saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
این اولترا خوب بود سرعت کم نمیکرد اونم تازگیا انتی ویروس نمیزاره اجرا شه !!هرچی قند شکن تست میکنم واسه آنالیتیکس اما نمیتونم برم داخل آمارگیر
این اولترا خوب بود سرعت کم نمیکرد اونم تازگیا انتی ویروس نمیزاره اجرا شه !!هرچی قند شکن تست میکنم واسه آنالیتیکس اما نمیتونم برم داخل آمارگیر
اونم تعطیل شده..این اولترا خوب بود سرعت کم نمیکرد اونم تازگیا انتی ویروس نمیزاره اجرا شه !!
این اولترا خوب بود سرعت کم نمیکرد اونم تازگیا انتی ویروس نمیزاره اجرا شه !!
اونم تعطیل شده..
تایفون از بقیه انگار بهتره سرور آلمانش..ولی اونم بعضی وقت ها تعطیل میشه
الان دو سه نفری یه وی پی اس بگیری خودت چیز پین پیاده کنی هم قیمتش خوبه هم امنیتش اخه اینا که پابلیک میفروشن امنیتش خوب نیست .اقا رمزی اسم این قند شکن هارو بگید![]()
فکر خوبیه..الان دو سه نفری یه وی پی اس بگیری خودت چیز پین پیاده کنی هم قیمتش خوبه هم امنیتش اخه اینا که پابلیک میفروشن امنیتش خوب نیست .
منظورم گرفتن وی پی اس رو سرور ایران بود اینطوری سرعت افت نمیکنه خیلی . الان سرور های ایرانی سرعتشون دو برابر شده برا من خارجی 40 کیلوبایت در ثانیه اونم بزور :general208:فکر خوبیه..
ولی من فقط واسه انالیتیکس استفاده میکنم.
اون فروشی ها هم دیگه سرعت آنچنانی نداره.
بهترینشون 20 سرعت بود که ریپ میزد...
------
مشکل از یه جای دیگه هست. من هم باهات هم نظرم سر سرور های خارج
حمید عزیز چرا مدت هاست که به یک رمال، فال گیر، جن گیر، روح ظاهر کن! جادوگر و... اجازه فعالیت دادید؟ لطفا و لطفا دو تا تاپیک زیر را حذف کنید خودش را هم بن کنید، ایمیل هم که جواب نمیدن پس خودتون رسیدگی کنیددوستان لطفا ادبیات فرومی را راعایت کنید
ممنونم
قبلا از اینکه اجرا کنی بعد نصب کرک کنی حله ، یبارم تا حالا اخطار فیک نداده برای من تا حالا .این IDM اینقدر که اخطار سریال فیک داد و من توجه ای بهش نکردم، آخر خودش بیخیال شددیگه اخطار نمیده
![]()
کرک میکنی تا چند ماه خوبه...یهو شناسایی میکنه و اخطار میدهقبلا از اینکه اجرا کنی بعد نصب کرک کنی حله ، یبارم تا حالا اخطار فیک نداده برای من تا حالا .
منم اینکارو که میگید میکنیم داخل ویندوزم اوکیه ولی داخل سرور مجازی بعد اینکار بعد چندین روز اخطار سریال فیک میده و انقدر اخطار میده آدم روانی میشه.حذف نصبش هم میکنی یه ورژن بالاتر نصب میکنی و کرک میکنی دوباره فرداش اخطار سریال فیک میده.کلا بیخیالش شدم:general304:قبلا از اینکه اجرا کنی بعد نصب کرک کنی حله ، یبارم تا حالا اخطار فیک نداده برای من تا حالا .
باور میکنی یادم نمیاد دانلود منیجر رو کی نصب کردم؟کرک میکنی تا چند ماه خوبه...یهو شناسایی میکنه و اخطار میده
میخوام لایسنسشو بخرم یادم میره همش