• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
یه فن یا هیتر یا بخاری برقی برای اتاق 4*5 میخوام

کدومش خوبه ؟
http://www.bamilo.com/feller-بخاری-برقی-فن-دار-2000-وات-مدل-hfc-200-2036447.html

http://www.bamilo.com/matheo-هیتر-فن-دار-2000-وات-مدل-mhf-200-2314955.html

خودتون چیز دیگه ای پیشنهاد میدید ؟ الودگی نداشته باشه مصرف برقش پایین باشه و بیصدا باشه
اگه برق امام داری..همین برقی ها عالی هستن..نه خطر گاز گرفتگی دارن و نه چیز دیگه. فقط خیلی هزینه برق میره بالا

مطمئنا اون جایی هستی گاز نداره که سراغ این رفتی...
مسلما بخاری هیزمی و زغال سنگی هم نمیتونی استفاده کنی.:D
میمونه همین بخاری برقی فن دار

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اگه برق امام داری..همین برقی ها عالی هستن..نه خطر گاز گرفتگی دارن و نه چیز دیگه. فقط خیلی هزینه برق میره بالا

تاپیک شبکه های تبلیغاتی رو خودت بستی؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

احسنت به هوش و ذکاوتت که من رو از تاریکی های جهالت نجات دادی چون من بین خریدن دینام تراکتور و بخاری برقی مناسب مونده بودم

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
تاپیک شبکه های تبلیغاتی رو خودت بستی؟
اره
بذار شبکه های تبلیغاتی بیشتر از این حقشونو بخورن و سایتشونو نابود کنن تا آدم بشن. تا نیان توی تاپیک از نتورک ها دفاع کنن.

از کوچیک ترین تا بزرگترین نتورک همکاری داشتم. این وسط اولین نفر من خراب میشم ولی اومدن میگن چنین چیزی امکان نداره...
همین محتوای همسان adnow اومد گفت فلان قدر دلار بهت میدم بیا این کد رو بذار من قبول نکردم.
وقتی شب لالا کردی میاد تبلیغ jنسی منتشر میکنه..یا طوری برنامه نویسی میکنه که خودت نبینی اما بقیه ببینن.
نمونه پیش پا افتادش اینه میری توی پنل یک شبکه تبلیغاتی، ip ثبت میکنه شهر گرگان... میاد با برنامه نویسی کلا اون تبلیغ رو واسه گرگان نمایش نمیده..یا رنج آی پی شما یا قند شکن و ...
با یکی از مدیرای سایت های پاپ آپ حرف میزدم میگفت.. ازمون تبلیغ خریده بود.. شب خوابیده بودیم گزارش دادن که داره از شبکه شما تبلیغ سوپر و ویروس باز میشه

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اره
بذار شبکه های تبلیغاتی بیشتر از این حقشونو بخورن و سایتشونو نابود کنن تا آدم بشن. تا نیان توی تاپیک از نتورک ها دفاع کنن.

از کوچیک ترین تا بزرگترین نتورک همکاری داشتم. این وسط اولین نفر من خراب میشم ولی اومدن میگن چنین چیزی امکان نداره...
همین محتوای همسان adnow اومد گفت فلان قدر دلار بهت میدم بیا این کد رو بذار من قبول نکردم.
وقتی شب لالا کردی میاد تبلیغ jنسی منتشر میکنه..یا طوری برنامه نویسی میکنه که خودت نبینی اما بقیه ببینن.
نمونه پیش پا افتادش اینه میری توی پنل یک شبکه تبلیغاتی، ip ثبت میکنه شهر گرگان... میاد با برنامه نویسی کلا اون تبلیغ رو واسه گرگان نمایش نمیده..یا رنج آی پی شما یا قند شکن و ...
با یکی از مدیرای سایت های پاپ آپ حرف میزدم میگفت.. ازمون تبلیغ خریده بود.. شب خوابیده بودیم گزارش دادن که داره از شبکه شما تبلیغ سوپر و ویروس باز میشه
تاپیک خوبی بود بنظرم. بحث های خوبی میشد کرد. حیف شد
در هر صورت هر کس نظر خودش رو میده. بنظرم نباید انقدر زود آزرده خاطر بشی:general609:
من تا اومدم یه پست بزنم، تاپیک قفل شد :general503:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
تاپیک خوبی بود بنظرم. بحث های خوبی میشد کرد. حیف شد
در هر صورت هر کس نظر خودش رو میده. بنظرم نباید انقدر زود آزرده خاطر بشی:general609:
من تا اومدم یه پست بزنم، تاپیک قفل شد :general503:
اگه پستت مهم بود میتونم بازش کنم

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
اره

چرا بستی خب
تازه میخواستیم بیاییم یکم صحبت کنیم در موردش.
موضوع خیلی جالبی بود

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
اره

هیچ کس تو اون تاپیک از سیستم دارا طرفداری نکرد موضوع اینه که مطرح کردن فرضیاتی که هنوز به مدرک مستدلی نرسیده فقط وضع رو وخیم تر میکنه یعنی هم وب مستر اعصابش خورد میشه و کاری نمیتونه بکنه هم از طرفی ممکنه اون سیستم دار خاطی با دیدن چنین تاپیکی اون اقدامات خودشو تا مدتی که آب از آسیاب بیفته معلق کنه و این یعنی جمع کردن مدرک هم پر!
خلاصه اینکه تا سیستم دارا مدرکی نبینن خطری هم احساس نمیکنن پس اوضاع هم تغییری نمیکنه بهتره وقتی یه مدرک (مثلا تکه کدی از این سیستم ها که این تحرکات را تایید میکنه) پیدا کردید اونو با سایر وب مسترا در میان بذارین در اون صورت هر کسی که مدرک رو ببینه مطمئنا سریع کد ها رو برمیداره و سیستم خاطی هم ضررش رو میبینه.
پ.ن: در مورد اون مباحثی که وقتی لالا هستی تبلیغ جنشی و ثورن و ویروس پخش میشه که ربطی به هیچ سیستمی نداره شما مستقیم هم تبلیغ بگیری مثلا پاپ اپ سایت mysite.com رو بذاری طرف راحت میتونه هر لحظه محتوای سایتش رو به چیزی که میخواد تغییر بده وب مستره که باید هوشیار باشه.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
برای اینکه بخوام یه آشغالی مثل فایرفاکس گوزآنتوم نداشته باشم باید چی کار کنم؟! نمیشه برگردونمش به قبلی؟ تمام افزونه ها ساقط شدن هیچی سرجاش نیست هر چی بوده از کار افتاد مثلا افزونه ضد تبلیغات هیچ کدوم کار نمیکنن همین هایی هم که سالم هستن چیزی را فیلتر نمیکنن همیشه باید تبلیغات به شدت مزخرف پی تی مثل خر مگس جلوی چشمام باشه. راهی بجز عوض کردن مرورگر نیست؟! کروم هم زیاد خوب نیست اپرا بنظرتون خوبه؟

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
برای اینکه بخوام یه آشغالی مثل فایرفاکس گوزآنتوم نداشته باشم باید چی کار کنم؟! نمیشه برگردونمش به قبلی؟ تمام افزونه ها ساقط شدن هیچی سرجاش نیست هر چی بوده از کار افتاد مثلا افزونه ضد تبلیغات هیچ کدوم کار نمیکنن همین هایی هم که سالم هستن چیزی را فیلتر نمیکنن همیشه باید تبلیغات به شدت مزخرف پی تی مثل خر مگس جلوی چشمام باشه. راهی بجز عوض کردن مرورگر نیست؟! کروم هم زیاد خوب نیست اپرا بنظرتون خوبه؟
تبلیغات پی تی و خیلی از سایت ها واقعا حقشون جز لیست سفید باشه اینقدر زحمت میکشن چیز خاصی هم نیست 4 تا عکس زنبوره اونم بلاک کنی دیگه خیلی سربازی :general701:

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
تبلیغات پی تی و خیلی از سایت ها واقعا حقشون جز لیست سفید باشه اینقدر زحمت میکشن چیز خاصی هم نیست 4 تا عکس زنبوره اونم بلاک کنی دیگه خیلی سربازی :general701:

در حالت نمایش موبایلی تبلیغات بالای صفحه ی پی تی خیلی میره رو مخ
چون در انتها لود میشه
وقتی روی یه لینکی یا برگزیده بازارچه و یا اطلاعیه ها کلیک میکنی اون موقع لود میشه و ناخودآگاه روش کلیک میکنی :|

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اره

قبول دارم کلا مافیایی شده چون هیشکی درست کار نمیکنه تو این تجارت وبمستر چاره ای نداره اینام هی میدوشن . الانم که با اون هر کاری میشه کرد هر چیزی میشه لود کرد رو سایت یا سرعت سایتو پایین اورد فردا پس فردا سیستم بهود رتبه هم میزنن از این طریق .

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
تبلیغات anetwork چقدر جالبه
اول که روی تبلیغ کلیک میکنی مینویسه
آیا مایل به باز کردن این تبلیغ هستید؟ بله خیر
بعد که باز میشه باید یه مرحله کپچا رو رد کنه تا تبلیغ باز بشه
یعنی هزار تا فیلتر میزارن که دقیق ترین کاربر رو جذب کنن ( برای وبمستر هم کمترین بازدهی)
---------------------
دوستان سیستم با کارایی خوب معرفی کنید

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
واسه منم دقیقا تو همین زمان اومد وبالای 30 تا مطلب رو درخواست حذف داده بود که بیشترشم مربوط به شبکه های اجتماعی و مسنجرها بود که اکثرشم صفحه اول گوگل بود با بازدید روزانه بیش از 8000 :general208:
سلام قبل حذف مطمئن بشین که از طرف کمیته س
این روزا ایمیل و اس ام اس تقلبی زیاد ارسال میشه
https://www.instagram.com/p/BbhaR19AQdn/?taken-by=web24.ir

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
قبول دارم کلا مافیایی شده چون هیشکی درست کار نمیکنه تو این تجارت وبمستر چاره ای نداره اینام هی میدوشن . الانم که با اون هر کاری میشه کرد هر چیزی میشه لود کرد رو سایت یا سرعت سایتو پایین اورد فردا پس فردا سیستم بهود رتبه هم میزنن از این طریق .
یعنی چیز مال تر از یکسری وبمستر جماعت ندیدم... هنوز 10 ساعت نشده من این پست بالاتر رو دادم..رفتن زیر آب منو توی اون شبکه زدن:D:D
من که میدونم کیه..مسلما همونیه که اینجا و اونجا جبهه گرفت علیه من و به نفع شبکه ها..

داداش بیا و اسم نتورکتو بگو..من بیام بگم این خیلی خوبه شبکه اش..خیلی ماهه..
ولی بخاطر چندرغاز پول که میندازن جلوت نرو زیر آب بزن :D:p

همین آدمای چیزمال باعث شدن که وبمستر جماعت واسه 1000 تومن پول تبلیغ منت بذارن سرش و بره منت آگهی دهنده و نتورک رو بکشه که بهش تبلیغ بدن و ازش سوء استفاده کنن با 1000 تحقیر و ...:general310::general310:

Last edited:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
تبلیغات anetwork چقدر جالبه
اول که روی تبلیغ کلیک میکنی مینویسه
آیا مایل به باز کردن این تبلیغ هستید؟ بله خیر
بعد که باز میشه باید یه مرحله کپچا رو رد کنه تا تبلیغ باز بشه
یعنی هزار تا فیلتر میزارن که دقیق ترین کاربر رو جذب کنن ( برای وبمستر هم کمترین بازدهی)
---------------------
دوستان سیستم با کارایی خوب معرفی کنید
این مراحلی که شما گفتی اگه درسته عملا "اکشن" به حساب میاد و تو سیستم های خارجی 1 الی 50 دلار بابت هر یه دونش میدن :|
ولی خب در کل دارن مثل کوتاه کننده های لینک میشن سیستم خوب که دنبالش باشی زیاده فقط جستجوتو از کلیکی به کوتاه کننده لینک تغییر بده اپیزو خوبه.
تبلیغاتتم بلاک نمیشه و میتونی لینک دلخواهتو بزاری رو بنر.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
نه دیگه پخمه که نیستیم! o_O
من شخصا همیشه از پنل چک میکنم:
login.internet.ir
این سایت کارای داره؟
من یه بلاگ و یه سایتم یه ساله فیلتره ده تا لینک فیدبک که از طریق این سایت ارسال کردم هنوزم بیجواب مونده :|

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
یعنی چیز مال تر از یکسری وبمستر جماعت ندیدم... هنوز 10 ساعت نشده من این پست بالاتر رو دادم..رفتن زیر آب منو توی اون شبکه زدن:D:D
من که میدونم کیه..مسلما همونیه که اینجا و اونجا جبهه گرفت علیه من و به نفع شبکه ها..

داداش بیا و اسم نتورکتو بگو..من بیام بگم این خیلی خوبه شبکه اش..خیلی ماهه..
ولی بخاطر چندرغاز پول که میندازن جلوت نرو زیر آب بزن :D:p

همین آدمای چیزمال باعث شدن که وبمستر جماعت واسه 1000 تومن پول تبلیغ منت بذارن سرش و بره منت آگهی دهنده و نتورک رو بکشه که بهش تبلیغ بدن و ازش سوء استفاده کنن با 1000 تحقیر و ...:general310::general310:
داداش داری اشتباه میزنی شما اصلا کامنت های منو میخونی؟ اولا من کی طرفداری کردم که شما با قاطعیت به ما لقب ریپورتچی میدی؟ اصلا من سایت شما رو نمیدونم چی هس!! خودم رو وبمستر نمیدونم اما با مشکلاتش آشنام و اینجا سر میزنم و پیاما رو میخونم بیشتر زمینه کاریم برنامه نویسیه و گفتم اندک اطلاعات خودمو با شما به اشتراک بذارم بلکه بتونید در مسیر بهتری به این سیستم ها ضربه بزنید که بقیه دوستان هم بتونن همراهی تون بکنن نمیدونم دیگه به چه زبونی بگم جمع شید دنبال مدرک خوبی بگیرین که بتونید با اون سیستم ها رو زمین بزنید خودم هم از خدامه چنین چیزی پیدا بشه ولی با فرضیه سازی که هیچ کس میاد کد برداره و...
پ.ن: والا این چند وقت که اینجام یکم با خلق و خوی وبمسترا آشنا شدم نمیدونم شاید به خاطر اینه که خیلی درگیر سیاست های عجیب و مخفی گوگل برای رتبه بندی سایتا شدین که به عالم و آدم شک میکنید (البته ببخشید این فقط یه برداشت شخصیه) از اون طرف برنامه نویسی بیشتر با منطق کار داره به خاطر یه باگ ساده مجبوره کل کد رو بگرده تا ببینه از کجا پردازش اشتباه صورت گرفته و فکر کنم به خاطر همینه با هر مسئله ای مثل دیباگر میوفتم دنبال سر نخ و مدرک خلاصه ببخشید اگه اینجوریم :-/

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
این سایت کارای داره؟
من یه بلاگ و یه سایتم یه ساله فیلتره ده تا لینک فیدبک که از طریق این سایت ارسال کردم هنوزم بیجواب مونده :|
این سامانه:
login.internet.ir
دو بخش داره.
-یه بخش ورود به سامانه تذکر هست
-یه بخش هم ورود به سامانه همکار هست(سامانه گزارش برای فیلتر کردن! )

من منظورم قسمت سامانه تذکر بود که وقتی ایمیل و اس ام اس میاد، در این پنل هم ثبت میشه. با این آدرس بالا میاد:
http://login.internet.ir/?panel=tazakor

بالا