Mohsen Khan
Registered User
- نوشتهها
- 2,225
- لایکها
- 299
جالبه 20 میلیون دامنه غیر فعال در دنیا داریم
جالبترش میدونی کجاست ؟جالبه 20 میلیون دامنه غیر فعال در دنیا داریم
حیف شد چون تو جاده ام ولی باران نمیاد ولی باران هست : )))دوستان اهل فن و اهل اسپم (@Business plan )
از کجا میشه پربازدید ترین مطالب یک سایت رو فهمید؟
سایت یا امکانی در گوگل وجود داره؟
سایت پولی هم بود بگید اشکال نداره
@EmpireWorld تو این چیزا رو خیلی خوب میدونی..به منم بگو
@Business plan آیا در دنیای اسپم به این مورد که من نیاز دارم بر خوردید؟
@learndl اگه از جاده و زیر باران برگشتی یه چیزی بگو:general509:
@mg6 خوشحال میشم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید. به منم بگید:general504:
@ali998 یدونه پاپ آپ بذاری صبا گیر نمیده (یا پاپ آپ یا لایت باکس).ولی محض اطمینان بهشون تیکت بده تا چک کنن-اگه راهنمایی کنی ممنون میشم
@و باقی عزیزان
فرقی نداره دامین کجا ثبت شده باشههاستینگ هایی که ssl رایگان میدن, دامین جای دیگه هم ثبت شده باشه میشه یا حتما باید دامین از خودشون بگیریم؟
به خاطر چند هزار تومن پورسانت خودت جای آشغال معرفی نکن
جنی موشینبهترین شبیه ساز اندودروید چیه؟ یه مورد دانلود کردم 400 مگابایت آخرش کار نکرد روی 99%loading باقی میمونه
برای چه استفاده ای می خواید؟بهترین شبیه ساز اندودروید چیه؟ یه مورد دانلود کردم 400 مگابایت آخرش کار نکرد روی 99%loading باقی میمونه
نظرت در مورد میهن وب هاست چیه؟ اونجا برم خوبه؟! خودم چند تا سایت اسپمر روی آذرآفلاین دارم هفته ای یه روزش قطه!!!به خاطر چند هزار تومن پورسانت خودت جای آشغال معرفی نکن
شاید همین کاربر به خاطر تو رفت و سایتشو انتقال داد اونجا و نابود شد
بیا بگو چند تومن بده بهتر از اینه یه عمر زحمت یه نفر به خاطر بندازی
2 تا اپلیکیشن ساده میخوام نصب کنم کاری به بازی ندارم تضمینی کار کنه نباشه که نیم گیگ دانلود کنم اصلا باز هم نشهبرای چه استفاده ای می خواید؟
برای بازی نسخه جدید Bluestacks خوبه
اگر حجم کم بخواید Genymotion کارتون رو راه میندازه2 تا اپلیکیشن ساده میخوام نصب کنم کاری به بازی ندارم تضمینی کار کنه نباشه که نیم گیگ دانلود کنم اصلا باز هم نشه
نظرت در مورد میهن وب هاست چیه؟ اونجا برم خوبه؟! خودم چند تا سایت اسپمر روی آذرآفلاین دارم هفته ای یه روزش قطه!!!
روی نت افزار فقط دامنه دارم - پایین ترین هاستش 15 گیگه من فقط 1 گیگ نیاز دارمچرا نت افراز نمیری ؟ یا مثلا سرویس ایسند پردیس هاستینگ؟
قبلا گفتم کسی توجه نکرد!
???سلام
هاست با منابع اختصاصی خوب کجا پیشنهاد میدید؟