• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
سلام دوستان

من یه مشکل بزرگ دارم این سایت مطالبم را کپی میکنه

میخوام بدونم نحوه کارش چطوره و از چه طریقی میتونم جلوشو بگیرم

http://www.tooptarinha.com/earnings-from-the-internet/27964.html

ممنون میشم اگر کسی اطلاع داره راهنمایی کنه

یک جهان تشکر
نگران نباش - سایت اسپمر یه مدت کوتاهی عمر میکنه

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
اگه بخوایی یه کوچولو بیشتر خرج کنی..ایرانسل از ای دی اس ال بهتر میشه
الان یک بسته داره

به قیمت 50 هزار تومن-که هر گیگ 2.5 میوفته/ از اون داستان های شبانه هم نداره

بعد خوبیش اینه که 4G خیلی کیفیتش بیشتر از adsl هست..الان adsl آخرین سرعت دانلود که میتونه بده 1.8 هست روی بسته 16 مگ/ چون کیفیت خط های تلفن طوری نیست بتونه همین 16 رو بکشه/من سرعتمو روی 16 میذارن نویز میوفته سرعت میاد پایین تر..مجبورم روی 12 بذارم.

اما همین 4g سرعت 6 مگابایت بر ثانیه رو میده
دانلود حجیم هم داشتی بسته نامحدود میزنی

من تا حالا ندیدم اینترنت ایرانسل قطعی داشته باشه/ولی ای دی اس ال حتی های وب هم بعضی وقت ها قطع میشه/ مثلا میبینی 2 ساعت اختلال تو شبکه اشو پیدا میشه. ما هم که خمار اینترنت مجبوریم بسته ایرانسل بزنیم:general402:

یه بسته دوماهه داره 30 گیگ 60 تومن..هرگیگ میوفته 2
بسته هایی که دانلود شبانه ندارن رو فقط بگیر..اون شبانه هاش 1 قرون ارزش نداره
البته من بسته ی ۱۰۰ گیگ ۱۹۰ تومن میگیرم
ولی مخابرات قبلا یه طرحی داشت ۸ تا ۲ بعدازظهر رایگان
کیفیت عالی ولی خب بعد یه مدت گفتن دیگه این طرح رو هیچوقت ارائه نمیدیم
ولی اینترنت بدون شبانه یا ساعت رایگان به درد نمیخوره

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
رفقا کسی هست فوری ی بنر رو ریدیزاین کنه؟ (با دریافت هزینه) من دسترسی به سیستمم ندارم تا 2/3 روز آینده این آگهی دهنده هم سرویسم کرده :general208:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
سایت تحلیل کننده ارور میده که "صفحه شما بیشتر از یک تگ head دارد، تگ‌های اضافه را حذف کنید" داخل استایل css نگاه میکنم اصلا تگ هدر وجود نداره, بقیه جاها را هم گشتم. الان چکار کنم از کجا پیدا کنم تگ هدر ؟

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
سایت تحلیل کننده ارور میده که "صفحه شما بیشتر از یک تگ head دارد، تگ‌های اضافه را حذف کنید" داخل استایل css نگاه میکنم اصلا تگ هدر وجود نداره, بقیه جاها را هم گشتم. الان چکار کنم از کجا پیدا کنم تگ هدر ؟
داخل کروم صفحه مورد نظر رو باز کن.
بعد ctrl+u بزن بره تو سورس صفحه.
بعد ctrl+f بزن عبارت
PHP:
<h
رو سرچ کن

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
:)))
تو CSS هدر نمیزنن که.
فایلهای html رو بگرد،بالای صفحه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
Header و Head توی html استفاده میشن
این ۲ تا با هم فرق دارن
شما میتونی از چندین Header توی صفحتون (یکم جستجو کنید، باید ها و نباید هایی هم داره) استفاده کنی (مثه Footer) ولی فقط اجازه گذاشتن یک Head داری
داری با w3c ولید میکنی؟ این سایت فقط html رو چک میکنه

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
این چه جور فایل منیجری هست؟ پوشه پابلیکش کجاست؟ آن زیپ میکنم ولی از حالت فشرده چیزی خارج نمیشه!... کسی با همچین پنلی کار کرده؟

U2255250ntitled.png

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
دامین زیر را گذاشتن برای فروش 10 میلیون تومن!!!! بدون بکلینک و... من ارزون کده و ارزانکده را قیمت زدم 100 هزار تومن کسی نخریده حالا امثال اینا چه جوری قیمت بالا میفروشن؟! کسی هم میخره؟
kinglyfashion . ir

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان ssl نصب کردم

الان میخوام کلیه ادرس ها فقط به این مسیر https://site.com باز بشه

چیکار باید بکنم ؟

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
وب داده سرعت جواب دادن تیکتش وحشتناک مزخرف شده الان سایت ساسپند کردن کسی هم نیست جواب بده چرا ؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دامین زیر را گذاشتن برای فروش 10 میلیون تومن!!!! بدون بکلینک و... من ارزون کده و ارزانکده را قیمت زدم 100 هزار تومن کسی نخریده حالا امثال اینا چه جوری قیمت بالا میفروشن؟! کسی هم میخره؟
kinglyfashion . ir

یه سر بزن به سایت دیوار..ببین چجوری 4 تا آدم تازه به نت رسیده که با یه خط ایرانسل و گوشی هواوی اومدن اینترنت.
واسه محصولات کارکرده شون اندازه جنس نو قیمت میدن.

اینم یکی مثل هموناست

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
وب داده سرعت جواب دادن تیکتش وحشتناک مزخرف شده الان سایت ساسپند کردن کسی هم نیست جواب بده چرا ؟
همه دوستان توجه کنید که سریعا وب داده رو تخلیه کنید . و هرگز سایتتونو نیارین روش امروز بی دلیل 2 ساعت سایت و ساسپند کردن پشتیبانی ام کلا نه تلفنی نه تیکت جواب هیچ کس رو نمیدن . کیفیتشون بشدت پایین اومده . الان کی جواب گویه خسارت منه ؟ قبلا اینم خود به خود اس اس ال فعال کرده بود دو روز کشید جواب تیکت بدن

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
همه دوستان توجه کنید که سریعا وب داده رو تخلیه کنید . و هرگز سایتتونو نیارین روش امروز بی دلیل 2 ساعت سایت و ساسپند کردن پشتیبانی ام کلا نه تلفنی نه تیکت جواب هیچ کس رو نمیدن . کیفیتشون بشدت پایین اومده . الان کی جواب گویه خسارت منه ؟ قبلا اینم خود به خود اس اس ال فعال کرده بود دو روز کشید جواب تیکت بدن
دقیقا درست میگی معلوم نیست بنا به چه دلیلی امروز 2 ساعت ساسپند شده سرویس ها کلا کسی هم نیستش خواستم از طریق وبهاستینگ تاک پیگیری کنم اونجا فعاله ادمین وب داده اونجا هم نبودش کلا عجیبه این وضعشون

بالا