• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
دوستان دقت کنید
از اینجور موارد توی هاست زیاد پیش میاد
بالاخره کامپیوتره و هزار تا قطعه الکترونیکی و هزار تا برنامه نرم افزاری
ولی خب چیزی که هست همیشه یه پشتیبانی خوب میتونه اینجور موارد رو برای کاربر نامحسوس کنه
من خودم توی این مدت چند تا تیکت زدم و تقریبا 10 ساعته جواب دادن. البته مشکلی توی هاست نبود و تیکت ها بیشتر سوالی بود
اما چیزی که هست اینه که وب داده الان داره منابع و هاست با کیفیتی رو با قیمت بسیار مناسبی نسبت به بقیه ارائه میکنه
الان با مبالغ بعید میدونم بتونیم جای معتبری رو پیدا کنیم. مخصوصا اینکه هاستینگ به تموم فایل های وب مستر دسترسی داره و اگه نا امن باشه دیگه هیچی
به همین دلیل به نظر با اینکه پشتیبانیشون نسبت به قبل ضعیفتر شده ولی هنوز هم خدماتی که ارائه میکنه نسبت به بقیه خیلی بهتره
شاید اگه همه کاربرا تیکت بدن که پشتیبانی رو قویتر کنید اونها هم قبول کنن. چون یادمه اون اوایل هم چند باری بهشون گفتم این موضوع رو و بعدش خیلی زود جواب میدادن
اینم نباید یادمون بره که این مسائل برای همه پیش میاد. اگه یادتون باشه همون هاست دی ال هم یه روزی زد نصف سایت های معروف ایران مثه وطن دانلود و اینا رو به ...ک داد
یا حتی با اینکه خیلی تو زمینه امنیت سرورشون ادعا میکردن و مانور میدادن یه روز چند تا هکر کل فایل ها و دیتابیس انجمن وی بی ایران رو هک کردن و روی نت منتشر کردن
خلاصه که هرکاری میخواید کنید قبلش خوب فکر کنید و با تعصب تصمیم نگیرید
درسته ولی مشکل وب داده لاینحل نیست ! خود آقای ایزدی بیاد ریشه یابی کنه ببینه چرا چند روز یه بار خود به خود تمام هاست ها ساسپند میشه دسترسی به سی پنل قطع میشه،اینو حل کنه دیگه کسی کاری به پشتیبانی نداره که.حالا کاری به اونایی که مشکلات نرم افزاری سایتشونم با پشتیبانی مطرح میکنن نداریم.
باز اگر مشکلات زیاد باشه اما تیکت هارو زود جواب بدن و حل کنن خیلی بهتره.
من از وبهاستینگ تاک میشناسم آقای ایزدی رو،تو حوزه سرور مجازی و سرور اختصاصی حرف اولو میزنه،ولی تو هاست که نیاز به پشتیبانی هست نه.چون مطمئنم پرسنل نداره و خودش تنهاست

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
نت افراز هم مناسبه
اونم فایده نداره.حجمش خوبه ۸۰ گیگ ولی محدودیت دیتابیس داره دو گیگ !!
پلان های استاندارد ندارن خب کسی که ۸۰ گیگ دیتا داره مسلما حجم دیتابیسش بیشتر از دو گیگه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
پلان های استاندارد ندارن خب کسی که ۸۰ گیگ دیتا داره مسلما حجم دیتابیسش بیشتر از دو گیگه
قطعا نت افراز معتبره . چند بارم تیکت دادم گفتم 15 گیگ به چه درد میخوره اخه اونو کمش کنید منابع رو ارتقا بدید . ولی سیاست کاری اونام این شکلیه .

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان دقت کنید
از اینجور موارد توی هاست زیاد پیش میاد
بالاخره کامپیوتره و هزار تا قطعه الکترونیکی و هزار تا برنامه نرم افزاری
ولی خب چیزی که هست همیشه یه پشتیبانی خوب میتونه اینجور موارد رو برای کاربر نامحسوس کنه
من خودم توی این مدت چند تا تیکت زدم و تقریبا 10 ساعته جواب دادن. البته مشکلی توی هاست نبود و تیکت ها بیشتر سوالی بود
اما چیزی که هست اینه که وب داده الان داره منابع و هاست با کیفیتی رو با قیمت بسیار مناسبی نسبت به بقیه ارائه میکنه
الان با مبالغ بعید میدونم بتونیم جای معتبری رو پیدا کنیم. مخصوصا اینکه هاستینگ به تموم فایل های وب مستر دسترسی داره و اگه نا امن باشه دیگه هیچی
به همین دلیل به نظر با اینکه پشتیبانیشون نسبت به قبل ضعیفتر شده ولی هنوز هم خدماتی که ارائه میکنه نسبت به بقیه خیلی بهتره
شاید اگه همه کاربرا تیکت بدن که پشتیبانی رو قویتر کنید اونها هم قبول کنن. چون یادمه اون اوایل هم چند باری بهشون گفتم این موضوع رو و بعدش خیلی زود جواب میدادن
اینم نباید یادمون بره که این مسائل برای همه پیش میاد. اگه یادتون باشه همون هاست دی ال هم یه روزی زد نصف سایت های معروف ایران مثه وطن دانلود و اینا رو به ...ک داد
یا حتی با اینکه خیلی تو زمینه امنیت سرورشون ادعا میکردن و مانور میدادن یه روز چند تا هکر کل فایل ها و دیتابیس انجمن وی بی ایران رو هک کردن و روی نت منتشر کردن
خلاصه که هرکاری میخواید کنید قبلش خوب فکر کنید و با تعصب تصمیم نگیرید
یه مورده دیگم اینکه پشتیبانی ادمو اذیت میکنه مثلا یه مشکلی پیش اومد تا بیان جواب بدن سایتت 7 ساعت میبینی دان مونده .هاست دی ای که میگی هر مشکلیم پیش بیاد تیک و درجا جواب میدن .

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
اگه ببینم دارم افت میکنم میرم همون هاست دی ال.پلان ۲۰ گیگ فضاش ماهی ۱۳۰ تومنه.
یا آگهی میذارم رو سایت یا سیگارمو عوض میکنم بجا وینستون ،مگنا میکشم :D والا...

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
ولی در مجموع هاست های پارس پک استاندارد نیست.
الان تو گوگل آنالیز اون قسمت نمودار ها که مرتبط با هاست و سروره،مشکلات زیادی رو نشون میده.
مثلاً رو هاست های قبلی از memcache استفاده میکردم خیلی عالی بود،هم سرعت لود هم مصرف منابع هم ترافیک،اما پارس پک نداره این کش رو.نه فقط این رو حتی بقیه متد های کش رو هم نداره.یه سرویس مبتدی با یه پنل نا کار آمد مثل دایرکت رو دارن ارائه میدن.
خستگی انتقال قبلی از تنم در بره منتقل میکنم به یه شرکته دیگه.
یعنی در اصل باید برم رو سرور مجازی اما مشکلم اینه که فعالیت اصلی من برنامه نویسی دات نته.با سرور های ویندوز خوب کنار میام در حدی که بتونم نیاز های خودمو حل کنم.
ولی سرور های لینوکس رو نه.
من چند ساله با پارس پک کار میکنم و به جرئت میتونم بگم بعد از هاست دی ال، بهترین هاستینگ هست (با هاست دی ال هم همزمان دارم کار میکنم و این جمله واقعا شعاری نیست!)
پارس پک یه کم و کاستی هایی داره. مثلا:
- استفاده کردن از دایرکت ادمین بجای سی پنل
- ارائه نکردن هاست ssd nvme
- استفاده از mysql بجای mariadb
- ارائه نکردن پی اچ پی با ورژن بالاتر از 5.6 (نسخه 7 و 7.1 رو هیچکدوم از سرور هاشون اصلا نداره)

پارس پک درسته که یمقدار گرون میده، ولی واقعا ارزش داره.
از نظر حرفه ای بودن و کانفیگ صحیح، هر دو هاستینگ حرف ندارند. مخصوصا هاست دی ال
ضمنا در خصوص اون memcache که گفتی، من روی همه سرویس هام گرفتم ازشون. فقط کافیه تیکت بزنید. (چند بار رایگان فعال کردن و یدفعه هم 15ت برای فعال سازی گرفتن )
سرور مجازی یا اختصاصی، دردسر زیاد داره.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من چند ساله با پارس پک کار میکنم و به جرئت میتونم بگم بعد از هاست دی ال، بهترین هاستینگ هست (با هاست دی ال هم همزمان دارم کار میکنم و این جمله واقعا شعاری نیست!)
- ارائه نکردن پی اچ پی با ورژن بالاتر از 5.6 (نسخه 7 و 7.1 رو هیچکدوم از سرور هاشون اصلا نداره)

ضمنا در خصوص اون memcache که گفتی، من روی همه سرویس هام گرفتم ازشون. فقط کافیه تیکت بزنید. (چند بار رایگان فعال کردن و یدفعه هم 15ت برای فعال سازی گرفتن )
الان دوستمون میگه 9 هسته گرفتم بازم مصرفم رو صده فکرشو بکن مشخصه اینا تخمینیه و در واقع نمیدونی چی داری میگیری مثل بقه هاستینگا . هر کی ام میگه هی میگن ارتقا بده اینطوره واقعا؟

paris2020

Registered User
لایک‌ها
2,233
دوستان توی هاست دی ال خبری از ساسپند هست؟؟؟

تجربه ای که رو هاست ایرانشون داشتم : منابع زیاد مصرف بشه ساسپند میکنن ؛ برخورد یکی از پشتیباناشون مناسب نیست جوری که برای سوال جواب دادن مشتری گویا طلب داره از آدم ؛ بعضی وقتها هم دچار مشکل میشن کل سایتا میخوابه..همین چند وقت پیش این اتفاق افتاده بود فکرکنم واسه زیرساخت..

بله ولی برای سایت من مناسب بود.. (حالا شاید تیکت بزنین درخواست بدین انجام بدن)

درکل هرکدومشون مزایا و معایبی دارن ؛ اینهمه مدت تو وب فارسی..یه شرکتی هنوز نیومده هم قیمت مناسب باشه و پشتیبانی و کیفیت و..

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
سرور مجازی از وب داده و
هایبرید سرور پارس پک دارم
خدایا شکر خوبه.
ولی سرور مجازی و هایبرید سرور دردسر کانفیگ داره که نیازه کمی سر در بیارید...

البته یه مدت سرور مجازی از parsdev داشتم خیلی بد بود.. اون ورا نرید...

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
ولی در مجموع هاست های پارس پک استاندارد نیست.
الان تو گوگل آنالیز اون قسمت نمودار ها که مرتبط با هاست و سروره،مشکلات زیادی رو نشون میده.
مثلاً رو هاست های قبلی از memcache استفاده میکردم خیلی عالی بود،هم سرعت لود هم مصرف منابع هم ترافیک،اما پارس پک نداره این کش رو.نه فقط این رو حتی بقیه متد های کش رو هم نداره.یه سرویس مبتدی با یه پنل نا کار آمد مثل دایرکت رو دارن ارائه میدن.
خستگی انتقال قبلی از تنم در بره منتقل میکنم به یه شرکته دیگه.
یعنی در اصل باید برم رو سرور مجازی اما مشکلم اینه که فعالیت اصلی من برنامه نویسی دات نته.با سرور های ویندوز خوب کنار میام در حدی که بتونم نیاز های خودمو حل کنم.
ولی سرور های لینوکس رو نه.

جناب برنامه نویس ،
شمایی که میگی برنامه نویسی از شما بعیده
اگر این حرف رو یه کاربر مبتدی میزد ایرادی نداشت

هاست استاندارد ؟
اتفاقا چون استاندارده این طوری هستش
شما باید اول مورد استفاده خودتو ببینی و بسنجی که چیو داری خرید میکنی
انواع و اقسام شرایط مختلف در استفاده دخیل هستند
یکی سایتش با 1 میلیون بازدید کننده حتی 10 درصد هم استفاده نداره ولی یکی با 100 نفد هم بشتر مصرف داره
مشکل ما کاربرای ایرانی اینه که انمتظار داریم یه هاست اشتراکی بگیریم و اندازه 10 تا سرور اختصاصی ازش کار بگشیم :|

از کی تا حالا هاست استاندارد مم کش ارائه میده ؟
از کی تا حالا دایرکت ادمین شده پنل ناکارآمد ؟

اصن یه چیزایی آدم میشنوه که نمیتونه چیزی نگه :|

الان دوستمون میگه 9 هسته گرفتم بازم مصرفم رو صده فکرشو بکن مشخصه اینا تخمینیه و در واقع نمیدونی چی داری میگیری مثل بقه هاستینگا . هر کی ام میگه هی میگن ارتقا بده اینطوره واقعا؟

شما بگو 999 هسته مگه به هسته هستش ؟
بیار من با 2 خط ( فقد 2 خط ) کد سرورو بسوزونم !
شما فرض کن سرور مثل یهع خونه میمونه که فقد پی ریزی شده و دیوارا کشیده شده
میشه توش زندگی کرد ؟
سرور بدون کانفیگ هم مثل همین میمونه شما هزارتا هسته هم داشته باش با رم 100 گیگ بازم با یه خط کد میترکه !

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
به قسمت Inodes داخل دایرکت ادمین نت افراز هم توجه کنید.
این گزینه برای شما محدودیت تعداد فایل تعیین میکنه.
یکی از بچه ها 31 گیگ حجم سایتش بود...اما Inodes رو پر کرده بود تو نت افراز.
واسه همین اون 80 گیگ در اکثر مواقع حقه بازاریابیه. چون خیلی ها با اون محدودیت فایل نمیتونن پرش کنن.
نت افراز هیچ جا هم قید نکرده

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
خب اونکه بحثش جداست. حتما مصرف شون زیاده. چون الکی الکی، ارور کمبود منابع نمیده
بعضی اوقات پیش میاد که لحظه ای(در حد یک ثانیه)، مصرف سی پی یو سایت بالا بره
در این صورت، یه ارور در پنل ثبت میشه و میگه که مصرف فلان چیز بالاست و تا 24 ساعت اگر دوباره مصرف بالا نره، ارور پاک میشه
از طرفی وقتی مصرف بالا میزنه، چیزی رو محدود نمیکنن و اندازه منابعی که دارید میتونید استفاده کنید
البته شما مختار در ارتقا هستی و هیچوقت و هیچکس شمارو مجبور به ارتقا نمیکنه. همچنین پارس پک هیچوقت ساسپند نمیکنه. (من مصرفم بالاست و تالا یکبار هم پیش نیومده)
الان بالای 1 ساله ک من ارور مصرف cpu دارم، ولی ارتقاء ندادم. چون لحظه ای بالا میره و یکسره نیست. روزی 2 یا 3 دقیقه نهایتا.

به قسمت Inodes داخل دایرکت ادمین نت افراز هم توجه کنید.
این گزینه برای شما محدودیت تعداد فایل تعیین میکنه.
یکی از بچه ها 31 گیگ حجم سایتش بود...اما Inodes رو پر کرده بود تو نت افراز.
واسه همین اون 80 گیگ در اکثر مواقع حقه بازاریابیه. چون خیلی ها با اون محدودیت فایل نمیتونن پرش کنن.
نت افراز هیچ جا هم قید نکرده
آره دقیقا
منم همچین مشکلی باهاشون داشتم
از سیستم کش وردپرس استفاده میکردم و فایل های زیادی میساخت. هنوز 5 گیگ از فضا پر نشده، قسمت Inodes پر میشد
هر چقدر هم تیکت زدم و گفتم، یدونه هم زیاد نکردند
از طرفی نت افراز، خیلی محدود میکنه
شما حساب کن php curl رو محدود کرده و امکان استفاده ازش نیست! :general210: (یه تابع خیلی حیاتی که در 99% اسکریپت ها، مورد استفاده قرار میگیره)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
جناب برنامه نویس ،

هاست استاندارد ؟
یکی سایتش با 1 میلیون بازدید کننده حتی 10 درصد هم استفاده نداره ولی یکی با 100 نفد هم بشتر مصرف داره
مشکل ما کاربرای ایرانی اینه که انمتظار داریم یه هاست اشتراکی بگیریم و اندازه 10 تا سرور اختصاصی ازش کار بگشیم :|

میشه توش زندگی کرد ؟
سرور بدون کانفیگ هم مثل همین میمونه شما هزارتا هسته هم داشته باش با رم 100 گیگ بازم با یه خط کد میترکه !
وقتی بحث یه چیز ثابته این حرفت بی معنیه . طرف با همون وردپرسو دقیقا همون ساختار و کد جاهای دیگه بوده ولی تو پارس پک به مشکل خورده . اونم درمورد ارتقا میگفت و من پرسیدم راسته یا نه . منظور شما بهینه بودنه که صد البته مهمه ولی وقتی یه چیز ثابت دو جا یه رفتار غیر مشابه نشون بدن شما میگی از هاست نیست و از کده؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
جناب برنامه نویس ،

هاست استاندارد ؟

میشه توش زندگی کرد ؟
شما این منابع که میگه رو تست کن ببین 10 درصدشم بهت میده یا نه . کاری به چیزای که دوستان میگن ندارم . پس جای بحث نمی مونه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

پستای قبلی بدی های وب داده رو گفتم . ولی بهت قول میدم هیچ هاستینگی تو ایران منابع وب داده رو از لحاظ فراوانی و قیمت در اختیارت نمیزاره .

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
اينجا کسي همکار افتخاري فيلترينگ هست؟ حقوق هم ميدن؟
بجاي شعار "ريپورتر حيا کن پي تي را رها کن" راهنمايي کنيد اگر حقوق ميدن ما هم بريم

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اينجا کسي همکار افتخاري فيلترينگ هست؟ حقوق هم ميدن؟
بجاي شعار "ريپورتر حيا کن پي تي را رها کن" راهنمايي کنيد اگر حقوق ميدن ما هم بريم
@learndl ایشون همکار افتخاریه. نصف سایت های ایرانو همین گزارش میده.

وقتی بحث یه چیز ثابته این حرفت بی معنیه . طرف با همون وردپرسو دقیقا همون ساختار و کد جاهای دیگه بوده ولی تو پارس پک به مشکل خورده . اونم درمورد ارتقا میگفت و من پرسیدم راسته یا نه . منظور شما بهینه بودنه که صد البته مهمه ولی وقتی یه چیز ثابت دو جا یه رفتار غیر مشابه نشون بدن شما میگی از هاست نیست و از کده؟
این کسرا همیشه دوست داره خلاف جهت آب شنا کنه:D:D الان شما بگو ارزون کده فروشگاه بدیه..میاد میگه نه خیلی هم عالیه من خرید داشتم ازش:general704::general704:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
یه مدل فيدخوان ميخوام که به منبع لينک نده. هست يه همچين چيزي؟ يا ميشه لينک منبع را در تنظيمات افزونه فيد وردپرس برداشت؟ چه جوري؟

بالا