Milad._.R
Registered User
- نوشتهها
- 4,191
- لایکها
- 1,203
INSTAGRAM PLUS
یک روبات instasave هم هست کپشن هم میده
instasave برای اندروید ؟ ظاهرا دیگه کار نمیکنه
برای ویندوز چیزی نیست ؟ حتما باید emulator نصب کرد
INSTAGRAM PLUS
یک روبات instasave هم هست کپشن هم میده
مگه الان نمیشه تا انتها دید ؟نرم افزاری داریم که باهاش بشه تمام عکس ها+کپشن یک پیج اینستاگرام رو استخراج کرد ؟
یا حداقل برنامه ای که بشه باهاش پیج هایی که هزار تا پست دارند رو راحت تر تا انتها دید
های وب هم امروز فردا به فنا میرهای لعنت به فیبر نوری از کل شهر فقط کوچه مارو فیبر نوری زدن دهن سرویسا
الان من این تعرفه خوب های وب رو بخاطر این از دست می دم :|
واسه ما که حتی یه سوراخ رو هم نذاشتن و همه جا فیبر شدهای لعنت به فیبر نوری از کل شهر فقط کوچه مارو فیبر نوری زدن دهن سرویسا
الان من این تعرفه خوب های وب رو بخاطر این از دست می دم :|
شاید پدر در محل کار باشه و مدیر زومیت همراه با....:general703::general703:مشاهده پیوست 1046470
سوال زومیته دیگه روش نشده دقیق بگه کجاست :general210:
کجا زیاده 80 تومن؟ عالیه خوهای وب هم امروز فردا به فنا میره
من دیشب باهاشون حرف میزدم. گفت امروز یا فردا طرح هارو به مصوبه جدید تغییر میدیم.
(زودتر طرح های قدیمی رو بخر)
من هم رفتم دوتا طرح خریدم
د لامصب 80 تومن واسه 16 مگ خیلی زیادهههههه..زیر 16 هم نمیتونم کار کنم:general509:
خوب بهتر حداقل ادم ک. ونش نمی سوزه همه عالم دارن استفاده می کنن غیر از خودشواسه ما که حتی یه سوراخ رو هم نذاشتن و همه جا فیبر شده
کجا زیاده 80 تومن؟ عالیه خو
1100 گیگ دانلود 80 تومن :||||||
از این بهتر بخدا افر گیر نمیاد
خوب بهتر حداقل ادم ک. ونش نمی سوزه همه عالم دارن استفاده می کنن غیر از خودش
می گه گیر همه نیومده :|
الان تنها کسی که نمی تونه طرح های خوب رو بگیره منم چون فیبر انحصار مخابراته :|
در هر صورت پای مدیر زومیت این وسطه:general707:مشاهده پیوست 1046477
نوشته پدر بچه ننوشته که شوهر مادر میخواستی فایلای دانلود بریزی رو هاست فک کنم همکاریم
موضوع سایتتو گفتم .اشکان..
از 1100 تا 275 تاش ترافیک بین الملله. یعنی شوما اون 275 تارو مصرف کردی سرعتت میاد روی 128
بقیش هم که ترافیک داخله.میتونی بری مشرق نیوز و تبیان و رشد استفاده کنی
من الان 12 هزار تومن طرح یکماهه 16 مگ میخرم. کلا با 45 تومن اینترنت رو خیلی شاهانه استفاده میکنم.
الان چرا بیام 80 تومن بدم وقتی مصرف ندارم؟:general505:
در هر صورت پای مدیر زومیت این وسطه:general707:
فایل های من کم هست. صرف نمیکنه هاست دانلود بخرم. خیلی که آپلود کنم در حدود 200 مگ:general704::general703:
من زنگ زدم شاتل پرسیدم این جریان 500 تا سایت چیه ، گفت روز های اول اینا بودن فقط الان هر سرور ایرانی باشه اوکیه و ترافیک داخلیه و لیست اون سایت ها دیگه مطرح نیستاشکان..
از 1100 تا 275 تاش ترافیک بین الملله. یعنی شوما اون 275 تارو مصرف کردی سرعتت میاد روی 128
بقیش هم که ترافیک داخله.میتونی بری مشرق نیوز و تبیان و رشد استفاده کنی
من الان 12 هزار تومن طرح یکماهه 16 مگ میخرم. کلا با 45 تومن اینترنت رو خیلی شاهانه استفاده میکنم.
الان چرا بیام 80 تومن بدم وقتی مصرف ندارم؟
من ک سایت ندارمموضوع سایتتو گفتم .
برای سایت شخصی لینک سازی میکنی ؟ کاری نکن کاری کنم که کاری شه :general106:من ک سایت ندارم
سایت شخصی واسه دانشجو های گروه عمران یونی هست
سکوت میکنم:general509::general703:برای سایت شخصی لینک سازی میکنی ؟ کاری نکن کاری کنم که کاری شه :general106:
سایت آپارات مگر روی سرور داخل نیست؟من زنگ زدم شاتل پرسیدم این جریان 500 تا سایت چیه ، گفت روز های اول اینا بودن فقط الان هر سرور ایرانی باشه اوکیه و ترافیک داخلیه و لیست اون سایت ها دیگه مطرح نیست
یعنی عملا اگر ی وی پی اس داشته باشی هر فایلی رو بریزی روش دانلود کنی ، 1100 گیگ می تونی ماهانه استفاده کنی
بعدشم برا من الان ماهی هشتاد تومن هزینه می کنم شاید 30 گیگ هم تعرفه ام نیست ، برا من خیلی خوب میشه چون قیمت فرق نمی کنه اما حجم زمین تا اسمون تفاوته
بعدشم در مورد سرعت بعد شارژ تمام شدن 128 نمیشه ( یعنی تعرفه 16 مگی میشع 512 ، زیر 16 مگ باشی اون میشه 128 )
هی هی هی :دیمن ک سایت ندارم
سایت شخصی واسه دانشجو های گروه عمران یونی هست
طوری میکنه که ملت بگن طوری شده و ما هم که می دونیم طوری شدست :دیبرای سایت شخصی لینک سازی میکنی ؟ کاری نکن کاری کنم که کاری شه :general106:
آخرین سنگر هم همینهسکوت میکنم:general509::general703:
سکوت میکنم:general509::general703:
سایت شخص و لینک سازی اخه طوری دروغ بگویید که طوری نشود اینبار سایتت طوری که از ترس گزارش ملت منکر میشیاسایت آپارات مگر روی سرور داخل نیست؟
هر فایل یوتیوب که بود بیایید با آپارات بیارید رو سرور داخل دانلود کنید.
از اون طرف هر فایل دیگه ای مثل فیلم و ... رو هم یه سرور داخل پیدا کنید و دانلود کنید
( من خودمم فیبر هستش و نمیشه دانلود کرد لامصب)
اصلا اوضاعی شده برای خودش، تو این هاگیر واگیر
هی هی هی :دی
طوری میکنه که ملت بگن طوری شده و ما هم که می دونیم طوری شدست :دی
آخرین سنگر هم همینه