• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
از همین پاپ اپ پلاس استفاده میکنم
زیاد راضی نیستم
میخوام برم روی مکس پاپ اپ

با پاپ کده کار کردید ؟
با سیستمی کار کردی که راضی باشی و پیشنهادش کنی ؟
دنبال یه سیستم جایگزین ام :rolleyes:

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
با پاپ کده کار کردید ؟
با سیستمی کار کردی که راضی باشی و پیشنهادش کنی ؟
دنبال یه سیستم جایگزین ام :rolleyes:
من مکس پاپ اپ رو خیلی وقت پیش باهاش کار میکردم و اینقدر بهشون اعتماد داشتم که کارشون درسته که واریزی نمیزدم و گاهی اوقات اینقدر مبالغ زیاد میشد که خودشون پیام میدادن و میگفتن واریزی بزن بابا :دی

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
@learndl کجایی پسر؟ خبری نیست ازت:D
یه چند روز طرفای شهرتون بودم
تازه امروز صبح رسیدم
داداش یه سوال خداوکیلی با این گرما چطوری زندگی میکنید ؟ :| دهنم سرویس شد انقد گرم بود :|

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
تازه امروز صبح رسیدم
داداش یه سوال خداوکیلی با این گرما چطوری زندگی میکنید ؟ :| دهنم سرویس شد انقد گرم بود :|
حداقل توی تلگرام پیام بده..چند روزه آنلاین نیستی
نگرانت شدم، گفتم گرفتن لای نونت هات داگ گذاشتن:D یا دعوتت کردن واسه صرف نوشابه:oops:

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
تازه امروز صبح رسیدم
اون روزایی که یه عده کولر روشن می کنن ما دچار سرماخوردگی از نوع حاد میشیم :دی

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
دوستانی که از پاپ کده استفاده میکنن یه نظر بدن ببینم اوضاعش چطوره ؟ شمارشش خوبه ؟ قبلا در موردش شنیده بودم که تسویه حسابش منظم نیست
از پاپ مستر استفاده میکنم تسویه حسابش به موقعه و آنیه ولی 3تا پاپ اپش اندازه 1 پاپ اپ سایت دیگه س !! تنها خوبی که داره تسویه حساب به موقعه شه وگرنه شمارشش تعریفی نداره پاپ اپ اضافی باز میکنه
دوستان از چه سایت پاپ اپی استفاده میکنید ؟ :rolleyes:

از همین پاپ اپ پلاس استفاده میکنم
زیاد راضی نیستم
میخوام برم روی مکس پاپ اپ
من از زرپاپ استفاده می کنم و راضی هستم:general601:
البته اگه همینطوری بمونه :D
https://goo.gl/WBUvQB

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
حداقل توی تلگرام پیام بده..چند روزه آنلاین نیستی
نگرانت شدم، گفتم گرفتن لای نونت هات داگ گذاشتن:D یا دعوتت کردن واسه صرف نوشابه:oops:
خو نبودم که بدم مگه تو وختی میری مسافرت تلگرام هم میری ؟ حداقل اون چند روزو از فضای جهنمی یا همون مجازی دور باش عشقم
نه داداش ما اهل نون و هات داگ نیسیم فک کنم عشقت تو سربازی الان تو دوره آموزشی در حال سرخ کردن هات داگاس :(

اون روزایی که یه عده کولر روشن می کنن ما دچار سرماخوردگی از نوع حاد میشیم :دی
مگه کجایی ؟
ما هم تقریبا تابستون کولر روشن نکردیم مگه اینکه مهمون اومدنی میگفت روشن کن
اصن کرج و جاده چالوس رو آدم با خود بهشت هم عوض نمیکنه واس آب و هواش :x

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
خو نبودم که بدم مگه تو وختی میری مسافرت تلگرام هم میری ؟ حداقل اون چند روزو از فضای جهنمی یا همون مجازی دور باش عشقم
نه داداش ما اهل نون و هات داگ نیسیم فک کنم عشقت تو سربازی الان تو دوره آموزشی در حال سرخ کردن هات داگاس :(

من همیشه در نت دردسترس هستم:p
:D

خونه adsl
بیرون نت گوشی
مسافرت مودم همراه:general704:

بیزنس پلن بنده خدا 22 اکتبر که خداحافظی کرد دیگه انلاین نشد:general107:
:general704::general704:
25061150929712220639_Untitledd.png

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

مگه کجایی ؟
ما هم تقریبا تابستون کولر روشن نکردیم مگه اینکه مهمون اومدنی میگفت روشن کن
اصن کرج و جاده چالوس رو آدم با خود بهشت هم عوض نمیکنه واس آب و هواش :x
همونجایی که توی بیوی پی تی نوشته
یه روزایی اینقدر سرد بود که مجبور میشدیم سه تا پتو بندازیم رو خودمون ( البته بخاری رو هم میتونستیم روشن کنیما ولی با توجه به هزینه های فوق العااااااااااااااااده پایین گاز و با توجه به این نکته که در کشوری زندگی میکنیم که از منابع نفت و گاز سرشاره مجبور میشدیم تعداد پتوهارو اضافه کنیم)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
این وب داده بازم سرور عوض کرده اپدیت روز قبلو برگردونه برام میخوام برم رو پارس پک کسی نظری چیزی نداره ؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
این وب داده بازم سرور عوض کرده اپدیت روز قبلو برگردونه برام میخوام برم رو پارس پک کسی نظری چیزی نداره ؟
:D پارس پک خوبه، فقط عین ماشین های امریکایی مصرف منابع داره.
من تعجب میکنم چرا شما هنوز روی وب گاج ده هستین:D
حتی بیزنس پلن هم روی وب داده نرفت:Dاومد پارس پک

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
من همیشه در نت دردسترس هستم:p
:D

خونه adsl
بیرون نت گوشی
مسافرت مودم همراه:general704:

خسته نباشی
همین میشه که اون مشکلا پیش میاد دیگه :دی

بیزنس پلن بنده خدا 22 اکتبر که خداحافظی کرد دیگه انلاین نشد:general107:

اااا :(
باورم نمیشه :(

همونجایی که توی بیوی پی تی نوشته
یه روزایی اینقدر سرد بود که مجبور میشدیم سه تا پتو بندازیم رو خودمون ( البته بخاری رو هم میتونستیم روشن کنیما ولی با توجه به هزینه های فوق العااااااااااااااااده پایین گاز و با توجه به این نکته که در کشوری زندگی میکنیم که از منابع نفت و گاز سرشاره مجبور میشدیم تعداد پتوهارو اضافه کنیم)
بجنورد ؟
خدایی انقد سرد میشه ؟
خیلی خوبه که :x سرمارو دوست دارم برعکس گرما که میزنه بهم بیهوش میشم
خوش به حالتون
اصن سرما یه حالش به اینه که بخاری روشن نکنی تو همون سرما پتو بکشی

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
:D پارس پک خوبه، فقط عین ماشین های امریکایی مصرف منابع داره.
من تعجب میکنم چرا شما هنوز روی وب گاج ده هستین:D
حتی بیزنس پلن هم روی وب داده نرفت:Dاومد پارس پک
والا سایت درست درمونم رو که نمیارم رو این هاستا :D یه سایت دارم با اینکه کلی وقت گذاشتم رو طراحی اینا ولی کلا نه حوصله ادامشو دارم نه جابجایی:general210: فعلا نگه داشتم وقت کنم روش کار کنم اونم وب داده هر رو سرور عوض میکنه o_O

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
والا سایت درست درمونم رو که نمیارم رو این هاستا :D یه سایت دارم با اینکه کلی وقت گذاشتم رو طراحی اینا ولی کلا نه حوصله ادامشو دارم نه جابجایی:general210: فعلا نگه داشتم وقت کنم روش کار کنم اونم وب داده هر رو سرور عوض میکنه o_O
این وب داده هم تو رو نمود :D:p
خو پاشو برو یه هاستینگ دیگه چرا اینقدر خودتو عذاب میدی؟
البته تقصیره خودت هم بوده ها. دو سه روز قبلش ایمیل داد که توی فلان روز آپدیت نکنید

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
این وب داده هم تو رو نمود :D:p
خو پاشو برو یه هاستینگ دیگه چرا اینقدر خودتو عذاب میدی؟
البته تقصیره خودت هم بوده ها. دو سه روز قبلش ایمیل داد که توی فلان روز آپدیت نکنید
میگم سایت مهمی روش ندارم سایتم سنگینه و بدم دست پشتیبان اونقد بخش های مختلف داره نمیتونه درست انقال بده .دردسره انتقالش . تقصیر توه دیگه اونقد تعریف وب داده میکنی:D راستشو بگو بردن چی بهت دادن :general106:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
میگم سایت مهمی روش ندارم سایتم سنگینه و بدم دست پشتیبان اونقد بخش های مختلف داره نمیتونه درست انقال بده .دردسره انتقالش . تقصیر توه دیگه اونقد تعریف وب داده میکنی:D راستشو بگو بردن چی بهت دادن :general106:
باور کن هیچی
من کلا چیزی که خوب باشه رو ازش تعریف میکنم چیزی هم که بد باشه حسابی میکوبمش :D
همین وب داده هم اگه فردا روزی بخواد این مسخره بازی ها رو روی هاستم انجام بده میام اینجا بر علیه ش تاپیک میزنم :D
ولی خب یه سری چیزا هم هستن که ما خودمون مسببشون هستیم ولی فکر میکنیم تقصیره دیگرانه. البته من منکر مشکلات اخیرش نیستم ولی شاید چون خیلی از اینجور مشکلات رو خودم حل میکنم و به پشتیبانی تیکت نمیدم به چشمم نمیان
مثلا اون اوایل که من یکی از سایت هامو زده بودم به خاطره یه قالب سنگین و افزونه هاش خیلی به سرور فشار میاورد و اکثرا یا از دسترس خارج میشد یا ساسپند میشد
منم چون بلد نبودم فکر میکردم مشکل از منابع سرور هست (گرچه تا یه حدی هم بود ولی نه خیلی) و همه ش به هاستینگ تیکت میدادم و مدام در حال تغییر سرور و هاستینگ بودم
آخرش یه بنده خدایی گفت برو سایتتو بهینه کن جوری که رو رم 128 هم بتونی اجراش کنی. از اون روز به بعد اگه مثلا یک ماه روی طراحی قالب وقت میذارم از اونور دو ماه هم روی بهینه سازیش کار میکنم
و به حدی سایت هامو بهینه کردم که یادمه با 250 300 تا آنلاین حدود 500 مگ رم مصرف میکرد و نصف هسته هم سی پی یو (تازه همینم میشه کمترش کرد)

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
وب داده به نظرم كيفيت هاستش بد نيست و داون تايم خيلي كمي داره . اما در حال حاضر پشتياني نداره! ممكنه يك ساعت بعد جواب تيكت بده و ممكنه دو روز بعد جواب بده!
اما خدايي پارس پك پشتيبانيش خيلي سريع جواب ميده اما مشكل اصليش اينه كه هر روز بهت پيام ميده آقا شما با كمبود منابع مواجه شدي و بايد ارتقاء بدي!

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
وب داده به نظرم كيفيت هاستش بد نيست و داون تايم خيلي كمي داره . اما در حال حاضر پشتياني نداره! ممكنه يك ساعت بعد جواب تيكت بده و ممكنه دو روز بعد جواب بده!
اما خدايي پارس پك پشتيبانيش خيلي سريع جواب ميده اما مشكل اصليش اينه كه هر روز بهت پيام ميده آقا شما با كمبود منابع مواجه شدي و بايد ارتقاء بدي!
کاملا درسته :general601:

بالا