afshin313
Registered User
وایییی اره خیلی جالب بود:general502:بهترین کمک سایتی هست که رایانه کمک رایگان هست همه تست کنید جالب بود برام
حالا بزن به چاک:general605:
وایییی اره خیلی جالب بود:general502:بهترین کمک سایتی هست که رایانه کمک رایگان هست همه تست کنید جالب بود برام
به قدری که این اسپمر ها زیاد شده ادم حس سایت زدن بهش دست نمیده
ذوستان یه سوال یه سایت میخوایم بیاریم بالا دامین کام و ای ارشم گرفته شده بنظرتون رو کدوم بالا بیاریم سایتو؟ دامین کام یکم میترسیم بعد جریان تحریم اینا
ای ار هم یه جورایی رو سایت حس شاح بودنو نمیاره
وردپرس رفت رو 4.9با فایرفاکس مشکل نداره
ولی من زندگیم گوگل کرومه، میخوام با کروم این مشکل حل بشه
خیلی وقته اینطوریه، همیشه کلیک میکردم و نگه میداشتم ثابت میشد، ولی امروز رو این مطلبه هرکار کردم نشد :|
4.8.3
دهنت:general304::general108:تو همین بدبختی از یه شماره 021 تماس گرفتن گفتم شاید میخوان بگن معافی یا لغو شده، گفت از شبکه سه تماس گرفته منم فکر کردم مزاحم تلفنیه یا کلاهبرداره، طرف گفت از برنامه بروز تماس میگیریم مایل به مصاحبه!! یا تبلیغ فروشگاه اسپم کده در این برنامه هستید! بیچاره نمیدونست من حتی از سایت فروشگاهی هم اسپم میکنم سایت فیکه! به هر حال دوستان کسی مایل بود پول مفت بده به این ها شماره اش را دارم، فکر مصاحبه کردنش واقعا خنده داره مثلا بگی اینجانب بیزی اسپم معروف به پدر اسپم ایران فلان سایت شخمی اسپمی را تاسیس کردم!...
به یک چهارم کاهش پیدا کرده :|در این دو - سه روز بازدید تون کم نشده؟
عجب حماسه ای درور بر غیرتتتو همین بدبختی از یه شماره 021 تماس گرفتن گفتم شاید میخوان بگن معافی یا لغو شده، گفت از شبکه سه تماس گرفته منم فکر کردم مزاحم تلفنیه یا کلاهبرداره، طرف گفت از برنامه بروز تماس میگیریم مایل به مصاحبه!! یا تبلیغ فروشگاه اسپم کده در این برنامه هستید! بیچاره نمیدونست من حتی از سایت فروشگاهی هم اسپم میکنم سایت فیکه! به هر حال دوستان کسی مایل بود پول مفت بده به این ها شماره اش را دارم، فکر مصاحبه کردنش واقعا خنده داره مثلا بگی اینجانب بیزی اسپم معروف به پدر اسپم ایران فلان سایت شخمی اسپمی را تاسیس کردم!...
شدید ریزش داشتهدر این دو - سه روز بازدید تون کم نشده؟
بدون تغییردر این دو - سه روز بازدید تون کم نشده؟
افزونه:دوستان افزونه یا کدی هست که در وردپرس اولین تصویر به عنوان تصویر شاخص خودکار انتخاب بشه؟
تغییری نکردهدر این دو - سه روز بازدید تون کم نشده؟
تو همین بدبختی از یه شماره 021 تماس گرفتن گفتم شاید میخوان بگن معافی یا لغو شده، گفت از شبکه سه تماس گرفته منم فکر کردم مزاحم تلفنیه یا کلاهبرداره، طرف گفت از برنامه بروز تماس میگیریم مایل به مصاحبه!! یا تبلیغ فروشگاه اسپم کده در این برنامه هستید! بیچاره نمیدونست من حتی از سایت فروشگاهی هم اسپم میکنم سایت فیکه! به هر حال دوستان کسی مایل بود پول مفت بده به این ها شماره اش را دارم، فکر مصاحبه کردنش واقعا خنده داره مثلا بگی اینجانب بیزی اسپم معروف به پدر اسپم ایران فلان سایت شخمی اسپمی را تاسیس کردم!...
راست میگن سربازی یا سیگاری میشی یا نونی ؟؟ البته تورو که کشتن:general711:تو همین بدبختی از یه شماره 021 تماس گرفتن گفتم شاید میخوان بگن معافی یا لغو شده، گفت از شبکه سه تماس گرفته منم فکر کردم مزاحم تلفنیه یا کلاهبرداره، طرف گفت از برنامه بروز تماس میگیریم مایل به مصاحبه!! یا تبلیغ فروشگاه اسپم کده در این برنامه هستید! بیچاره نمیدونست من حتی از سایت فروشگاهی هم اسپم میکنم سایت فیکه! به هر حال دوستان کسی مایل بود پول مفت بده به این ها شماره اش را دارم، فکر مصاحبه کردنش واقعا خنده داره مثلا بگی اینجانب بیزی اسپم معروف به پدر اسپم ایران فلان سایت شخمی اسپمی را تاسیس کردم!...
حماقت ریپورتچی ها تمومی نداره
اگه میخواهی جای رئیس ات بشینی هلش بده بره بالا نه اینکه زیر پاشو خالی کنه
اره..دوستانی که با یکتانت کار کردند،پول شمارو پرداخت میکردن؟