داداش...یا مثلا سرویس ایسند پردیس هاستینگ؟
یعنی مشتری عمده پیدا کردی یا خودت عمده میخوایی بفروشی به میهن استور؟آقا کسی شماره مدیر میهن استور رو داره ؟
اگر دارید لطف کنید ، یه سفارش فوق العاده رسیده...
یا اگر خودشون یا همکاراشون اینجارو می بینن...تیکت رو بخونن و تماس بگیرن باهام..![]()
تعداد دفعاتی که شما در صفحات نتایج جستجو دیده می شوید. (چه کلیک بشوید چه نشوید)دوستان گزینه Impressions در قسمت Search Analytics وبمستر تولز گوگل چیست و چه کاربردی داره؟ یه چیزایی میدونم اما میخوام بدونم همونه یا ن
آره افراد خیلی زیادی به این انجمن و مخصوصا این تاپیک سر میزننیعنی عاشقِ اینم که همه هستند اینجا..حل شد قضیه
ان شا الله که بشه
فايلهايي كه روي اون سرور داشتي از بين رفت؟داداش...
مشکل مصادره شدن هارد های پردیس هاستینگ حل نشد؟
ما که هاست دانلود جدید گرفتیم
تعداد دفعاتی که شما در صفحات نتایج جستجو دیده می شوید. (چه کلیک بشوید چه نشوید)
مثلا شما رتبه 8 در صفحه دو در یک کلمه کلیدی باشید.
اگر کسی این کلمه کلیدی رو سرچ کنه وبه صفحه دوم برود، یک عدد Impressions شما زیاد می شود. (ربطی به کلیک ندارد)
ولی اگر به صفحه دو نرود خوب شما در نتایج دیده نمی شوید و Impressions تغییری نمی کند...
ارهفايلهايي كه روي اون سرور داشتي از بين رفت؟
داداش...
مشکل مصادره شدن هارد های پردیس هاستینگ حل نشد؟
ما که هاست دانلود جدید گرفتیم
خوب مشکلش چیه؟روی نت افزار فقط دامنه دارم - پایین ترین هاستش 15 گیگه من فقط 1 گیگ نیاز دارم
میهن وب هاست کیفیتش خوبه؟؟
من همون اول کار که باهاشون صحبت کردم و میخواستم یه هاست تست ازشون بگیرم فهمیدم که خیلی آماتورناره
هاست دانلود جدید گرفتم..
خیلی از پست ها دانلود داشت اما نمیدونم کدومشون!!
خلاصه اینکه پردیس هاستینگ، از دست رفتن اطلاعات کاربران به شخمشم نبود. و حتی یه عذر خواهی هم نکرد! فقط میگه تقصیر ما نیست
upآگهی ایسام سه ماه بعدش که منقضی میشه بعدا تمامش حذف میشه یا متن آگهی دائم میمومه؟
من همون اول کار که باهاشون صحبت کردم و میخواستم یه هاست تست ازشون بگیرم فهمیدم که خیلی آماتورن
بهش میگم یه هاست تست بده من ببینم چطوریه اگه خوب بود ازتون بخرم. میگه باید کارت ملی و مشخصات دقیقتو بدی
آخه کدوم ابلهی برای هاست تست از آدم کارت ملی میخواد؟ خدایا خودت نجاتمون بده :general208:
نت افراز مشکلی نداره فقط من یه گیک میخوام نه 15 گیگ به بالا، بجز میهن وب هاست دیگه کجا رو پیشنهاد میدید؟ یک لحظه هم قعطی نداشته باشه چون رتبه سایت افت میکنهخوب مشکلش چیه؟
بنظرم نت افراز کیفیت خوب و آپتایم مناسبی داره،هاست ترفندها رو کجاست؟
میهن وب هاست والا من اصلا ازش سرویس نداشتم اما همش بدی ازش شنیدم، اینکه میگن تا یه ذره بازدیدت میره بالا سریع گیر میدن که جابجا کن یا هاستت رو میبندن، یا جدیدا میگن تیکت هارو دیر جواب میدن![]()
پارس پکنت افراز مشکلی نداره فقط من یه گیک میخوام نه 15 گیگ به بالا، بجز میهن وب هاست دیگه کجا رو پیشنهاد میدید؟ یک لحظه هم قعطی نداشته باشه چون رتبه سایت افت میکنه
آخه یه هاستینگ دوزاری برای چی باید اطلاعات ملت رو داشته باشه؟اگر چه چنگیز هاست از این هاست ها بهتره
ولی باید همین کار رو بکنن کل اطلاعات شناسایی معتبر رو باید بگیرن
من همون اول کار که باهاشون صحبت کردم و میخواستم یه هاست تست ازشون بگیرم فهمیدم که خیلی آماتورن
بهش میگم یه هاست تست بده من ببینم چطوریه اگه خوب بود ازتون بخرم. میگه باید کارت ملی و مشخصات دقیقتو بدی
آخه کدوم ابلهی برای هاست تست از آدم کارت ملی میخواد؟ خدایا خودت نجاتمون بده :general208: