hdsd
Registered User
http://jee.ir/DTjqx
خرید تبلیغات سایت شما با قیمت خوب و پیش پرداخت
ورودی شهر هاhttp://jee.ir/DTjqx
درسته که memcache قابلیت خیلی خاصی نیست، ولی توی هیچ سرور یا کنترل پنل برای هاست اشتراکی، دیفالت فعال نیست!من با منابع مشکلی ندارم همیشه ام منابع دو برابر بیشتر از نیازم گرفتم
memcache هم قابلیت فوق بشری و دست نیافتنی ای نیست که حتما هاست های خاصی ارائه بدنش.سی پنل و دایرکت بصورت دیفالت دارنش ولی پارس پک غیر فعال کرده
دایرکت ادمین هم تو بگو چیش کار آمده تا من بگم کجاهاش نا کار آمده.
تا چند عدد رو میشه داخل الکسا دید:يه ليست ميخوام از پر بازديد ترين وبلاگ هاي رزبلاگ, از کجا پيدا ميشه؟!
فردا پیام بده تا بهت بدم لیستشو:general704:يه ليست ميخوام از پر بازديد ترين وبلاگ هاي رزبلاگ, از کجا پيدا ميشه؟!
خوش بحال کاربراش:general607::general107::general509::general509:
مشاهده پیوست 1031193
باز این خوبه، یه کانال بود به خواهر مادر خودش فحش میداد که اگر نبود بیا فلان کن و ... .:general607::general107::general509::general509:
مشاهده پیوست 1031193
amir7310[/USER]
دوستان کسی هست از طریق اینستاگرام بتونه برای پیجمون تبلیغات کنه؟
یعنی به اینستاگرام سفارش تبلیغات بده
فکر کنم برای پیج شخضی امکان تبلیغات وجود نداشته باشه و فقط برای ضفحات بیزینسی امکانش مهیا باشهخود اینستاگرام این قابلیتو داره
با پیمنت24 و اینجور سایت ها میتونین پرداخت کنید
درستهفکر کنم برای پیج شخضی امکان تبلیغات وجود نداشته باشه و فقط برای ضفحات بیزینسی امکانش مهیا باشه
شماره ممد لمنت رو خواست من دارم دی:general607::general107::general509::general509:
مشاهده پیوست 1031193
شماره audrey رو نداری بدی ؟ بتونی شمارشو بهم بدی قول میدم تو یه هفته سایتتو بیارم زیر 100 ایرانشماره ممد لمنت رو خواست من دارم دی
محتویات صفحه مهمه برای فیلتر شدنزنده شدن مرده - لخت شدن در خیابان + 18- و هزار و یک جفنگ دیگه تو سایت هایی مثل ایران ناز و کانال های تلگرام - کانال رو نمیتونن فیلتر کنن ولی این سایت ها چندین بار گزارش شده فیلتر نکردن
صفحه شخصی نمیتونی باید وریفای شده باشی
نه مهم نیست - آموزش پورن گذاشتن فیلتر نشدن - الان اینجا شما بنویس دانلود فیلتر*** هیچ وقت اخطار هم نمیگیره!محتویات صفحه مهمه برای فیلتر شدن
کیه این طرف؟ مدیری منظورته؟!audrey
وریفای ممکنه برامون؟شماره audrey رو نداری بدی ؟ بتونی شمارشو بهم بدی قول میدم تو یه هفته سایتتو بیارم زیر 100 ایران
محتویات صفحه مهمه برای فیلتر شدن
صفحه شخصی نمیتونی باید وریفای شده باشی
ورفای بصورت یه تیک ساده ممکنهوریفای ممکنه برامون؟
یعنی کسی هست بتونه وریفای کنه و بعدش تبلیغات؟
تیک آبی به این راحتیا نیست که :general710:وریفای ممکنه برامون؟
اونو تو میبینی فیلترینگ نمیبینهنه مهم نیست - آموزش پورن گذاشتن فیلتر نشدن - الان اینجا شما بنویس دانلود فیلتر*** هیچ وقت اخطار هم نمیگیره!
کیه این طرف؟ مدیری منظورته؟!
ورفای فقد واس برند و شرکت و بازیگر و خواننده و این چیزاست یعنی افراد مشهوروریفای ممکنه برامون؟