• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
باور کن هیچی
من کلا چیزی که خوب باشه رو ازش تعریف میکنم چیزی هم که بد باشه حسابی میکوبمش :D
همین وب داده هم اگه فردا روزی بخواد این مسخره بازی ها رو روی هاستم انجام بده میام اینجا بر علیه ش تاپیک میزنم :D
ولی خب یه سری چیزا هم هستن که ما خودمون مسببشون هستیم ولی فکر میکنیم تقصیره دیگرانه. البته من منکر مشکلات اخیرش نیستم ولی شاید چون خیلی از اینجور مشکلات رو خودم حل میکنم و به پشتیبانی تیکت نمیدم به چشمم نمیان
مثلا اون اوایل که من یکی از سایت هامو زده بودم به خاطره یه قالب سنگین و افزونه هاش خیلی به سرور فشار میاورد و اکثرا یا از دسترس خارج میشد یا ساسپند میشد
منم چون بلد نبودم فکر میکردم مشکل از منابع سرور هست (گرچه تا یه حدی هم بود ولی نه خیلی) و همه ش به هاستینگ تیکت میدادم و مدام در حال تغییر سرور و هاستینگ بودم
آخرش یه بنده خدایی گفت برو سایتتو بهینه کن جوری که رو رم 128 هم بتونی اجراش کنی. از اون روز به بعد اگه مثلا یک ماه روی طراحی قالب وقت میذارم از اونور دو ماه هم روی بهینه سازیش کار میکنم
و به حدی سایت هامو بهینه کردم که یادمه با 250 300 تا آنلاین حدود 500 مگ رم مصرف میکرد و نصف هسته هم سی پی یو (تازه همینم میشه کمترش کرد)
اتفاقا با منابع و مصرف مشکلی ندارم سایتمم بهینه هستو ابتکارای بخرج دادم توش . ولی مشکل پشتیبانی ضعیفه با دان شدن و تغییر سرور هر روز هر روز دیگه ادمو کلافه میکنه . مشکلم از سمت من نیست کی میگی خودت حل کن .شمام تا الان مگه کم دیدی مشکل میگی اگه یه روز ببینم ؟ کلا اگه ارتباط داری باهاشون بگو اینارو یکم پشتیبانی رو قوی کنن و متخصص استخدامم کنن اخه مگه میشه این همه دان بودنو و تغییر سرورو .

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
فقدان هاستینگ خوب برای سایت های کم بازدید در ایران بیداد می کنه//

یه نت افراز فقط هست خوب که اونم از دایرکت ادمین نمیکشه بیرون

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
هنوز نت افراز (زار) خوبه؟ یا جای دیگه بهتر پیدا میشه؟ :general105:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یه نت افراز فقط هست خوب که اونم از دایرکت ادمین نمیکشه بیرون
مشکل دایرکت ادمین مگه چیه؟ خیلی هم خوبه:general406:
والا ادم فوقش ماهی دوبار گذرش بهش بیوفته :D

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669

دایرکت یکم بیش از حد ساده هست و اینکه اون کلیپ بوردش روی مخه / البته واسه من ک فرقی نداره
ولی خیلی ها همین اذیتشون میکنه.
بعد اینکه نت افراز میگن خیلی محدودیت روی هاست گذاشته..البته من ندیدم

پ.ن: روی هاست میهن وب هاست خواستم یه دونه IPS نصب کنم.. هر مرحله میرفتم جلو باید تیکت میدادم محدودیت بر دارن.. دیگه همه محدودیت ها صرف اون شده بود:D

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
هنوز نت افراز (زار) خوبه؟ یا جای دیگه بهتر پیدا میشه؟ :general105:
احتمالا موقع ثبت دامنه اشتباها دستشون خورده و افزار و افراز تایپ کردن و وقتی دیدن کارشون گرفته با همون ادامه دادن وگرنه چه دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه :دی
دایرکت یکم بیش از حد ساده هست و اینکه اون کلیپ بوردش روی مخه / البته واسه من ک فرقی نداره

پ.ن: روی هاست میهن وب هاست خواستم یه دونه IPS نصب کنم.. هر مرحله میرفتم جلو باید تیکت میدادم محدودیت بر دارن.. دیگه همه محدودیت ها صرف اون شده بود:D
نت افراز خیلی هم عالیه
دایرکت ادمین هم از اون بهتر :دی

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
تقریبا 90% هاستینگ های خوب، ایران رو تحریم کردن
از بهترین هاستینگ ها میشه به شرکت های زیر اشاره کرد:
1and1
bluehost
LiquidWeb
DreamHost
InMotion
Bluehost: Yes. We dont provide hosting plan for the country Iran
liquidweb: We can't offer business with information relating to Iran per US sanctions
1and1: inam iran ro nadare ke
inmotion: sitesh kharabe :|​

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
اتفاقا با منابع و مصرف مشکلی ندارم سایتمم بهینه هستو ابتکارای بخرج دادم توش . ولی مشکل پشتیبانی ضعیفه با دان شدن و تغییر سرور هر روز هر روز دیگه ادمو کلافه میکنه . مشکلم از سمت من نیست کی میگی خودت حل کن .شمام تا الان مگه کم دیدی مشکل میگی اگه یه روز ببینم ؟ کلا اگه ارتباط داری باهاشون بگو اینارو یکم پشتیبانی رو قوی کنن و متخصص استخدامم کنن اخه مگه میشه این همه دان بودنو و تغییر سرورو .
خب وقتی ایمیل میزنه میگه آپدیت نکنید، خب نباید آپدیت کنی و مسلما وقتی هم آپدیت کنی مشکلاتی برات به وجود میاد
مثه اینه که مثلا شرکت آب پیام میده تو فلان ساعت آب منطقه تون قطع میشه، بعد من همه کارامو میذارم توی همون ساعت، آب هم ذخیره نمیکنم، بعدم میام میگم چرا آبو قطع کردن!

اما اینکه سایتت داون شده و کلا با تغییر سرور مشکل داری و از ضعف پشتیبانی ناراضی هستی این مسئله ی دیگه ست و نظرت هم کاملا محترمه و یا هاستینگ باید به نظرت احترام بذاره و مشکلاتش رو رفع کنه یا اینکه تو باید برای اینکه به نظرت احترام گذاشته بشه بری یه هاستینگ دیگه
در کل من دفاعی ازش نمیکنم، چون هیچ منفعتی هم برای من نداره، من به عنوان یه یوزر الان دارم ازش استفاده میکنم و فعلا راضیم همونطور که اگه بری تمام پست های من که در مورد این هاستینگ هست رو ببینی من کلمه ی "فعلا" رو داخلش آوردم، چون هیچ چیزی تو این دنیا تضمینی نیست
و اینکه من خیلی رکم و ترسی هم از کسی ندارم و خوبیه یه چیزی رو میگم بدیش رو هم میگم و همینطور :
من منکر مشکلات اخیرش نیستم ولی شاید چون خیلی از اینجور مشکلات رو خودم حل میکنم و به پشتیبانی تیکت نمیدم به چشمم نمیان

منظورم اینه که مشکلاتی که مثلا بقیه به پشتیبانی تیکت میزنن تا حلش کنه رو من اکثرا خودم حل میکنم (حالا شاید بگی اینا رو که منم خودم حلش میکنم)
مثلا طرف بلد نیستن ریدایرکت کنه، یا بلد نیست بک آپ بگیره یا مثلا میخواد فلان تابع رو قطع کنه و ... فوری تیکت میزنه به پشتیبانی، بعد به هر دلیلی بهش دیر جواب داده میشه (که البته نباید این اتفاق بیفته) و ناراضی میشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
خب وقتی ایمیل میزنه میگه آپدیت نکنید، خب نباید آپدیت کنی و مسلما وقتی هم آپدیت کنی مشکلاتی برات به وجود میاد
مثه اینه که مثلا شرکت آب پیام میده تو فلان ساعت آب منطقه تون قطع میشه، بعد من همه کارامو میذارم توی همون ساعت، آب هم ذخیره نمیکنم، بعدم میام میگم چرا آبو قطع کردن!

اما اینکه سایتت داون شده و کلا با تغییر سرور مشکل داری و از ضعف پشتیبانی ناراضی هستی این مسئله ی دیگه ست و نظرت هم کاملا محترمه و یا هاستینگ باید به نظرت احترام بذاره و مشکلاتش رو رفع کنه یا اینکه تو باید برای اینکه به نظرت احترام گذاشته بشه بری یه هاستینگ دیگه
در کل من دفاعی ازش نمیکنم، چون هیچ منفعتی هم برای من نداره، من به عنوان یه یوزر الان دارم ازش استفاده میکنم و فعلا راضیم همونطور که اگه بری تمام پست های من که در مورد این هاستینگ هست رو ببینی من کلمه ی "فعلا" رو داخلش آوردم، چون هیچ چیزی تو این دنیا تضمینی نیست
و اینکه من خیلی رکم و ترسی هم از کسی ندارم و خوبیه یه چیزی رو میگم بدیش رو هم میگم و همینطور :
من منکر مشکلات اخیرش نیستم ولی شاید چون خیلی از اینجور مشکلات رو خودم حل میکنم و به پشتیبانی تیکت نمیدم به چشمم نمیان

منظورم اینه که مشکلاتی که مثلا بقیه به پشتیبانی تیکت میزنن تا حلش کنه رو من اکثرا خودم حل میکنم (حالا شاید بگی اینا رو که منم خودم حلش میکنم)
مثلا طرف بلد نیستن ریدایرکت کنه، یا بلد نیست بک آپ بگیره یا مثلا میخواد فلان تابع رو قطع کنه و ... فوری تیکت میزنه به پشتیبانی، بعد به هر دلیلی بهش دیر جواب داده میشه (که البته نباید این اتفاق بیفته) و ناراضی میشه
ببین اصلا ریدایرکت و امثال این کارا به عهده پشتیبان نیست . کاری ندارم مثلا یه قسمت از هاست مشکل داشت کار نمیکرد اینو تا بیان درستش کنن کلا دان موندم . شمامیگی میدونم فلانه میدونم بهمانه ولی بهترین هاسته o_Oکه اونم نظر خودته منم نظر خودمو گفتم . هاستی که یه نفر گذاشته پشتیبانو و هی دانه و هی سرور عوض میکنه چند بار کل سرویس ها ساسپند میشه بدرد نمیخوره من اینارو اینجا میگم چون کس دیگه به مشکل نخوره این نظر منو ببینه بدونه با چی طرفه فک نکنه شما نوشتی بهترین هاست منم میگم این مشکلاتو داره . در ضمن کجای ایمل نوشته اپدیت نکنین نوشته تغییر سرور که راهای زیادی هست بک اپ انی گرفته شه و انتقال داده بشه اصلا اپدیتم مهم نیست مهم این دم به دیقه ساسپند نکنی بیخودو دان نکنی و تغییر سرور ندی دفعه پیش سرور عوض کردن کلا ایمیل ندادن . کلا اسمشو هاست ابری بزارن چون کلا سایت رو هواست .

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
phpدان های عزیز هلپ می:general505:
یک php دارم نیاز به ویرایش داره:general709:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302

نت افزار خیلی عالیه
من یه بار یادمه میخواستم یه تغییراتی بدم دیدم محدودیت داره
بهشون تیکت دادم گفتم محدودیت بردارید در جواب گفتن محدودیت ها برداشته شد و برای همین محدودیت ایجاد کردیم که خیلی از کاربرامون بلد نیستن کار کنن یهو ف$$$اک میزنن به هاست و سایتشون :D
:D
هاست هاشونم خداییش کیفیت خوبیو داره و تا حالا ندیدم کم بیاره

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
نت افزار خیلی عالیه
من یه بار یادمه میخواستم یه تغییراتی بدم دیدم محدودیت داره
بهشون تیکت دادم گفتم محدودیت بردارید در جواب گفتن محدودیت ها برداشته شد و برای همین محدودیت ایجاد کردیم که خیلی از کاربرامون بلد نیستن کار کنن یهو ف$$$اک میزنن به هاست و سایتشون :D
:D
هاست هاشونم خداییش کیفیت خوبیو داره و تا حالا ندیدم کم بیاره
من میگم نت افراز اینا هی هیچی نمیگن
الان اگه تبلیغ چنگیز هاست رو کرده بودم اینجوری مثل ماست نگاه نمیکردنا
این نت افراز همه چیش عالیه، اصلا یکی بیکار نشسته اونجا تا تیکت بدی و بگی اینکار رو بکن
وردپرس نصب کن، محدودیت آپلود رو بردار، محدودیت فلان رو بردار و ...
فقط یکم هزینه ی سرویس هاشون میزنه تو ذوق

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302
این نت افراز همه چیش عالیه، اصلا یکی بیکار نشسته اونجا تا تیکت بدی و بگی اینکار رو بکن
سرویس های جدیدش خوبه
دیگه این قیمت و این سرویس خوبه
کسی که بخواد رو سایت کار کنه به این قیمت ایناش کار نداره من به شخصا حاظرم سایتم که مثلا تازه زدم و اینده دار هستش رو نت افزار باشه تا یه هاستینگ دیگه
چرا چون هر چی تیکت بدی انجام میدن با سرعت بالا
ولی ما زیاد کارمون به تیکت نمیرسه چون خودمون یه چیزایی بلدیم و اوکیش میکنیم
و بیشتر رو کیفیت نظرمونه وگرنه تیکت در مواقع اورژانسی
تازه شرکت معتبریه وب داده اینا یهو جمع کردن اونوقت تکلیف چیه ادم باید از اول با شرکت خوب کار کنه

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
چندسال پیش که تازه عضو شده بودم یه سوالای عجیب غریبی میپرسیدم وحشتناک :))
عنوان تیکت رو ببین فقط =))

upload_2017-10-30_23-55-37.pngupload_2017-10-30_23-55-52.png

خیلی معرکه جواب میدادن با این که پرت و پلا میپرسیدم :) ))

m4ni

Registered User
لایک‌ها
302

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
اگه ی ذره از خاطرات بیزنس پلن در ذهن شما باقی مونده
بک آپ هاتونو به آذر آنلاین منتقل کنید. لینک ریفر بیزنس پلن رو هم کلیک کنید:general602:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بک آپ هاتونو به آذر آنلاین منتقل کنید. لینک ریفر بیزنس پلن رو هم کلیک کنید:general602:
از اذر انلاین مضخرف تر هست مگه؟
سر ابله بازیاشون کلی دامین از دست دادم

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
از اذر انلاین مضخرف تر هست مگه؟
سر ابله بازیاشون کلی دامین از دست دادم
پلیز..بخاطر بیزنس پلن:general507::general507:

البته این آخریا بیزنس پلن از آذرآنلاین شاکی بود. و دامنه شو به نت افراز و هاستشو به پارس پک منتقل کرده بود:)
ولی همچنان مردم را به سمت آذر آنلاین گمراه میکرد:D:D:general509::general509:

بالا