• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سرورهای ایران هزینه پهنای باندشون خیلی بالاست.
وی پی اس ها هم که خیلی محدودن با هزینه ماهیانه بالا.

اونایی که دارن طرح اینترنت را عوض می کنند خوب به همه جنبه هاش مسلطن
و ته تهش حداقل ماهی 200 علاوه بر اینترنتت باید پول بدی که همون حجم خارجی پول بدی به صرفه تره.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
چند روز پیش اعلام کردند که میخان منبعد سرور های داخل ایران رو جزو ترافیک ملی حساب کنند. ولی هنوز اعلام نشده. اگر واسه این میخای، فعلا دست نگه دار تا اعلام کنن
بهترین پیشنهاد، o p e n v p n هست. کلاینت ویندوز، لینوکس، مک، اندروید و... داره. کاملا رایگان هست و نیاز به کرک یا چیز خاصی نداره. همچنین دو سطح بهت میده. یک سطح با تمرکز رو امنیت اطلاعات و یک سطح هم با تمرکز بر روی سرعت
بهتره هست سیستم عامل سرور رو centos 6 32bit نسخه minimal انتخاب کنی (نسخه minimal، فقط چیزای مهم نصب میکنه که توی مصرف منابع خیلی تاثیر داره. از طرفی نسخه 32bit، کم مصرف تره تا نسبت به 64bit )
فقط یمقدار پیاده سازی و کانفیگ o p e n v p n دردسر داره

پ.ن: اون طرح رو هر وقت اعلام کنند، احتمالا من و خیلی از دوستان دیگه، نیاز به سرور یا v p n داخلی پیدا میکنیم. من خودم شخصا عادت ندارم اطلاعاتم رو دو دستی تقدیم این وی پی ان فروشا کنم :D پس در نتیجه انتخاب من خرید سرور خواهد بود. بنظرم بیاید چند نفر جمع بشیم یه سرور بگیریم تا هزینه نسبتا کمتر تموم بشه. کانفیگ اش رو هم من انجام میدم.
دقیقا من یه مدتیه تو فکر این کارم که سرور بگیرم الان تو تعرفه جدید ترافیک خارجی گرونه صرفه نداره کل شیلتر شکن های عمومیم داغون شده به قول شما ادم نمیتونه اطلاعات مهم و با سرور های عمومی وی پی ان فروش شیر کنه با این کار با یه تیر دو نشون میشه زد .

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
سرورهای ایران هزینه پهنای باندشون خیلی بالاست.
وی پی اس ها هم که خیلی محدودن با هزینه ماهیانه بالا.

اونایی که دارن طرح اینترنت را عوض می کنند خوب به همه جنبه هاش مسلطن
و ته تهش حداقل ماهی 200 علاوه بر اینترنتت باید پول بدی که همون حجم خارجی پول بدی به صرفه تره.
قیمت مناسب هم پیاده میشه با ترافیک خوب بعدش فقط مسئله ترافیک خارجی نیست شیلتر شکن هم این وسط مهمه

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
دوستان برای طراحی فروشگاه اینترنتی بهمراه قالب اختصاصی ( تابلو های تبلیغاتی روان و LED ) چه سایت یا شخصی رو پیشنهاد می کنید ؟

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
سرورهای ایران مگه همه شون ترافیک محدود و ناچیز ندارند؟
چجوری میشه با ترافیکی که رو سرورهای ایران میدن (50 - 100 گیگ در ماه) چند نفر بتونه استفاده کنه؟
محدود هستند، ولی هزینه ترافیک نسبتا ارزون تره (الان کاربر هر گیگ رو 2ت تا 3.500ت میخره، ولی برای سرور ارزون تر ازین حرفاست)
البته بیشتر واسه کسایی که اینترنت ای بجز adsl دارند، میصرفه (مثلا ایرانسل هر گیگ رو خداد تومن میده!)
دقیقا من یه مدتیه تو فکر این کارم که سرور بگیرم الان تو تعرفه جدید ترافیک خارجی گرونه صرفه نداره کل شیلتر شکن های عمومیم داغون شده به قول شما ادم نمیتونه اطلاعات مهم و با سرور های عمومی وی پی ان فروش شیر کنه با این کار با یه تیر دو نشون میشه زد .
ولی بنظرم اینا وقتی این طرح رو اعلام کنن، میان یه همچین محدودیتی هم واسه سرور ها میزارن :general107: (مثلا میگن ترافیک ملی واسه سرور ها 1000ت و ترافیک بین الملل 2000ت! والا ازینا بعید نیست)

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
محدود هستند، ولی هزینه ترافیک نسبتا ارزون تره (الان کاربر هر گیگ رو 2ت تا 3.500ت میخره، ولی برای سرور ارزون تر ازین حرفاست)
البته بیشتر واسه کسایی که اینترنت ای بجز adsl دارند، میصرفه (مثلا ایرانسل هر گیگ رو خداد تومن میده!)

ولی بنظرم اینا وقتی این طرح رو اعلام کنن، میان یه همچین محدودیتی هم واسه سرور ها میزارن :general107: (مثلا میگن ترافیک ملی واسه سرور ها 1000ت و ترافیک بین الملل 2000ت! والا ازینا بعید نیست)
هیچ وقت تو اینجا از این بحثا نکنید:general509:
طبق تجربه قبلی ادم چیز اینجا زیاد داره:D اگه به این مورد فکر نکرده بودن الان بهشون فهموندین:android30:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
اسکریپت ایکس دیو برا پاپ اپ هست لاینسشو منتقل میکنم کسی خواست نصف قیمت اصلی پی وی

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
هیچ وقت تو اینجا از این بحثا نکنید:general509:
طبق تجربه قبلی ادم چیز اینجا زیاد داره:D اگه به این مورد فکر نکرده بودن الان بهشون فهموندین:android30:
یه سری افراد هستن اینجا از CIA مخفی کار تر و نفوذی تر هستن :دی

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
به جای عبارت زیر
AAAAAD7VCGE0pWZv1uq5lA
کد مخصوص کانال خودتو بذار. باید لینک کانالتو موقت خصوصی کنی و اینو بدست بیاری و بعد ودباره عمومیش کنی

فایل های ضمیمه

• pop telegram.txt
    1.8 KB · نمایش ها: 9

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
به جای عبارت زیر
AAAAAD7VCGE0pWZv1uq5lA
کد مخصوص کانال خودتو بذار. باید لینک کانالتو موقت خصوصی کنی و اینو بدست بیاری و بعد ودباره عمومیش کنی
تست کردید ؟ من اینو تست کردم توی کروم اندروید باز نمیشه

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان این افزونه امار وردپرس که دیگه کلمات ورودی رو نشون نمیده گوگل انالیز هم 90 درصد کلماتو میزنه ثابت نشده ! الان چاره چیه باید از امار گیر های تحت وب مثل امارفا و وبگذر استفاده کرد؟ اینام سنگین میکنن سایتو

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دوستان این افزونه امار وردپرس که دیگه کلمات ورودی رو نشون نمیده گوگل انالیز هم 90 درصد کلماتو میزنه ثابت نشده ! الان چاره چیه باید از امار گیر های تحت وب مثل امارفا و وبگذر استفاده کرد؟ اینام سنگین میکنن سایتو
بنظرت از وب داده استفاده کنم یا نت افراز؟:D:D

--------
آقا من در حد 200 مگ میخوام فایل دانلودی روی سایتم آپلود کنم..به نظر شما توی همون هاست که نت افرازه آپلود کنم مشکلی پیش نمیاد؟

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
وب شمار سبکه.
زیرمجموعه آپانت هست فک کنم.
http://webshomar.com/

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
آپانت خودش الان خیلی اعتبار داره؟:D:p
پولای مردم رو 6 ماه 6 ماه میداد...اونم باید کلی بحث و دعوا و تهدید می کردی

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
vps ارزون و کیفیت مناسب از کشور المان سراغ دارید ؟

mohsenamoudi

Registered User
لایک‌ها
60
ت
تو وبمستر تولز همه کلمات سرچ شده هست

بالا