AmirHossein.M
Registered User
از همین پاپ اپ پلاس استفاده میکنم
زیاد راضی نیستم
میخوام برم روی مکس پاپ اپ
با پاپ کده کار کردید ؟
با سیستمی کار کردی که راضی باشی و پیشنهادش کنی ؟
دنبال یه سیستم جایگزین ام
از همین پاپ اپ پلاس استفاده میکنم
زیاد راضی نیستم
من مکس پاپ اپ رو خیلی وقت پیش باهاش کار میکردم و اینقدر بهشون اعتماد داشتم که کارشون درسته که واریزی نمیزدم و گاهی اوقات اینقدر مبالغ زیاد میشد که خودشون پیام میدادن و میگفتن واریزی بزن بابا :دیبا پاپ کده کار کردید ؟
با سیستمی کار کردی که راضی باشی و پیشنهادش کنی ؟
دنبال یه سیستم جایگزین ام
حداقل توی تلگرام پیام بده..چند روزه آنلاین نیستییه چند روز طرفای شهرتون بودم
تازه امروز صبح رسیدم
داداش یه سوال خداوکیلی با این گرما چطوری زندگی میکنید ؟ :| دهنم سرویس شد انقد گرم بود :|
اون روزایی که یه عده کولر روشن می کنن ما دچار سرماخوردگی از نوع حاد میشیم :دییه چند روز طرفای شهرتون بودم
تازه امروز صبح رسیدم
داداش یه سوال خداوکیلی با این گرما چطوری زندگی میکنید ؟ :| دهنم سرویس شد انقد گرم بود :|
دوستانی که از پاپ کده استفاده میکنن یه نظر بدن ببینم اوضاعش چطوره ؟ شمارشش خوبه ؟ قبلا در موردش شنیده بودم که تسویه حسابش منظم نیست
از پاپ مستر استفاده میکنم تسویه حسابش به موقعه و آنیه ولی 3تا پاپ اپش اندازه 1 پاپ اپ سایت دیگه س !! تنها خوبی که داره تسویه حساب به موقعه شه وگرنه شمارشش تعریفی نداره پاپ اپ اضافی باز میکنه
دوستان از چه سایت پاپ اپی استفاده میکنید ؟
من از زرپاپ استفاده می کنم و راضی هستم:general601:از همین پاپ اپ پلاس استفاده میکنم
زیاد راضی نیستم
خو نبودم که بدم مگه تو وختی میری مسافرت تلگرام هم میری ؟ حداقل اون چند روزو از فضای جهنمی یا همون مجازی دور باش عشقمحداقل توی تلگرام پیام بده..چند روزه آنلاین نیستی
نگرانت شدم، گفتم گرفتن لای نونت هات داگ گذاشتن یا دعوتت کردن واسه صرف نوشابه
مگه کجایی ؟اون روزایی که یه عده کولر روشن می کنن ما دچار سرماخوردگی از نوع حاد میشیم :دی
خو نبودم که بدم مگه تو وختی میری مسافرت تلگرام هم میری ؟ حداقل اون چند روزو از فضای جهنمی یا همون مجازی دور باش عشقم
نه داداش ما اهل نون و هات داگ نیسیم فک کنم عشقت تو سربازی الان تو دوره آموزشی در حال سرخ کردن هات داگاس
همونجایی که توی بیوی پی تی نوشتهخو نبودم که بدم مگه تو وختی میری مسافرت تلگرام هم میری ؟ حداقل اون چند روزو از فضای جهنمی یا همون مجازی دور باش عشقم
نه داداش ما اهل نون و هات داگ نیسیم فک کنم عشقت تو سربازی الان تو دوره آموزشی در حال سرخ کردن هات داگاس
مگه کجایی ؟
ما هم تقریبا تابستون کولر روشن نکردیم مگه اینکه مهمون اومدنی میگفت روشن کن
اصن کرج و جاده چالوس رو آدم با خود بهشت هم عوض نمیکنه واس آب و هواش :x
پارس پک خوبه، فقط عین ماشین های امریکایی مصرف منابع داره.این وب داده بازم سرور عوض کرده اپدیت روز قبلو برگردونه برام میخوام برم رو پارس پک کسی نظری چیزی نداره ؟
من همیشه در نت دردسترس هستم
خونه adsl
بیرون نت گوشی
مسافرت مودم همراه:general704:
:general704::general704:
بیزنس پلن بنده خدا 22 اکتبر که خداحافظی کرد دیگه انلاین نشد:general107:
:general704::general704:
بجنورد ؟همونجایی که توی بیوی پی تی نوشته
یه روزایی اینقدر سرد بود که مجبور میشدیم سه تا پتو بندازیم رو خودمون ( البته بخاری رو هم میتونستیم روشن کنیما ولی با توجه به هزینه های فوق العااااااااااااااااده پایین گاز و با توجه به این نکته که در کشوری زندگی میکنیم که از منابع نفت و گاز سرشاره مجبور میشدیم تعداد پتوهارو اضافه کنیم)
والا سایت درست درمونم رو که نمیارم رو این هاستا یه سایت دارم با اینکه کلی وقت گذاشتم رو طراحی اینا ولی کلا نه حوصله ادامشو دارم نه جابجایی:general210: فعلا نگه داشتم وقت کنم روش کار کنم اونم وب داده هر رو سرور عوض میکنهپارس پک خوبه، فقط عین ماشین های امریکایی مصرف منابع داره.
من تعجب میکنم چرا شما هنوز روی وب گاج ده هستین
حتی بیزنس پلن هم روی وب داده نرفتاومد پارس پک
این وب داده هم تو رو نمودوالا سایت درست درمونم رو که نمیارم رو این هاستا یه سایت دارم با اینکه کلی وقت گذاشتم رو طراحی اینا ولی کلا نه حوصله ادامشو دارم نه جابجایی:general210: فعلا نگه داشتم وقت کنم روش کار کنم اونم وب داده هر رو سرور عوض میکنه
میگم سایت مهمی روش ندارم سایتم سنگینه و بدم دست پشتیبان اونقد بخش های مختلف داره نمیتونه درست انقال بده .دردسره انتقالش . تقصیر توه دیگه اونقد تعریف وب داده میکنی راستشو بگو بردن چی بهت دادن :general106:این وب داده هم تو رو نمود
خو پاشو برو یه هاستینگ دیگه چرا اینقدر خودتو عذاب میدی؟
البته تقصیره خودت هم بوده ها. دو سه روز قبلش ایمیل داد که توی فلان روز آپدیت نکنید
باور کن هیچیمیگم سایت مهمی روش ندارم سایتم سنگینه و بدم دست پشتیبان اونقد بخش های مختلف داره نمیتونه درست انقال بده .دردسره انتقالش . تقصیر توه دیگه اونقد تعریف وب داده میکنی راستشو بگو بردن چی بهت دادن :general106:
کاملا درسته :general601:وب داده به نظرم كيفيت هاستش بد نيست و داون تايم خيلي كمي داره . اما در حال حاضر پشتياني نداره! ممكنه يك ساعت بعد جواب تيكت بده و ممكنه دو روز بعد جواب بده!
اما خدايي پارس پك پشتيبانيش خيلي سريع جواب ميده اما مشكل اصليش اينه كه هر روز بهت پيام ميده آقا شما با كمبود منابع مواجه شدي و بايد ارتقاء بدي!