• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اگر پلاگین عمومی هست، اینجا لینکشو به اشتراک بزارید. در این صورت بهتر میشه راهنمایی کرد
https://wordpress.org/plugins/ajax-search/
شما قالب وردپرس هم ویرایش میکنید مزاحمتون بشیم ؟

همون میگم خدا این که خودش مخ وردپرس بود بعد این سوالا چیه میپرسه :دی
خب این که کاری نداره همون ویجتی که میگی خودش یه شرت کد هست که فقد کافیه پیداش کنی و تو فانکشنت یه شرت کد ایجاد کنی
یا همون کد ویجت رو مستقیما هرجا خواستی اضافه کنی
افزونت اگه مشکلی نداره بگو چیه کدشو بهت بدم
بله ایشونم رو میشناسم :D
دقیقا تو پست اول توضیح دادم که شرت کدشو ساختم بعد شرت کد توی برگه کار میکنه اما اون شرت کد رو با تابع دو شورت کات صدا میکنم کار نمیکنه
میخواستم سرچ لایو اضافه کنم به قالب 10 15 تا پلاگین تست کردم اما هیچ کدوم کار نمیکردن مشکل کجا بود نمیدونم ولی این کار میکرد

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
امتحان کردم فایده نداشت
یه بار اپلیکیشن اش رو نصبش کن، با ایمیلت یه اکانت بساز و یه شماره هم ازش بگیر.(برا هر اکانت 2 تا شماره بیشتر نمیده).
بعد بیا با برنامه Apk editor ، پکیج نیم فایل apk برنامه رو تغییر بده تا گوشیت فکر کنه یک برنامه دیگه است. اینجوری میتونی نصبش کنی. حالا دوتا برنامه مثل هم داری. توی دومی با یک ایمیل دیگه یه اکانت بساز و یک شماره هم تو اون بگیر.
حالا از این شماره به اون یکی پیام بده تا فعال بشن. به همین راحتی.
داخل برنامه میشه پیام داد. خواستی هم می تونی تماس بگیری.
فقط شماره ای که ازش تماس میگیری یا پیام میدی باید برای آمریکا یا کانادا باشه تا قبول کنه. به خاطر همین گفتم یه شماره دیگه با یه اکانت دیگه بساز.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
یه بار اپلیکیشن اش رو نصبش کن، با ایمیلت یه اکانت بساز و یه شماره هم ازش بگیر.(برا هر اکانت 2 تا شماره بیشتر نمیده).
بعد بیا با برنامه Apk editor ، پکیج نیم فایل apk برنامه رو تغییر بده تا گوشیت فکر کنه یک برنامه دیگه است. اینجوری میتونی نصبش کنی. حالا دوتا برنامه مثل هم داری. توی دومی با یک ایمیل دیگه یه اکانت بساز و یک شماره هم تو اون بگیر.
فقط شماره ای که ازش تماس میگیری یا پیام میدی باید برای آمریکا یا کانادا باشه تا قبول کنه. به خاطر همین گفتم یه شماره دیگه با یه اکانت دیگه بساز.
اینطوری که سخت تر شد!! 500 تومن بده بخره بصرفه تره :/

sajad_aslani1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل ساخت شماره نیست...
مشکل ریپورت بودن شماره هست...
اینستاکرام هم قبول نمیکنه این شماره رو...

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

sajad_aslani1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
سلام دوستان ببخشید سایتی با الکسا هزار ایران تقریبا چقدر بازدید در روز داره؟
تقریبی هم بفرمایید که میزان درامد بدون پاپ اپ چقدر مبشه با الکسا هزار ایران کسب درامد کردد؟

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
سلام دوستان ببخشید سایتی با الکسا هزار ایران تقریبا چقدر بازدید در روز داره؟
تقریبی هم بفرمایید که میزان درامد بدون پاپ اپ چقدر مبشه با الکسا هزار ایران کسب درامد کردد؟
موضوع سایت و میزان بازدید کنندش خیلی مهمه
مثلا توی موزیک سایت 1000 ایران حدودا 20 30 هزار تا (شاید یکمی هم بیشتر) آی پی داره
حدودا از هر 10 هزار آی پی میشه ماهی 1 میلیون کسب درآمد کرد. از طریق پاپ و بنر و فروش تبلیغات
ولی بیشترش این درآمد مربوط میشه به پاپ آپ. بدون اون شاید 200 300 تومن با بازاریابی خوب در غیر اینصورت خیلی کمتر میشه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
موضوع سایت و میزان بازدید کنندش خیلی مهمه
مثلا توی موزیک سایت 1000 ایران حدودا 20 30 هزار تا (شاید یکمی هم بیشتر) آی پی داره
حدودا از هر 10 هزار آی پی میشه ماهی 1 میلیون کسب درآمد کرد. از طریق پاپ و بنر و فروش تبلیغات
ولی بیشترش این درآمد مربوط میشه به پاپ آپ. بدون اون شاید 200 300 تومن با بازاریابی خوب در غیر اینصورت خیلی کمتر میشه
از هر 10000 تا ماهی بتونی 500 در بیاری خیلی کار کردی

حذف اکانت تلگرام هم که پَر شد:D واسه من:oops:
دیگه همه مثل گرگ دارن همو تیکه پاره میکنن بیان رتبه 1:general307:
ما ک از خیرش گذشتیم:general108::general601:

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
از هر 10000 تا ماهی بتونی 500 در بیاری خیلی کار کردی
چرا نا امید میکنی مردمو :rolleyes:
پارسال یه سایت زرد داغون داشتیم که مطالبش همه کپ بود، با ۷ هزار آی پی راحت ماهی ۵۰۰ واسمون مینداخت با ۲ پاپ آپ و روش های دیگه.

بالا