan

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
کلود کجا بود بابا حرف مفت میزنن.پارس پک هم که انقد ادعا داره کلود نیس فقط از کلود لینوکس استفاده میکنند که منابع توش کپسوله شده و اختصاصیه وگرنه اینکه بگی ابریه و اطلاعات همزمان رو چند تا سرور نگهداری میشه نه اینطور نیست.بکاپ هم به زور میگیرن
منظورم همون کلود لینوکسه..یعنی توی هاست بهم منابع اختصاصی داده بود. منم منابع اختصاص داده شده به خودمو هم مصرف نکرده بودم. خلاصه اینکه تهران هاست نروید. پشتیبانش که اصلا به شخمش یا به عبارت دیگر به شخمک هاش هم نیست. اگه زنگ نمیزدم تا آخر عمر ساسپند بود.

من از پارس پک گرفتم.
من یه هاست دانلود گرفتم..توش 50 مگابایت اطلاعات آپلود کردم..سر 5 روز پهنای باندم تموم شد :)))) 10 گیگ ترافیک
احتمالا جن ها دانلود کرده بودن.

cdn گرفتم ازشون، خود سی پنلم روزی 20 گیگ پهنای باند مصرف میکرد.. اما سی دی ان اینا روزی 100 گیگ:D:general505:

9 هسته خیلیه !!! مشکل از سایتته بگرد ریشه رو پیدا کن حل کن هسته اضافه کردن صورت مسئله پاک کردنه.
وردپرس داری ؟

سایت مشکل نداره. پارس پک داره کم فروشی میکنه

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
وردپرس داری ؟
هیچ موردی نداره بررسی ها انجام شده من قبلش روی هاست زپرتی اشتراکی تک هسته بودم هیچ مشکلی بوجود نیومد اومدم پارس پک از 4 شروع کردم رفتم بالا:general404::general404:الانم ن افزونه نه چیزی اضافه میشه حتی بازدید و ترافیک همونه سی پی یو میچسبونه 100 بعد خودش درست میشه بعد یک ساعت.

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ولی در مجموع هاست های پارس پک استاندارد نیست.
الان تو گوگل آنالیز اون قسمت نمودار ها که مرتبط با هاست و سروره،مشکلات زیادی رو نشون میده.
مثلاً رو هاست های قبلی از memcache استفاده میکردم خیلی عالی بود،هم سرعت لود هم مصرف منابع هم ترافیک،اما پارس پک نداره این کش رو.نه فقط این رو حتی بقیه متد های کش رو هم نداره.یه سرویس مبتدی با یه پنل نا کار آمد مثل دایرکت رو دارن ارائه میدن.
خستگی انتقال قبلی از تنم در بره منتقل میکنم به یه شرکته دیگه.
یعنی در اصل باید برم رو سرور مجازی اما مشکلم اینه که فعالیت اصلی من برنامه نویسی دات نته.با سرور های ویندوز خوب کنار میام در حدی که بتونم نیاز های خودمو حل کنم.
ولی سرور های لینوکس رو نه.

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
ولی در مجموع هاست های پارس پک استاندارد نیست.
الان تو گوگل آنالیز اون قسمت نمودار ها که مرتبط با هاست و سروره،مشکلات زیادی رو نشون میده.
مثلاً رو هاست های قبلی از memcache استفاده میکردم خیلی عالی بود،هم سرعت لود هم مصرف منابع هم ترافیک،اما پارس پک نداره این کش رو.نه فقط این رو حتی بقیه متد های کش رو هم نداره.یه سرویس مبتدی با یه پنل نا کار آمد مثل دایرکت رو دارن ارائه میدن.
خستگی انتقال قبلی از تنم در بره منتقل میکنم به یه شرکته دیگه.
یعنی در اصل باید برم رو سرور مجازی اما مشکلم اینه که فعالیت اصلی من برنامه نویسی دات نته.با سرور های ویندوز خوب کنار میام در حدی که بتونم نیاز های خودمو حل کنم.
ولی سرور های لینوکس رو نه.
الان سایتتون رو کدوم هاستینگ هست؟

جای معتبر و خوب و قابل اطمینان نیست بریم.یدونه هاست دی ال هست هر وقت مری میگه اول ماه مجدد تماس بگیر

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
الان سایتتون رو کدوم هاستینگ هست؟

جای معتبر و خوب و قابل اطمینان نیست بریم.یدونه هاست دی ال هست هر وقت مری میگه اول ماه مجدد تماس بگیر
الان پارس پک.
آلما هاست هم خیلی عالی بود ! هرچی فکر میکنم یادم نمیاد چرا از اونجا منتقل کردم.فک کنم بخاطر دیر جواب دادن پشتیبانی بود ولی تا جایی که یادمه هیچ مشکلی نداشت.
هاست معمولی داره از ماهی ۱۶ تومن تا ۷۰ تومن.
هاست اختصاصی از ماهی ۱۸۵ تومن به بالا که من اگر بخوام بگیرم باید از این پلان بگیرم معمولی ها بکارم نمیاد

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوستان دقت کنید
از اینجور موارد توی هاست زیاد پیش میاد
بالاخره کامپیوتره و هزار تا قطعه الکترونیکی و هزار تا برنامه نرم افزاری
ولی خب چیزی که هست همیشه یه پشتیبانی خوب میتونه اینجور موارد رو برای کاربر نامحسوس کنه
من خودم توی این مدت چند تا تیکت زدم و تقریبا 10 ساعته جواب دادن. البته مشکلی توی هاست نبود و تیکت ها بیشتر سوالی بود
اما چیزی که هست اینه که وب داده الان داره منابع و هاست با کیفیتی رو با قیمت بسیار مناسبی نسبت به بقیه ارائه میکنه
الان با مبالغ بعید میدونم بتونیم جای معتبری رو پیدا کنیم. مخصوصا اینکه هاستینگ به تموم فایل های وب مستر دسترسی داره و اگه نا امن باشه دیگه هیچی
به همین دلیل به نظر با اینکه پشتیبانیشون نسبت به قبل ضعیفتر شده ولی هنوز هم خدماتی که ارائه میکنه نسبت به بقیه خیلی بهتره
شاید اگه همه کاربرا تیکت بدن که پشتیبانی رو قویتر کنید اونها هم قبول کنن. چون یادمه اون اوایل هم چند باری بهشون گفتم این موضوع رو و بعدش خیلی زود جواب میدادن
اینم نباید یادمون بره که این مسائل برای همه پیش میاد. اگه یادتون باشه همون هاست دی ال هم یه روزی زد نصف سایت های معروف ایران مثه وطن دانلود و اینا رو به ...ک داد
یا حتی با اینکه خیلی تو زمینه امنیت سرورشون ادعا میکردن و مانور میدادن یه روز چند تا هکر کل فایل ها و دیتابیس انجمن وی بی ایران رو هک کردن و روی نت منتشر کردن
خلاصه که هرکاری میخواید کنید قبلش خوب فکر کنید و با تعصب تصمیم نگیرید

بالا