• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
لینک مطالب کم کم داره به 54654846465416456 میرسه میخوام به ترتیب بره که زیاد طولانی نشه
برو به پوشه ی wp-admin بعد پوشه includes فایل post.php رو باز کن و این خط رو :
PHP:
function wp_autosave( $post_data ) {
رو به این خط تغییر بده:
PHP:
function wp_autosave( $post_data ) { return 0;
حالا برو به پوشه wp-includes بعد فایل default-filters.php رو باز کن و این خط رو:
PHP:
add_action( 'post_updated',               'wp_save_post_revision',                   10, 1 );
پیدا کن و به اول خطش دو تا اسلش (//) اضافه کن.
حالا هنگام ذخیره خودکار فقط مینویسه خطایی رخ داده و چیزی به دیتابیس اضافه نمیشه.

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
برو به پوشه ی wp-admin بعد پوشه includes فایل post.php رو باز کن و این خط رو :
PHP:
function wp_autosave( $post_data ) {
رو به این خط تغییر بده:
PHP:
function wp_autosave( $post_data ) { return 0;
حالا برو به پوشه wp-includes بعد فایل default-filters.php رو باز کن و این خط رو:
PHP:
add_action( 'post_updated',               'wp_save_post_revision',                   10, 1 );
پیدا کن و به اول خطش دو تا اسلش (//) اضافه کن.
حالا هنگام ذخیره خودکار فقط مینویسه خطایی رخ داده و چیزی به دیتابیس اضافه نمیشه.
قبلا حداقل 3 بار عوض میشد ای دی پست الان شده دو بار اون یه بار اضافه الان مال عکسه؟
یعنی عکس هم ای دی اختصاصی داره؟

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
بنظرت از وب داده استفاده کنم یا نت افراز؟:D:D

--------
آقا من در حد 200 مگ میخوام فایل دانلودی روی سایتم آپلود کنم..به نظر شما توی همون هاست که نت افرازه آپلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟

نه بابا. من از همه 50 گیگم استفاده کردم . مهم این است که کاری نکنی که فکرکنند کاری کرده ای که طوری شود :D

از نت افراز استفاده کن

در نت افراز کسی دامنه بین المملی* داره؟
ما یه دامنه .net ثبت کردیم..از اون روز مورد حجوم اسپمر ها (ِادی کنیم از درگذشته ها@Business plan) قرار گرفته
بعد قبلا یه امکان رایگان به اسم id shield داشت. الان میگه برو از افزودنی ها 15 هزار تومن بخر:oops: دومین [dōˈmān] پروتکشن

هیچ حرکتی نداره ما این 15 تومن رو ندیم؟

رجیسترر جدید نت افراز
opensrs
یا همون توکاس برای آی.دی شیلد پول می گیره. ولی به هرحال می تونی ایمیل هوایز عوض کنی که کار غیراستاندارد وخطرناکیه.
من خودم از Mozilla Thunderbird استفاده می کنم . از منوی tools بخش message filter خودت دستی می تونی جلوی اسپمرها بگیری.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
نه بابا. من از همه 50 گیگم استفاده کردم . مهم این است که کاری نکنی که فکرکنند کاری کرده ای که طوری شود :D

از نت افراز استفاده کن

رجیسترر جدید نت افراز
opensrs
یا همون توکاس برای آی.دی شیلد پول می گیره. ولی به هرحال می تونی ایمیل هوایز عوض کنی که کار غیراستاندارد وخطرناکیه.
من خودم از Mozilla Thunderbird استفاده می کنم . از منوی tools بخش message filter خودت دستی می تونی جلوی اسپمرها بگیری.

نت افراز کانکشن دانلود رو روی 1 عدد گذاشته:oops::oops:
بدرد فایل های حجیم نمیخوره متاسفانه. البته حجیم ندارم. در حد 2 تا 15 مگابایت:confused::confused:
--------------------------------------------------------------------------
شت.
چرا آنلاین نیک نیس:general507::general507:
من گفتم چرا ایمیل رجیسترش فرق فوکوله...نگو ریجسترش توبووووق هست:oops:

سیل عظیمی از اسپم راه افتاده تو ایمیلم:general602: اگه بیزنس پلن بود و این صحنه را میدید..بسی شاد و خرامان میشد :general409:
میرم میخرم همون پروتکشن رو:general503: باهاش میشد یدونه پیتزا خرید:general108:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
بنظرت از وب داده استفاده کنم یا نت افراز؟:D:D

--------
آقا من در حد 200 مگ میخوام فایل دانلودی روی سایتم آپلود کنم..به نظر شما توی همون هاست که نت افرازه آپلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟
فایلای که حجم زیاد دارن و طول میکشه دانلوشون مشکل ایجاد میکنه چون تعداد اتصالات زیاد میشه الان این اینترنت دانلود منیجر 8 تا کانکشن ایجاد میکنه در واقع به هیچ دردی نمیخوره!!! جایی به درد میخورده که حداکثر سرعت برای هر کانکشن محدود شده باشه که هیجا نشده برای ای پی محدود میکنن بخوان بکنن .

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
بدرد فایل های حجیم نمیخوره متاسفانه. البته حجیم ندارم. در حد 2 تا 15 مگابایت:confused::confused:
شت.

سیل عظیمی از اسپم راه افتاده تو ایمیلم:general602: اگه بیزنس پلن بود و این صحنه را میدید..بسی شاد و خرامان میشد :general409:
کلا رو هاست خوب دان نمیشه فایل من دارم یه 500 مگ اذییت میکنه . 15 رو میدی پیتزا بعد باشگاه باید مثل چی بدوی ابش کنی چه کاریه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
فایلای که حجم زیاد دارن و طول میکشه دانلوشون مشکل ایجاد میکنه چون تعداد اتصالات زیاد میشه الان این اینترنت دانلود منیجر 8 تا کانکشن ایجاد میکنه در واقع به هیچ دردی نمیخوره!!! جایی به درد میخورده که حداکثر سرعت برای هر کانکشن محدود شده باشه که هیجا نشده برای ای پی محدود میکنن بخوان بکنن .
نمیدونم:oops:

کلا رو هاست خوب دان نمیشه فایل من دارم یه 500 مگ اذییت میکنه . 15 رو میدی پیتزا بعد باشگاه باید مثل چی بدوی ابش کنی چه کاریه
سرعت دانلودش 300 بود واسه من حدودا

در حالت عادی سرعت دانلود من از سرور های ایران حدود 1.5 مگابایت بر ثانیه هست/
----------------------------
باشگاه رو ول کردم:D:D
5 کیلو هم کم کردم تو 1.5 ماه..بعدش دیگه نرفتم:oops::oops:

الان وزنم روی یه عدد فیکس شده:general206: در نظر دارم روزی 1 ساعت پیاده روی برم.ولی هنوز عملی نشده:D

صبر میکنم تا ترم بعدی که تموم شد برم خدمت..تو خدمت خودش آب میشه:D:p:p

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283

الان وزنم روی یه عدد فیکس شده:general206: در نظر دارم روزی 1 ساعت پیاده روی برم.ولی هنوز عملی نشده:D

کلا باشگاه مداوم رفتن کار هر کسی نیست نمیدونم چرا . سایتو چکار میکنی خدمت کابوس وبمستریم این خدمته چن سال جون بکن سایت بالا بیار بعد دو سال باید نباشی

MaxNet

Registered User
لایک‌ها
239
قبلا حداقل 3 بار عوض میشد ای دی پست الان شده دو بار اون یه بار اضافه الان مال عکسه؟
یعنی عکس هم ای دی اختصاصی داره؟
بله در وردپرس تصویر شاخص و پست به صورت دو تا رکورد جدا از هم ثبت میشن و فیلد post_type برای متن به صورت post و برای تصویر به صورت attachment ذخیره میشه
موفق باشید

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
@amir7310
سايتتو چرا فروختي؟ چند فروختيش؟ نگو كه زير 100 تومن فروختيش!

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
کلا باشگاه مداوم رفتن کار هر کسی نیست نمیدونم چرا . سایتو چکار میکنی خدمت کابوس وبمستریم این خدمته چن سال جون بکن سایت بالا بیار بعد دو سال باید نباشی
میتونی سایتتو توی این 2 سال بدی دست یه نفر که امین و مطمئن باشه مثل من :D

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
میتونی سایتتو توی این 2 سال بدی دست یه نفر که امین و مطمئن باشه مثل من :D
همین وب داده رو تو به نون و نوا رسوندی :D. بحث قابل اعتمادی نیست سایت دست کس دیگه به شدت افت میکنه تا اون بیاد بدونه چی بزنه و بازخورد چیه سایت به فنا میره

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
همین وب داده رو تو به نون و نوا رسوندی :D. بحث قابل اعتمادی نیست سایت دست کس دیگه به شدت افت میکنه تا اون بیاد بدونه چی بزنه و بازخورد چیه سایت به فنا میره
وای تو رو خدا بحث وب داده رو پیش نکش که الان میریزن سرم میگن داری تبلیغ میکنی :D

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
والا
اینقدر که من براشون تبلیغ کردم مدیرش نکرده :general404:
کیه قدر بدونه الان بگی میگه مگه چکار کردی . یدونه حسن بدبختو گرفته کل پشتیبانی رو انجام میده:D

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
کیه قدر بدونه الان بگی میگه مگه چکار کردی . یدونه حسن بدبختو گرفته کل پشتیبانی رو انجام میده:D
من همین که خوب باشه راضیم، نمیخواد قدردانی کنه :D
حسن کدومه؟ برای من رو آقای ایزدی ج میده، حسین

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من همین که خوب باشه راضیم، نمیخواد قدردانی کنه :D
حسن کدومه؟ برای من رو آقای ایزدی ج میده، حسین
اره همون حسین جز اون من پشتیبان ندیدم چت لایوم گذاشته اونم همونه

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
شت.

فایل های کم حجم مشکلی نداره. من خودم به شخصه هرچیزی بخوام دانلود آپلود کنم تو VPS ام انجام می دم . مثل برای آپلود می ریزم با اف تی پی توVPS بعدش هر هاست دیگه. برای دانلود هم همینطور

اینطوری مطمئنم اتصال خودم به VPS حداکثری هست.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
فایل های کم حجم مشکلی نداره. من خودم به شخصه هرچیزی بخوام دانلود آپلود کنم تو VPS ام انجام می دم . مثل برای آپلود می ریزم با اف تی پی توVPS بعدش هر هاست دیگه. برای دانلود هم همینطور

اینطوری مطمئنم اتصال خودم به VPS حداکثری هست.
مشکل نداشتن که درسته نداره ولی کنده نه تو سرعت و سند و دریافت اطلاعات فایل مخصوصا اول فایل مثلا خیلی طول میکشه فایلت شروع به دانلود بشه وقتی حجم اطلاعاتت بالا بره و هی دانلود شه .

بالا