وبلاگ دو حرفی +20 تا بکلینک الکسا بدون پیج آتوریتی چند می ارزه؟
خب شما از توابعی که توی ابزارکش آورده استفاده کنیه پلاگین وردپرس هست قدیمیه نه شرت کد داره نه کد php که بشه ازش تو قالب استفاده کرد فقط ویجت داره
چجوری میتونم توی هدر قالب دقیقا جایی که میخوام ازش استفاده کنم ؟
یه پلاگین دیگه هست که شورت کد پلاگینا رو میسازه شرت کد اینو میسازه توی صفحات کارم میکنه ولی وقتی توی قالب با این کد میزارمش کار نمیکنه
<?php echo do_shortcode("[shortcode]"); ?>
چه راهی وجود داره کد های ویجت رو یه جوری توی قالب لود کنم ؟
@l3est @learndl حس کردم شما ها بلدید اگر حس میکنید کسی دیگه میتونه کمک کنه معرفی کنید بی زحمت
دوره حذف کامل دامین طولانیه - من یه مورد خیلی صبر کردم تا آزاد بشه دقیق همون موقع اومد ثبتش کنم دیدم یه شرکت خارجی ثبتش کرده!!یه دامنه خوب داشتم . منقضی شده بود. فرصت اندکی داشت به تمدید .. پول ریختم به حساب هاستینگ تمدید نکرده الان دیدم . قیمتش شده نزدیک 150 یورو ! یعنی نزدیک 600-700 هزار تومن !
الان دیگه دامنه خوب پرید راحت .. تنها و تنها امیدم اینه آیا میشه بزارم دامنه حذف بشه . آیا امکان داره چون دامنه خوبی بوده ولی سایتی روش نبوده و سابقه ای خود دامنه ای به جهت بالا اومدن سایت روش نداره شرکت ثبتش نکنه یا کسی برنداره من سریع دوباره ثبتش کنم ؟
چندتا تابعی که حس کردم ممکن فرابخوندش استفاده کردم اما نشد.خب شما از توابعی که توی ابزارکش آورده استفاده کن
نیازی به شورت کد و اینا هم نیست البته اگه PHP بلد باشی
دوره حذف کامل دامین طولانیه - من یه مورد خیلی صبر کردم تا آزاد بشه دقیق همون موقع اومد ثبتش کنم دیدم یه شرکت خارجی ثبتش کرده!!
سایت هایی هستند که دامین آزاد شده نشون میدن پس چیز پنهانی نیست که فقط شما بدونی و بری ثبتش کنی
کلا دورش را خط بکش دیگه هیچ امیدی به ثبت دوباره نیست
سفید شدن سایت دلایل زیادی ممکنه داشته باشهچندتا تابعی که حس کردم ممکن فرابخوندش استفاده کردم اما نشد.
گفتم شاید باید توابعش تو فایل فانکشن باشه که گذاشتم قالب کلا سفید شد دیگه
کسی تجربه پلاگین نویسی داشته باشه میدونه باید چکار کنه یه سری تغییراتم داریم کسی باشه هزینشو پرداخت میکنیم
یه پلاگین وردپرس هست قدیمیه نه شرت کد داره نه کد php که بشه ازش تو قالب استفاده کرد فقط ویجت داره
چجوری میتونم توی هدر قالب دقیقا جایی که میخوام ازش استفاده کنم ؟
یه پلاگین دیگه هست که شورت کد پلاگینا رو میسازه شرت کد اینو میسازه توی صفحات کارم میکنه ولی وقتی توی قالب با این کد میزارمش کار نمیکنه
<?php echo do_shortcode("[shortcode]"); ?>
چه راهی وجود داره کد های ویجت رو یه جوری توی قالب لود کنم ؟
@l3est @learndl حس کردم شما ها بلدید اگر حس میکنید کسی دیگه میتونه کمک کنه معرفی کنید بی زحمت
نه ایشون یه فرزاد دیگه هستن منم یکی دیگهتو مگه همون فرزاد خودمون نیستی تو انجمن وردپرس پارسی ؟
من همش فک میکردم تو اونی :|
خب شرت کد توی هیدر کار نمیکنه ( نوع دوم هست )
توی هیدرت باید خودت ایجاد کنی
دقیقا متوجه نشدم میخوای کجا استفاده کنی
یعنی میخوای چیزایی که این پلاگین داررو تو هیدر بیاری یا میخوای استایل و این چیزاشو تو هیدر بیاری ؟
اگر استایل و اینا هست که من خودم یه مدت میخواستم مثلا استایل کانتاکت فرم رو فقد تو صفحه تماس لود کنم
اگر منظورت این مدلیه که با یه شرط ساده مثلا اگر فلان صفحه بود میتونی لود کنی
حالا اگه منظورت چیز دیگه هست بگو تا دقیق راهنمایی کنم
اگر پلاگین عمومی هست، اینجا لینکشو به اشتراک بزارید. در این صورت بهتر میشه راهنمایی کردنه ایشون یه فرزاد دیگه هستن منم یکی دیگه
یه پلاگین قدیمیه خودش کد پی اچ پی نداده که تو قالب ازش استفاده کنن
فقط یه ویجت داره
میخوام این ویجت رو بزارم تو یه بخش دیگه از قالب
کداشو نگاه کردم هر اسمی توش بود صداش کردم لود نمیشه
کسی که وقت داشته باشه یه سری تغییرات تو قالب وردپرس بده و کارش درست باشه نمیشناسید یا اگر خودتون وقت دارید بیام دقیق تر بگم چیه چی میخواهیم اعلام هزینه کنید
همون میگم خدا این که خودش مخ وردپرس بود بعد این سوالا چیه میپرسه :دینه ایشون یه فرزاد دیگه هستن منم یکی دیگه
یه پلاگین قدیمیه خودش کد پی اچ پی نداده که تو قالب ازش استفاده کنن
فقط یه ویجت داره
میخوام این ویجت رو بزارم تو یه بخش دیگه از قالب
کداشو نگاه کردم هر اسمی توش بود صداش کردم لود نمیشه
کسی که وقت داشته باشه یه سری تغییرات تو قالب وردپرس بده و کارش درست باشه نمیشناسید یا اگر خودتون وقت دارید بیام دقیق تر بگم چیه چی میخواهیم اعلام هزینه کنید
در چه زمينه اي؟ با چه شرايطي؟ چه نوع مطالبي (اختصاصي و ...)؟نویسنده کسی بود اطلاع بده لطفا
اگه فرزاد ستوده منظورته یوزرش اینههمون میگم خدا این که خودش مخ وردپرس بود بعد این سوالا چیه میپرسه :دی
خب این که کاری نداره همون ویجتی که میگی خودش یه شرت کد هست که فقد کافیه پیداش کنی و تو فانکشنت یه شرت کد ایجاد کنی
یا همون کد ویجت رو مستقیما هرجا خواستی اضافه کنی
افزونت اگه مشکلی نداره بگو چیه کدشو بهت بدم
يه وبلاگ بلاگفا دارم با پيج اتوريتي 45 و 500 تا بك لينك اگه بخواي بهت ارزون ميدم! خوراك رپورتاژ هست.وبلاگ دو حرفی +20 تا بکلینک الکسا بدون پیج آتوریتی چند می ارزه؟
قیمت+لینک بفرستيه وبلاگ بلاگفا دارم با پيج اتوريتي 45 و 500 تا بك لينك اگه بخواي بهت ارزون ميدم! خوراك رپورتاژ هست.
سرچ کن recive smsاز کجا میتونم شماره مجازی برای تایید اکانت های تلگرام و اینستاگرام پیدا کنم؟
این سایت هایی که می فروشند از کجا میارند؟؟