:android30:عزیز مولتی یوزر نیستم تازه با انجمنتون اشنا شدم و وبسایت هارو چک کردم تا رسیدم اینجا و میخواستم راهنمایی کنید تا پلن الکسارو بخرم.
سایتی هم پیدا نکردم که بتونه راهنمایی کنه
پشنهاد من به شما استفاده از هاست ابری با وب سرور nginx به همراه اپاچی + وارنیش کش هستدر مورد پارس پک درسته سی پی یو میچسبه به 100 درصد ولی تا حالا اخطاری در پنل دریافت نشده که ارتقا بده.من خودم ارتقا میدم چون وقتی 100 درصد میشه ممکنه 3 ساعت هم طول بکشه.با اضافه شدن یک هسته سی پی یو از 100 به 30 درصد و 20 درصد کاهش پیدا میکنه.من قبلا 4 هسته بودم به 100 میرسید الان هم 9 هسته دارم به 100 میرسه.از لحاظ بهینه سازی تا جایی که تونستم پیش رفتم و همه چیز اوکیه.فقط افزونه ایزی وب دیجیتالم 35 درصد منابع رو مصرف میکنه نمیدونم اینو چ کنم.پر مصرف ترینش همینه.غیرفعال هم کنم فروشگاه سایت بهم میخوره
بیشترین چیزی که منو نگه میداره توی پارس پک همین ساسپند نکردن هست و هر چی منابع داری به همون قدر ساپورتت میکنه.
در کل هم معتبره هم خدمات خوبی میده و پشتیبانی عالی و پیگیری داره.
در مورد وب داده که دو تا سرویس دارم ازشون
از لحاظ کیفیت سرور و تعرفه بسیار عالیه
فقط چند وقته که پشتیبانی خراب شده و پیگیری نمیکنن و اگر مشکلی پیش بیاد باید صبر کنید.
امیدواریم این مورد رو هر چ سریعتر حل کنن تا کاربرانشون فرار نکردن .
خیلی جالبه برام نمی دونم فاز شماها چیه،فقط شبا که می خوابید کمتر آب بخورید یه وقتی خدایی نکرده نرید فضا جا بمونید.فاز به فاز میشیدا !!!
خوش باشید
به جز رتبه بقیه چیزاش دیر به دیر آپدیت میشه شایدم هنوز لینک هاتو پیدا نکردهالکسا رتبه را بروز کرده ولی بکلینک را آپدیت نکرده! دلیلش چیه؟
جاوا اسکریپتو تو مرورگر بلاک کندوستان وارد يك سايت ايراني! ميخوام بشم تا وارد ميشم اتوماتيك ميفرسته روي تلگرام! چيكار بايد بكنم كه نره توي تلگرام و توي همون سايت بمونه؟!
مرورگرم فايرفاكسه . ازكجا غير فعالش كنم؟جاوا اسکریپتو تو مرورگر بلاک کن
آقا نگو که دلم خونه, رفتم یه تعداد زیادی کامنت اسپم زدم برای هر مطلب سایتم هم حدود 50 تا برچسپ گذاشتم, رتبم شدید افت کرد@Business plan
من اگه بچه م بخواد این همه سوال ازم بکنه سره هفته میذارمش کنار کوچه
هنوز فرق پنل و پلن رو نمیدونهتوی یه گرو طراحیه درخواست تبدیل قالب مجله ای (چند صفحه ای) دادم، فقط کنجکاو بودم ببینم قیمت ها تو چه رنج قیمتیه
چندتایی خصوصی پیام دادن که با ۱۰۰ تومن میتونن اوکی کنن توی گروه هم یکی زد ۱۰۰ تومن بعدش دعوا شد :general509:
+++ : قالب یه چیزاییش اوکی شده، توجه کردین؟