• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
قدیم به این شکل بود الان حتی میشه گفت دیگه PSD رو به انقراضِ با نرم افزارهای جدیدی که اومده مثل sketch یا adobe xd
در کل فرق خاصی نکرده طرحی که برنامه نویس میگیره به یکی از فرمتای رایجه حالا با هر برنامه ای ممکنه طراحی شده باشه و فرایند تبدیلش هم بعید میدونم فرق کنه چون در اخر میشه یه پوشه تصویر نه چیز خاصی :D

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
در کل فرق خاصی نکرده طرحی که برنامه نویس میگیره به یکی از فرمتای رایجه حالا با هر برنامه ای ممکنه طراحی شده باشه و فرایند تبدیلش هم بعید میدونم فرق کنه چون در اخر میشه یه پوشه تصویر نه چیز خاصی :D
یاد بگیریم در مورد چیزی که تخصص نداریم نظر ندهیم/

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
آره خیلی خوبه
البته حرف زدن این بازیگر نقش "دینا مدنی" خیلی رو مخه ولی خب قابل چشم پوشیه :general210:
این همه بازیگر من نمیدونم این کی بوده آوردن نقش به این مهمی رو بازی کنه :confused:

من شماره قسمتشو یادم نیست ولی چون سریال های CW تقریبا با هم شروع میشن شماره قسمتشون هم با همدیگه یکی هست. البته میتونی توی IMDB هم چک کنی
در ضمن از سریال Super Girl شروع میشه این ماجرا و اگه میخوای کاملا ببینی قسمت مربوط به اون سریال رو هم باید نگاه کنی
چون مثلا ایرانی هستن خوانوادش بازیگر چرت دادن اینا همش توطئه عمریکاست :general106: . ولی خدایی نچسبه .
حیف تو دیفندرز نبود . تو سریالا داردویل و این بهترن از بقیه سریالای مارول (جسیکا و ایرون فیست و لوک کیج حالا لوکم خوب بود)

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
چون مثلا ایرانی هستن خوانوادش بازیگر چرت دادن اینا همش توطئه عمریکاست :general106: . ولی خدایی نچسبه .
حیف تو دیفندرز نبود . تو سریالا داردویل و این بهترن از بقیه سریالای مارول (جسیکا و ایرون فیست و لوک کیج حالا لوکم خوب بود)
آخه لامصب نقش اول زن توی سریال هم هست، بعد جالبه آخه کی تو ایران اسم بچه شو میذاره دینا؟ :confused: به خدا لینا میذاشتن طبیعی تر بود، حتی من اسم نوشابه هم دیدم که روی دختر میذارن :general404: ولی دینا رو تا حالا نشنیده بودم :general210:
صدای مامانش هم باحاله :D هر وقت حرف میزنه حس میکنم قبلش یه لیوان اسکاچ خورده و یه سیگار سنگین هم کشیده و اومده سره صحنه :D
کلا خونواده شون نچسبه، باباهه رو هم نشون میده؟
پانیشر هم احتمالا تو فصل دوم دیفندرز میاد
به نظر من :
1. درداویل
2. پانیشر
3. جسیکا
4. دیفندرز
5. لوک کیج
6. آیرون فیست

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
یه چیزی میخوام که تمام ارورهای 404 نه تک تک پیدا کردن همشون را ریدایرکت 301 کنه به صفحه اصلی, افزونه All 404 Redirect to Homepage نصب کردم دیتابیسش ارور میده همه 404 ها را هم ریدایرکت نمیکنه مگر نسخه پولی. یوآست هم که معلوم نیست اصلا به چه درد میخوره, الان چی کار کنم؟!

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
آخه لامصب نقش اول زن توی سریال هم هست، بعد جالبه آخه کی تو ایران اسم بچه شو میذاره دینا؟ :confused: به خدا لینا میذاشتن طبیعی تر بود، حتی من اسم نوشابه هم دیدم که روی دختر میذارن :general404: ولی دینا رو تا حالا نشنیده بودم :general210:
صدای مامانش هم باحاله :D هر وقت حرف میزنه حس میکنم قبلش یه لیوان اسکاچ خورده و یه سیگار سنگین هم کشیده و اومده سره صحنه :D
کلا خونواده شون نچسبه، باباهه رو هم نشون میده؟
پانیشر هم احتمالا تو فصل دوم دیفندرز میاد
به نظر من :
1. درداویل
2. پانیشر
3. جسیکا
4. دیفندرز
5. لوک کیج
6. آیرون فیست
مامانش که شهره اغداشلو هستش (65 سال داره) واقعا ایرانیه صداشم خوبه ;) اره کلا دی سی که تعطیله این مارول حداقل ادمو دل خوش میکنه . منم موافقم اول داردویل بعد پانیشر . شایعه شده میخوان دیفندزو با اونجرز ترکیب کنن :general705:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
یه چیزی میخوام که تمام ارورهای 404 نه تک تک پیدا کردن همشون را ریدایرکت 301 کنه به صفحه اصلی, افزونه All 404 Redirect to Homepage نصب کردم دیتابیسش ارور میده همه 404 ها را هم ریدایرکت نمیکنه مگر نسخه پولی. یوآست هم که معلوم نیست اصلا به چه درد میخوره, الان چی کار کنم؟!
اقا شما تو قالبت بخش 404 رو پیدا کن توش یه کد ریدایرکت به صفحه اصلی بزار بی دردسر

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
مامانش که شهره اغداشلو هستش (65 سال داره) واقعا ایرانیه صداشم خوبه ;) اره کلا دی سی که تعطیله این مارول حداقل ادمو دل خوش میکنه . منم موافقم اول داردویل بعد پانیشر . شایعه شده میخوان دیفندزو با اونجرز ترکیب کنن :general705:
اتفاقا من همه ش با خودم میگم چرا اینا دو تا دنیای متفاوت رو درست کردن
به جای این کار میتونن یه دنیا درست کنن ولی کاراکتر ها و داستان هاش منسجم باشن و زندگیشون به هم گره خورده باشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اتفاقا من همه ش با خودم میگم چرا اینا دو تا دنیای متفاوت رو درست کردن
به جای این کار میتونن یه دنیا درست کنن ولی کاراکتر ها و داستان هاش منسجم باشن و زندگیشون به هم گره خورده باشه
این همه قهرمان رو یجا نمیجه جمع کرد اخه دنیاهاشونم فرق داره اونجررز خطرات بزرگ و مهار میکنن این قهرمانا سطحشون پایین تره .تو کل کاراکتر های که مارول کار کرده کاپیتان امریکا بنظرم خیلی پخته تر و کاریزماتیک تره .

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
این همه قهرمان رو یجا نمیجه جمع کرد اخه دنیاهاشونم فرق داره اونجررز خطرات بزرگ و مهار میکنن این قهرمانا سطحشون پایین تره .تو کل کاراکتر های که مارول کار کرده کاپیتان امریکا بنظرم خیلی پخته تر و کاریزماتیک تره .
اونجرز وقتی سطحش اومد پایین که قهرمان ها دورهم جم شدن و کارگردان و سازنده ها ر.دن به قهرمان ها و مثلا مردعنکبوتی شد کسی که بدون لباس چیزی نیست با لباس هم باز چیزی نیست و باید مراقبش باشن.
قهرمان های مارول هم کدوم بیشتر از یک دنیا فقط الان بهشون ر.ده شده.

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
به نظر من hulk از همه پخته تره
ولی نمیدونم چرا بهش کمتر پرداخته میشه
اونوقت به نظرم خوش ساخت ترین هم عنکبوت سیاه هستش black widow ( اسکارلت) :دی

اسپایدر من هم که فاتحه ش خونده شده
نه به اون داستان اولیه نه به این سوسول بازی این آخریه، این دیگه لباسش رو نداشته باشه فکر کنم نمیتونه تار بندازه درسته؟ ( خدایی پس عنکبوت تو رو نیش زد که چی بشه؟)

انت من هم خیلی خوبه، خوشم میاد ازش :دی

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
چرا من علاقمند به فیلیم نیستم؟:general505::general505:

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
چرا می خوای این کارو کنی؟ این کار اشتباهه!
صفحه ایی که وجود نداره باید 404 برگردونه
404 رو ریدایرکت کنی به صفحه اصلی باید منتظر افت شدیدی باشی

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
چرا می خوای این کارو کنی؟ این کار اشتباهه!
صفحه ایی که وجود نداره باید 404 برگردونه
404 رو ریدایرکت کنی به صفحه اصلی باید منتظر افت شدیدی باشی
بیزنس پلن دیگه رفت:confused::general503::general503::general503:
ایشالا بعد آموزشی میاد میخونه:(:(

• Like
Reactions: mg6

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوستان یک سوال فنی
برای نوشتن مطلب ترجمه خود متن اصلی هم نیاز هستش که باشه؟
مثلا قصد داریم یه آهنگ خارجی رو ترجمه کنیم و بزاریم تو سایت.
خود متن انگلیسی هم نیاز هستش بزاریم؟ ( گذاشتنش ایرادی نداره؟)
چون اگر متن اصلی رو بزاریم یه فایده داره و یه ضرر
فایده ش اینه که با سرچ کردن قسمتی از آهنگ هم میتونیم توی نتایج بیاییم و برامون ورودی داشته باشه.
و ضررش هم اینه که مطلب ممکنه به عنوان یک مطلب کپی تلقی بشه.
از تجربه ها و راهنمایی هاتون بگید :)
ممنون

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
به نظر من hulk از همه پخته تره
ولی نمیدونم چرا بهش کمتر پرداخته میشه
اونوقت به نظرم خوش ساخت ترین هم عنکبوت سیاه هستش black widow ( اسکارلت) :دی

اسپایدر من هم که فاتحه ش خونده شده
نه به اون داستان اولیه نه به این سوسول بازی این آخریه، این دیگه لباسش رو نداشته باشه فکر کنم نمیتونه تار بندازه درسته؟ ( خدایی پس عنکبوت تو رو نیش زد که چی بشه؟)

انت من هم خیلی خوبه، خوشم میاد ازش :دی
هالک اون دو تا فیلم اولیشو دوست داشتم کلا چون قدرتاش زیاد قاب کنترل نیست روش بحث نمیشه مرد عنکبوتی هم اره ضایع بازی شد پانیشرو حتما ببین ولی

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان یک سوال فنی
برای نوشتن مطلب ترجمه خود متن اصلی هم نیاز هستش که باشه؟
مثلا قصد داریم یه آهنگ خارجی رو ترجمه کنیم و بزاریم تو سایت.
خود متن انگلیسی هم نیاز هستش بزاریم؟ ( گذاشتنش ایرادی نداره؟)
چون اگر متن اصلی رو بزاریم یه فایده داره و یه ضرر
فایده ش اینه که با سرچ کردن قسمتی از آهنگ هم میتونیم توی نتایج بیاییم و برامون ورودی داشته باشه.
و ضررش هم اینه که مطلب ممکنه به عنوان یک مطلب کپی تلقی بشه.
از تجربه ها و راهنمایی هاتون بگید :)
ممنون
بنظر من نزارین رو یه مطلب رو کلمات زیاد کار کنین جواب نمگیرین تمرکزتونو رو 5 کلمه برای ورودی بزارین

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
هالک اون دو تا فیلم اولیشو دوست داشتم کلا چون قدرتاش زیاد قاب کنترل نیست روش بحث نمیشه مرد عنکبوتی هم اره ضایع بازی شد پانیشرو حتما ببین ولی
پانیشر هم ابرقهرمانیه؟
فیلمه یا سریال؟

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
بنظر من نزارین رو یه مطلب رو کلمات زیاد کار کنین جواب نمگیرین تمرکزتونو رو 5 کلمه برای ورودی بزارین
چون حدالامکان باید از کپی کردن خودداری کنیم.
از اونور اگر متن اصلی توی پست نباشه زیاد ورودی نخواهیم داشت.
(چون خیلی ها آهنگ رو که میشنون یه قسمتی شو سرچ میکنن و نه اسم آهنگ رو)
اینطوری اگه متن آهنگ نباشه تو پست ورودی نمیگیریم زیاد)
از اون طرف چون سایت های خیلی قدری هستن تو بخش موزیک خارجی از خود عنوان هم چندان نمیشه ورودی گرفت.
از این منظر گفتم :)

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
پانیشر هم ابرقهرمانیه؟
فیلمه یا سریال؟
سریال ماروله . شما داردویل رو دیدی؟ اگه ندیدی حتما ببین پانیشر قدرت ماورای طبیعی نداره بیشتر نظامی قوی هست ولی سریالش بشدت قشنگه . داردویل هم یه نینجای کوره اونم فوق العادست .

بالا