بزرگوار من نه شمارو نقل قول کردم و نه گفتم شما کاری کردید یا چیزی هستید..داداش داری اشتباه میزنی شما اصلا کامنت های منو میخونی؟ اولا من کی طرفداری کردم که شما با قاطعیت به ما لقب ریپورتچی میدی؟ اصلا من سایت شما رو نمیدونم چی هس!! خودم رو وبمستر نمیدونم اما با مشکلاتش آشنام و اینجا سر میزنم و پیاما رو میخونم بیشتر زمینه کاریم برنامه نویسیه و گفتم اندک اطلاعات خودمو با شما به اشتراک بذارم بلکه بتونید در مسیر بهتری به این سیستم ها ضربه بزنید که بقیه دوستان هم بتونن همراهی تون بکنن نمیدونم دیگه به چه زبونی بگم جمع شید دنبال مدرک خوبی بگیرین که بتونید با اون سیستم ها رو زمین بزنید خودم هم از خدامه چنین چیزی پیدا بشه ولی با فرضیه سازی که هیچ کس میاد کد برداره و...
پ.ن: والا این چند وقت که اینجام یکم با خلق و خوی وبمسترا آشنا شدم نمیدونم شاید به خاطر اینه که خیلی درگیر سیاست های عجیب و مخفی گوگل برای رتبه بندی سایتا شدین که به عالم و آدم شک میکنید (البته ببخشید این فقط یه برداشت شخصیه) از اون طرف برنامه نویسی بیشتر با منطق کار داره به خاطر یه باگ ساده مجبوره کل کد رو بگرده تا ببینه از کجا پردازش اشتباه صورت گرفته و فکر کنم به خاطر همینه با هر مسئله ای مثل دیباگر میوفتم دنبال سر نخ و مدرک خلاصه ببخشید اگه اینجوریم :-/
لینک دانلود توی یک زمینه دلخواه هست؟@EmpireWorld @MOHAMMAD026_1
دوستان برای شمارش تعداد دانلود یک فایل در وردپرس چه باید کرد؟
یعنی از چه راهی میشه فهمید مثلا فایلی که ما آپلود کردیم چند مرتبه دانلود شده
ممنون
سلام ممنون از اینکه به این نکته اشاره کریدسلام قبل حذف مطمئن بشین که از طرف کمیته س
این روزا ایمیل و اس ام اس تقلبی زیاد ارسال میشه
https://www.instagram.com/p/BbhaR19AQdn/?taken-by=web24.ir
15 ساله وبمستری؟سلام ممنون از اینکه به این نکته اشاره کرید
با 15 سال سابقه وب مستری هیچ وقت این نکته به ذهنم نرسیده بود:general601:
شاتل هم همچنین .های وب چقدر داغون شده...
با قند شکن میخوام گوگل آنالایتیکس رو چک کنم...با چند دقیقه منتظر بمونم لود بشه..
اینستاگرام خیلی کند هست..و نمیشه کلیپ هارو دید..عکس ها هم دیر میاد.
این فایرفاکس کوانتوم هم بازی در میاره..کند تر شده انگار:general505:
شاتل هم همچنین .
تو این 15 سال اینقدر درامد داشتم که نیاز به بیمه نداشته باشم15 ساله وبمستری؟
بیمه، کردی خودتو؟
ممنوناره..
یک روزه پرداخت میکنه واسه منو
فقط یکم مسئول مالیش سرش شلوغه باید یادآوردی کنی و توضیح بدی تا اشتباه نکنه
سایت های خارجی کند شدن؟
یا اینایی که داخلن سریع شدن
شاتل هم همچنین .
دروددوستان لطفا ادبیات فرومی را راعایت کنید
ممنونم
دقیقاسایت های خارجی کند شدن؟
یا اینایی که داخلن سریع شدن
پست من چه مشکلی داشت پاک کردیندوستان لطفا ادبیات فرومی را راعایت کنید
ممنونم
هرچی قند شکن تست میکنم واسه آنالیتیکس اما نمیتونم برم داخل آمارگیردقیقا
الان نت همرا اول منم سرور خارجیش جالب نیست ولی ADSL دیگه کلا تعطیلهیه سیم کارت همراه اول بخرید ۵ تومن
۱۵ گیگ نت یک ماهه داره
وقتی تموم شد ببرید ترابرد کنید به ایرانسل ۱۴ گیگ نت میده
سرعتشونم خوبه
تازه ۲ تا ۹ صبح هم همراه اول دانلود رایگانه